UTA Arad

Cum stau utiștii din punct de vedere contractual? Pe cine mai contează conducerea „Bătrânei Doamne” de la anul?





Sezonul 2016-2017 a luat sfârșit și pentru UTA după ultimul fluier al lui Radu Petrescu, din manșa secundă a barajului menținere/promovare ce a declanșat fiesta în tabăra prim divizionarei ACS Poli Timișoara. Jucătorii au intrat imediat în vacanță, Laurențiu Roșu pleacă și el azi acasă, în Spania, sunt prea puține certitudini pentru sezonul următor. Strategia nu e făcută, dar până atunci să vedem cum stau din punct de vedere contractual fotbaliștii care au încheiat stagiunea în alb-roșu.

Vorbim despre patru categorii de fotbaliști după cum urmează:

Contracte ce expiră la 30 iunie: Alin Gligor, Alexandru Manea, Marius Curtuiuș, Cristian Costin

Contracte în vigoare până în vara anului 2018: Bogdan Miron, Alexandru Barna, Norbert Polgar, Richard Filaret, Marius Chindriș, Sorin Strătilă, Dumitru Copil, Dumitru Muntean, Darius Covaci, Mevlan Adili (legat prin contract până în vara lui 2019)

Contract cu posibilitate de prelungire în cazul promovării: Gianmarco Piccioni

Contracte valabile până la 30 iunie cu revenire la Atletico: Sebastian Mara, Bogdan Burlă, Paul Copaci, Ionuț Tănase, Amir Jorza, Albert Stahl, Michel Vlad, Adrian Petre.

Totodată, împrumutul lui Robert Vîlceanu de la Steaua se încheie și el, cu mențiunea că mijlocașul de bandă își cunoaște deja și viitoarea destinație, Astra Giurgiu, în Liga 1.

Contractele tuturor antrenorilor, Laurențiu Roșu, „Nacho” Martinez (preparator fizic), Cristi Todea și Dan Țapoș expiră și ele pe 30 iunie, cu mențiunea că ultimii doi au șanse mari să-și prelungească înțelegerile cu gruparea fanion a Aradului.









Un comentariu

  1. Sper anul asta sa se faca transferuri de calitate si la anul sa PROMOVAM DIRECT dar poate cel mai important e sa avem stadionul FINALIZAT LA ANUL daca nu ARADUL nu e iar „pregatit” de Liga 1…FORTZA UTA !!!!!!!!!

    19
    3
  2. Sezonul asta de liga 2 sper ca il jucam pe arena Motoru din Aradu nou nu din nou la Siria nu au avut destul timp sa finalizeze lucrariile ALLLLOOOOOOOOOO PRIMARIA??? VA BATETI JOC DE NOI ?????? ( daca se facea un Kaufland in 2 zile era gata ….)

    24
    3
  3. Stadionul finalizat la anul? Minune ar fi, dupa ritmul in care se lucreaza, sau mai bine zis dupa ritmul in care se sta!

    15
    0
  4. Stadionul o sa fie gata cand facem ce a facut mesterul Manole !!!! Sa se hotareasca fiecare pe cine il zidim prima data !!! Eu as vrea pe Falca prima data dar mai avem nevoie si de altii pentru ca el e mic si slab si nu prea tine moltarul dupa atata operatie estetica si botox !!!????

    14
    2
  5. ALO, CONDUCEREA !!! Aduceti jucatori buni , experimentati daca se vrea promovarea , nu numai de la Atletico !!!

    12
    4
  6. Tot o dati ca nu cu jucatori de la Atletico, ultima promovare pe teren a fost obtinuta cu tineri de la Romvest. Daca nu folosim tineri acum cand o da ii jucam la anul si la multi ani. Sunt aproape sigur ca in momentul finalizarii stadionului in acel moment UTA va promova. Eu zic sa asteptam miscarile conducerii e clar vor urma despartiri vor fi achizitii, insa cel mai important este sa vedem cine va fi antrenor.

    10
    11
  7. Cico, daca ai citit atent, nu am specificat cum ca, sa nu mai aduca jucatori de la Atletico, ci sa aduca si jucatori din alta parte, cat de cat valorosi si experimentati care sa faca diferenta pe teren, jucatori cu personalitate, daca se vera intradevar sa se promoveze !!! Despre antrenor, sa fie un antrenor cu experienta care stie ce are de facut pt. a promova UTA., fara emotii !!!

    3
    1
  8. NImeni nu a zis ca nu avem nevoie de tineri UTI-sti nu stiu daca am scris bine scuze !! Doar de juniori care apartin clubului UTA nu inprumutati pe profit !!! Eu lucrezi la CFR si la noi sunt manageri care au 2 locuri de munca la cfr unde salariul este fix indiferent de nr calatori si la particulari unde au un salar mai mic dar profit mai mare la nr mai mare de calatori !!! Ce ziceti oameni buni unde trimit acesti manageri calatorii la fix sau la profit !!!! Intrabare de baraj de 10 puncte ??? ASa ca pana nu scapam de profitori nu avem nici o sansa !!! Parerea mea !!!

    5
    0
  9. Dece MESZAR, nu face eforturi pt. al aduce pe GAVRA la UTA., mai ales ca este si aradean !!! Un jucator foarte, foarte bun, l-am vazut si la Targoviste cu Gazul Metan Medias si a fost cel mai periculos jucator , avand o tehnica buna, plasament excelent si lovitura cu capul la fel de buna !!! ESTE ARADEAN DOMNE, DE CE NU VORBITI CU EL !!!

    0
    0
    1. Că sa duci un jucător de liga 1 trebuie că el sa vrea sa joace in liga 2 și să poți să-i dai câți bani cere.

      0
      0
  10. Pai sa il intrebe conducerea pe GAVRA sa vedem ce spune pt. ca el si asa in liga1 sta numai rezerva cum a stat si la Pustai cu Mediasul !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button