Fotbal judeteanȘoimii Lipova

Lipovanii vor să promoveze după o nouă victorie cu Diosigul: „Să sărbătorim neînvinși!”





Campioana județului Arad a rezolvat în proporție de 99% promovarea în Liga 3-a după succesul zdrobitor din deplasare, 6-1, pe terenul bihorenilor de la Diosig. Mâine, la Zăbrani, e rost de șampanie, a treia ce ar urma să fie deschisă în acest sezon după succesele din Liga 4-a și Cupa României, însă lipovanii susțin că nu doresc să termine oricum acest sezon de excepție.

E și pregătită o primă de promovare, ce ar putea fi suplimentată, însă cuvântul de ordine este victoria peste două zile. „Ne-am pregătit normal și în această ultimă săptămână și ne dorim să câștigăm și returul cu echipa din Diosig, pentru a încheia doar cu victorii această jumătate de an excelentă pentru noi. Va absenta Calvin, învoit din timp și probabil și Bier, pe care e posibil să îl lăsăm să plece mai devreme în vacanță. În rest, toți sunt la datorie și nerăbdători să sărbătorim promovarea neînvinși, mai precis cu o victorie acasă”, anunță antrenorul Flavius Sabău, care a programat ședinte de pregătire în fiecare zi a săptămânii, mai puțin miercuri.

Inevitabil, gândul „șoimilor” zboară deja spre eșalonul trei, așa că s-a dat o fugă până la Cluj, pentru ultimele meciuri ale turneului zonal-semifinal al juniorilor A1. „I-am văzut la lucru pe juniorii Sântanei, Petroșaniului și Careiului, urmează să testăm și câțiva jucători de la Banatul Timișoara și – bineînțeles – vom bate și la ușile UTA-ei pentru doi-trei tineri. Vacanța va fi scurtă. Ne vom lua liber doar două săptămâni, iar apoi ne apucăm din nou de treabă. Vom definitiva lotul, majoritatea celor care sunt acum rămân. Sper să rămână și Adi Piț,  vrem să mai ducem 6-7 juniori buni și, astfel, să avem un lot competitiv pentru Liga 3-a. Dar, până atunci, mai e meciul de sâmbătă, pe care-l tratăm cât mai serios, cu gândul la victorie”, ne-a mai mărturisit Sabău.

Manșa secundă dintre Lipova și Diosig are loc mâine, începând cu ora 17,30, pe arena „Iosif Scheirich”, din Zăbrani. Vă reamintim că în urmă cu o săptămână, Kevin Trabalka a fost eroul „șoimilor” cu o „manita” în scorul de tenis ce le permite lipovanilor să pregătească sărbătoarea promovării.

 









Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button