Demonstrație de fotbal cu maramureșenii: Unirea Sântana – Avântul Bârsana 8-1

Demonstrație de fotbal cu maramureșenii: Unirea Sântana - Avântul Bârsana  8-1

Dușul rece cu Petroșaniul i-a trezit pe juniorii A1 ai Sântanei, care, astăzi, au defilat în cel de-al doilea meci al turneului zonal-semifinal, de la Cluj. Pe o suprafață sintetică, Unirea le-a predat o adevărată lecție de fotbal celor de la Avântul Bârsana, campioana Maramureșului, pe care au învins-o cu un zdrobitor 8-1!

Atacanții „roș-negrilor”, Marius Bud și Vlăduț Stanciu s-au remarcat cu câte o triplă, lista marcatorilor fiind completată de Balaban și Marc, respectiv M. Coman, de la punctul cu var. De remarcat ar mai fi faptul că cinci dintre cele cinci pase decisive i-au aparținut lui Mădălin Josan. „Am avut o cu totul altă atitudine față de partida cu Jiul. Ne-am luat tare adversarul încă din start, ne-am dus rapid la 3-0 și doar o imprudență lui Neag au readus pentru puține minute speranțe în tabăra adversă. Am jucat un fotbal frumos, combinativ, iar diferența de scor este conformă cu realitatea din teren. O să încercăm să facem tot posibilul să producem surpriza cu U. Cluj, o formație solidă, care a bifat deja două victorii la acest turneu final”, ne-a mărturisit Cătălin Puia, managerul Sântanei.

Într-adevăr, în celălalt meci al zilei, A.C.S.F. „Alb-negru” al Studenților Clujeni – Jiul Petroșani a fost 3-0. Mâine, „uniriștii” au etapă liberă și timp să-și recupereze energiile pentru partida de luni cu „alb-negrii” clujeni. După două zile de competiție, clasamentul arată astfel: 1. A.C.S.F. „Alb-negru” al Studenților Clujeni 6p, 2. U. Sântana 3p (+3), 3. Jiul 3p (+1), 4. Carei 0p (-6), 5. Bârsana op (-7).

Astâzi, contra Bârsanei, antrenorul Alex Vasi a contat pe: Matiș (Balint) – Toader, Rădac, Vârciu, Neag (Vesa) – Balaban (Politic), Diaconu, Josan (Andriese), Marc – Bud, Stanciu.

 

Facebook Comments
0
0

Niciun comentariu


 1. Felicitări baieti . Și multă baftă cu cei din Cluj . Important este sa credeti în voi sa credeti ca puteti castiga . Și veți vedea că există și surprize placute

  0

  0
  Răspunde

 2. Domnilor din santana aveti o echipa care va reprezinta . Chiar nu va pasa de ei ?

  0

  0
  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.