Fotbal judeteanȘoimii Lipova

Vig: „Urez Lipovei succes în Liga 3-a!” v.s. Sabău: „Nu mă așteptam să rezolvăm promovarea din primul joc, e meritul băieților”





Duelul pentru promovarea în Liga 3-a, dintre Diosig și Lipova părea unul echilibrat, dar campioana județului Arad a defiliat pur și simplu în comuna viticolă bihoreană. Victoria la scor de tenis (6-1) le permite „șoimilor” să gândească deja strategia pentru eșalonul trei, iar imboldul vine chiar și de la antrenorul resemnat al gazdelor de sâmbătă. „Îi felicit pe adversarii noștri, s-a văzut diferența de pregătire. Noi am jucat bine în primul sfert de oră, după care am căzut și ei au reușit să marcheze goluri din greșeli copilărești ale fundașilor. A mers bine faza ofensivă, am pus probleme mai ales la începutul partidei, dar și pe parcurs, însă lor le-a ieșit aproape tot. Îmi pare rău de scorul mare, dar asta este nu avem ce face. Am avut probleme cu accidentările și cu cele doar două antrenamente pe săptămână, fără a avea nici toți băieții disponibili, doar atât am putut astăzi. Remarc în mod deosebit la adversari reușitele lui Trabalka și eforturile lui Vasinc, dar și jocul sigur pe linia de fund. Le urez succes în Liga 3-a, returul va fi doar un act de prezență din partea noastră”, a menționat Zoltan Vig.

Sabău: „Munca de un an se vede răsplătită”

Dat fiind scorul, dar și diferența de joc și pregătire între combatante, returul de la Zăbrani va fi o formalitate pentru Lipova.  „Sincer, nu mă așteptam să reușim un asemenea scor și să rezolvăm promovarea după primul joc. E meritul băieților, munca noastră de un an se vede răsplătită, sunt foarte bucuros de acest succes. Am intrat puțin timorați în primul sfert de oră și le-am dat șansa gazdelor să-și facă jocul de atac unde au jucători foarte buni. Să nu uităm că, pe lângă gol, au mai avut câteva ocazii. Dar, noi am mai trecut prin situații de acest gen la meciuri cu miză și astăzi a fost la fel. Din nou, pentru a patra oară, cred, în meciuri importante, odată cu golul lui Pașcu am revenit în joc și am câștigat cu golurile lui Trabalka. Sunt bucuros pentru Kevin, astăzi i-a ieșit tot. Este atacantul pe care mi l-am dorit și am simțit în iarnă când l-am adus că la talentul și fizicul său, dacă îl vom lucra și ne va asculta, va deveni un vârf de atac redutabil. Bravo lui, a muncit bine și a ajuns aici. Cinci goluri într-un baraj de promovare nu e puțin lucru. Gândul meu zboară acum la cei 6-7 juniori pe care mi-i doresc în lot și eventual la unul-doi seniori cu care să formăm echipa de Liga 3-a. Urmărim mai mulți juniori, să vedem pe cine vom putea lua de pe lista destul de lungă pe care ne-am făcut-o”, a spus Flavius Sabău, tânărul antrenor al lipovanilor, la un ultim fluier de un sezon perfect în „alb-albastru”.

 

Pop: „Credeam că mai trebuie să construim, dar rezultatele și valoarea echipei ne-au adus aici”

Președintele Lipovei e în al noulea cer, după ce – practic – echipa sa a rezolvat ecuația promovării în Liga 3-a în prima manșă a barajului cu Diosigul. „Sunt foarte fericit, băieții au fost admirabili. Chiar dacă primul sfert de oră a fost dureros, am știut că avem forță și băieții vor intra în joc. Scorul este incredibil, dar nu ascund că mi-aș fi dorit și am și spus că un 4-1 în deplasare ar fi grozav, așa cum am câștigat în urmă cu vreo 8 ani, cu juniorii D împotriva unei echipe din Bihor. Mulțumesc mult echipei și personalului tehnic, au fost extraordinari. Totodată, țin să le mulțumesc zecilor de arădeni care au venit la Diosig să ne încurajeze, au venit lipovanii mei dar și arădeni, oameni de fotbal și susținători chiar din Hășmaș și Craiva. Dumnezeu ne-a ascultat rugăciunile, atât ale noastre cât și ale preotului Valentin Herbei, de la Buhani, căruia îi mulțumim de câte ori avem ocazia. Suntem ca și promovați, este extraordinar pentru noi, mai ales că nu am pornit din prima etapă cu gândul ăsta. Credeam că mai trebuie să construim, dar iată că rezultatele și valoarea echipei ne-au adus aici”, a spus Radu Pop.









Un comentariu

  1. Domnul Zoltan Vig este un bun antrenor . La ședința tehnica dinaintea partidei a stiu sa le explice jucătorilor sai absolut tot despre echipa din Lipova . 10 min a vb despre fiecare jucător de la portar până la cei de pe banca de rezerve . Ii cunostea dupa nume si dupa numarul de pe tricou .

    10
    2
  2. Fara sa supar pe domnii de la ajf dar se pare ca filmarea meciurilor din campiomarele noastre pot fi si eficiente dar pot fi si impotriva noastra . De exemplu despre adversarul nostru de ieri dc nu-l vedeam în finala cupei cum joaca tot ce puteam afla era asa de la cate o cunostinta . În rest o singură filmare de 3 min de acum un an . Cat despre noi oricare din liga 4 …..eram vorba aia suflete deschise . Ne vad in n meciuri pe durata unui an competițional. Sunt ok filmările dar va trebui să se găsească o modalitate de a nu fi văzute de toată lumea . Parolate cumva

    10
    6

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button