Fotbal judeteanȘoimii Lipova

Piț: „Nu a fost ușor, scorul e puțin mincinos. Ne-am făcut jocul după un start timorat”





Chiar dacă la barajele de promovare în Liga 3-a participă destule echipe de tradiție, cu fotbaliști cu nume, printre care Dorin Goga (U. Cluj), Dorel Zaharia (Farul, ex. UTA) sau Dan Alexa (Viitorul Caransebeș), Adrian Piț se poate lăuda cu o carieră în Serie A, cu meciuri oficiale la AS Roma. Ajuns la aproape 34 de ani, tehnicul mijlocaș al Lipovei a fost important și în succesul extrem de important, chiar decisiv pentru schimbarea eșalonului de către echipa sa.

Totuși, arădeanul recunoaște că: „Nu a fost ușor, scorul e puțin mincinos, nu asta a fost diferența între echipe. Ca de obicei, după un start timorat al unui meci cu miză, ne-am făcut jocul. Adversarul ne-a simțit fricoși și a profitat cu golul de 1-0, după care, însă,ne-am revenit și am jucat ce știm noi”.

Eroul „șoimilor” a fost Kevin Trabalka cu cinci goluri ce-l face cel mai bun marcator al primei manșe a celor 21 de partide de baraj. „Ce să mai spun de Kevin, doar că îi prevăd un viitor frumos. Atât lui, cât și lui Vasinc, cu condiția să zămbească mereu și să se bucure de fotbal. Calități au ambii și le place și munca. În general, avem o echipă bună la Lipova”, a mai punctat Piț.

Odată cu promovarea iminentă în eșalonul trei a Lipovei, Adi Piț ar putea face un pas înapoi și asta pentru că: „Eu joc fotbal de plăcere, nu am o motivație financiară. Îmi expiră contractul, nu știu  încă ce voi face din vară”.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button