24/11/2020

sportarad

stiri sportive din judetul arad

Viorel Moldovan, în pole-position pentru a o prelua pe UTA? Fostul internațional a confirmat discuțiile cu arădenii

După Vasile Miriuță, care nu a dat nici azi un răspuns la propunerea făcută de Alexandru Meszar duminica trecută, utiștii au apucat și alte piste. Cea mai bătătorită pare a fi cea care duce la fostul internațional, Viorel Moldovan, despre care s-a scris în această vară că le-ar putea antrena pe două dintre rivalele arădenilor în stagiunea trecută, ASU Poli și Sepsi Sfântu Gheorghe. ,,Într-adevăr, am fost contactat de clubul UTA, am purtat discuții, dar încă nu am bătut palma. Rămâne de văzut ce se va întâmpla în zilele următoarele”, ne-a declarat fostul atacant al reprezentativei ,,tricolore”. 

Viorel Moldovan s-a născut la Bistrița, are 44 de ani, iar în cariera sa de fotbalist a evoluat pentru echipa locală, Gloria, Dinamo, Neuchatel Xamas, Grashoppers, Coventry, Fenerbahce, Nantes, Servette Geneva, Poli Timișoara și Rapid.  FC Vaslui a fost prima echipă antrenată de  ,,Moldo-gol”, după care au urmat: FC Brașov, Sportul Studențesc, Rapid, naționala României (ca secund al lui Puiu Iordănescu) și la AJ Auxerre, în liga a doua franceză.

Bătrâna Doamnă s-a despărțit de o săptămână de Laurențiu Roșu, sub comanda căruia s-a  ratat promovarea în Liga 1 după barajul cu ACS Poli Timișoara.

6
2
%d blogeri au apreciat: