UTA Arad

Roșu, la mâna conducerii: „Sunt ambițios, vreau să progresez, dacă rămân vreau să duc UTA în Liga 1!”





Echipa fanion a Aradului a ieșit înfrântă și din cel de-al doilea baraj de promovare consecutiv. Din păcate, Liga 1 rămâne un vis pentru utiști, care ar trebui să o ia de la capăt la anul, însă, în acest moment, sunt destule necunoscute la mijloc.

Una dintre ele îl vizează pe Laurențiu Roșu, care, neîndeplinind obiectivul clubului, rămâne fără contract începând cu data de 1 iulie. Acesta a spus că va avea o discuție cu cărțile pe față cu șefii clubului, fiindcă dorește să-și clarifice situația în „alb-roșu”.  În primul rând, depinde de cei din conducere dacă mă mai  vor sau, vom discuta și vom vedea dacă mai e posibil să lucrăm împreună. E clar că dacă rămân aici îmi voi propune să duc echipa în liga întâi. Eu sunt ambițios, vreau să progresez mereu, să fac ceva în fotbal și să las ceva în urma mea”, a spus tehnicianul, care a preluat funcția de antrenor principal la UTA pe 11 octombrie 2016, după etapa a 11-a a campionatului, din mâna lui Roland Nagy. „Așa cum am mai spus-o, când am venit aici echipa era pe locul 9 și am ajuns până pe 3, cu posibilitatea acestui baraj. Am avut neșansa să cădem cu Timișoara, care, ați văzut că e o echipă puternică în lupta pentru salvare. Ei și-au permis să facă cinci schimbări între cele două meciuri și nu asta nu s-a simțit în jocul lor, dimpotrivă”, a adăugat Roșu.

Ce se poate spune despre un club ce ratează pentru al doilea an consecutiv promovarea în Liga 1 la baraj? „E un club ce vrea să promoveze și care luptă, dar din cauza unor momente în timpul campionatului nu reușește să prindă primele două locuri. A fost o coincidență că am terminat pe 3, puteam să terminăm pe 4 sau 5, căci erau multe echipe ce s-au luptat pentru aceste două  locuri. Primu era rezolvat demult de Juventus. Mai rămăsese doar un loc pentru promovarea directă și eram 6 echipe implicate. Noi am luptat mereu să prindem locul 2, pentru că știam ce a fost anul trecut la baraj, că fost foarte greu contra celor de la Voluntari. Am vrut să promovăm direct, nu am putut, am încercat și la baraj. Chestia cu barajul eu zic că nu e o luptă echilibrată, dac așa e sistemul treuie să respectăm, era mai bine să urce 3 echipe și să cadă 3. Chestia cu barajul nu e prea în regulă, în sensul în care lupta nu e prea echilibrată. Dar, așa e sistemul, trebuie să îl respectăm. Era mai bine să urce trei echipe și să cadă trei”, mai consideră Roșu.

Acesta a decretat vacanță pentru jucătorii „Bătrânei Doamne”, fără a știi dacă tot el va fi responsabil cu fixarea unei date pentru reunire.









Un comentariu

  1. Bravo Rosu pt tot ce ai facut pana acuma pt uta.asta e mergem mai departe.trebuie adusi mai multi jucatori cu experienta.sau exemplu lui hagi incearca niste jucatori din judet sunt multi copii talentati.

    0
    5
  2. Pa Rosule. OBIECTIV RATAT. Nu barajul. O tot dai cu locul 9 locul 3. Sa nu mai vorbim de achiziții. În afara de Adili restu praf.

    7
    0
    1. Auzi ca sa urce 3 echipe!!:)))))))) eu zic vreo 5 sa fie sigur și el:))))) Roșule baraje deastea se dau și in Germania Franța și alte tari dacă nu sti interesează-te!!!

      5
      0
  3. Roșule sunt multi jucatorii care numai au ce cauta la echipa, in primul rand sa faci echipa cu care sa ajungi in liga 1, ne tot dezamăgiți de atata timp!!!! Copil ce sa mai faca la echipa ???? Gligor ti-a placut cum a jucat? Si multi alti!!! Pacat de echipa asta sincer si de numele Uta!!!

    12
    0
  4. Rosu e antrenor, cei ce il criticati sinteti pe linga fenomenul fotbal sau inca nu stiti sa va stergeti la cur tre sa va stearga inca parintii….la uta lipsesc jucatori Unii gen. Copil ,gligor ,chindris , miron manea nu te poti baza pe ei s-a vazut nu pot face fata ei poate in liga III -a sint buni.

    6
    3
    1. pe pariu ma duc ca COPIL si CHINDRIS vor fi si sezonul urmator titulari..pana la adinci batraneti…ii vei gasi la UTA.

      9
      0
  5. Nu este de vina ROSU, ce sa faca el daca asta este lotul care i sa pus la dispozitie !!! Sa incercat sa se promoveze ca si anul trecut, dar nu sa putut pt, ca, jucatorii nu au valoare pt. acest obiectiv, oricat de ambitiosi au fost si sunt ei, nu au valoare si gata !!! Trebuie adusi multi jucatori la UTA., bineanteles valorosi ,nu am zis foarte valorosi pt. a ataca intradevar promovarea si nu ca, spectatorii din Arad si din tara , sa asiste cum la fiecare meci sa fac gresel flagrante in aparare, jocul la mijloc sufera foarte mult si atacul, cat decat !!!

    4
    4
  6. Omule adu jucatori experimentati pe linga cei tineri si dupa aceea mai vb. de Rosu sau Miriuta sau alt antrenor. Cu unii jucatori dela uta nu puteai scoate mai mult.

    2
    0
  7. @ dascalul – Nu sunt de acord. Si baietii astia sunt ok, doar ca trebuie lucrati, scos untul din ei. Atat partea de viteza cat si forta. Apoi jocul cu mingea. Sa faca preluari, pase, etc pana sta mingra lipita de ei.

    0
    3
  8. preluari?pase? la virsta asta?pai trebuia sa invete de la copii si juniori chestiile astea…. viteza!!!? ,daca nu esti nativ nascut cu asa ceva?ma faci sa rad…

    9
    0
  9. Domnul Rosu a preluat echipa de pe locu 8-9 , si a tinut o mult timp pe locul 2 , nu mai tot dati in el ca nu are nici o vina , omul a facut mult la club. Cu cine sa promovezi ? Cu burla – nu a castigat un duel , cu Chindris – zero barat tot sezonu , Copil – asta e prieten cu fotbalistii atat ….etc. Azi Manea a jucat de zici ca el a pariat la pariuri , la fel si Miron. In fine , sa vedem ce se intampla vara aceasta , in functie de achizitii vom sti daca se vrea promovarea anul viitor.
    Atentie ca la anul e Pandurii , Tg mures , Fc Arges , Sibiu ( care is blindati de bani )….mult mai greu ca anu asta.
    P.s : Reziliati contractele la Copil si Chindris….Si incercati sa il tineti pe Stahl si Adilii ( astia sunt jucatori de viitor )
    FORTA UTA !!!

    7
    0
  10. Sunt multi care trebuiesc sa plece de la UTA. Am zis ca, nu este ROSU in totalitate de vina cat este unii jucatori , dar daca se va gasi un antrenor mai bun decat el ,sa se aduca, sa fie unul mai exigent cu jucatorii si sa aiba ochi buni la selectie !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button