Fotbal juniori

Turneul zonal-semifinal de la Cluj a început cu un duș rece pentru juniorii Sântanei





Stadionul din Parcul Iuliu Hațeganu din Cluj a găzduit primele întâlniri din cadrul turneului zonal-semifinal 4 la juniori A1. În prima dintre ele, gazdele de la  A.C.S.F. „Alb-negru” al Studenților Clujeni au trecut cu 7-1 de Victoria Carei, pentru ca în a doua campiona Aradului să fie cât de cât conectată la miza meciului doar o repriză.

Scorul pauzei dintre Unirea Sântana și Jiul Petroșani a fost 1-1, cu Marius Bud marcând pentru „roș-negrii” cu capul, după centrarea lui Josan, pentru ca apoi „minerii” să ducă tabela până la un 5-1 ce nu lasă loc de prea multe comentarii. „Am jucat fără vână, vlagă, adversarul a stat mai bine în special la capitolul pregătire fizică, dar și ambiție. Și, totuși, în prima parte, pe lângă golul lui Bud, am mai avut două ocazii de singur cu portarul. Poate, dacă le-am fi valorificat, altfel ar fi stat lucrurile”, ne-a mărturisit Cătălin Puia, managerul Unirii.

Menționând că Sântana nu poate conta la Cluj pe Poghirc (rămas acasă să învețe pentru BAC), antrenorul Vasi a trimis pe teren contra Jiului următoarea formulă de echipă: Matiș – Toader, Rădac, Vârciu, Politic (Neag) – Balaban (Vesa), Josan, Diaconu(Andriese), Marc – Stanciu, Bud. Mâine, de la ora 16, „roș-negrii” dau piept cu Avântul Bârsana, campioana județului Maramureș. Celălalt meci al zilei e Jiul –   A.C.S.F. „Alb-negru” al Studenților Clujeni, în ceea ce ar putea fi finala turneului ce se va încheia luni.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button