UTA Arad

Viorel Moldovan, în pole-position pentru a o prelua pe UTA? Fostul internațional a confirmat discuțiile cu arădenii





După Vasile Miriuță, care nu a dat nici azi un răspuns la propunerea făcută de Alexandru Meszar duminica trecută, utiștii au apucat și alte piste. Cea mai bătătorită pare a fi cea care duce la fostul internațional, Viorel Moldovan, despre care s-a scris în această vară că le-ar putea antrena pe două dintre rivalele arădenilor în stagiunea trecută, ASU Poli și Sepsi Sfântu Gheorghe. ,,Într-adevăr, am fost contactat de clubul UTA, am purtat discuții, dar încă nu am bătut palma. Rămâne de văzut ce se va întâmpla în zilele următoarele”, ne-a declarat fostul atacant al reprezentativei ,,tricolore”. 

Viorel Moldovan s-a născut la Bistrița, are 44 de ani, iar în cariera sa de fotbalist a evoluat pentru echipa locală, Gloria, Dinamo, Neuchatel Xamas, Grashoppers, Coventry, Fenerbahce, Nantes, Servette Geneva, Poli Timișoara și Rapid.  FC Vaslui a fost prima echipă antrenată de  ,,Moldo-gol”, după care au urmat: FC Brașov, Sportul Studențesc, Rapid, naționala României (ca secund al lui Puiu Iordănescu) și la AJ Auxerre, în liga a doua franceză.

Bătrâna Doamnă s-a despărțit de o săptămână de Laurențiu Roșu, sub comanda căruia s-a  ratat promovarea în Liga 1 după barajul cu ACS Poli Timișoara.

Un comentariu

  1. In nici in caz! Ar fi o mare greseala! Sper sa nu repetam greseala care am facut-o cu Lacatus, cu ani de zile in urma, cand am luat antrenor doar pentru nume, fara nici un rezultat notabil.

    0
    0
  2. Nu mai avem nevoie de experiente,mercenari si tradatori!
    Sa vina Stupar cu Todea,Botis Tapos!Din propriile pepiniere!Pastrati doar pe Adili si Stratila,straini!Restul afara cu ei!
    La treaba cu aradeni,cat mai repede!

    0
    0
    1. Giro tu ești beat rău ! Văd ca tot scrii dar numai prostii ,duci și tu copilu la Atletico drvreun an iar acumesti cunoscător la fotbal !

      0
      0
      1. Mai tembelule!Copilul meu nu este la Atletico macar ca a fost chemat insistent!Nu intru in alte amanunte,dar are loc oricand acolo!Nu fii prost!Va merge si va mai duce si pe altii dupa el!Te deranjeaza ca ar zbura loculul copilului tau?Ei uite ca o voi face!Din ciuda ta!Din ambitie!
        La munca!Daca este mai bun,se va impune!Daca nu,joc de glezne!
        Mai vorbim despre cine ar fi beat!

        0
        0
  3. Cu Miriuta nu va merge!Nu are glume in program!Asta nu are jumatati de masura!
    Bine ar fi,dar nu avem noi fata de Miriuta,la cum ne-am prezentat in retur,nu la baraj,acolo zarurile erau deja aruncate!Ar fi o minune!Atunci vom putea spera mai sus!
    Ce Falub?Nici nu i-mi mai fac abonamentele daca vine el!
    Suporteri sunt!Mai echipa cautam!In rest totul perfect!

    0
    0
    1. Ce sa mai caute Roly? sa am bubuite sa aparam un amarat de 1-0 si pe final de meci sa luam mereu bataie cu 2-1? Chiar nu se satura lumea de antrenori limitati? O dam cu jucatori aradeni si antrenor aradean,ok jucatori gasim dar antrenor cu licenta PRO cati avem? Vrem performanta,promovare trebuie adusi si „” mercenari”” ne place sau nu asta e adevarul.Numai cu juniorii nu o sa vedem asa curand promovarea,mai rau poate fi (liga3) !!!! Inimile noastre vor multe dar inaintea inimii sau sa punem capul, sa gandim ce vrem si in functie de asta sa se hotareasca! Nu cred ca este un iubitor al echipei care sa nu doreasa promovarea ! Uitati-va la toate echipele au jucatori si mai in etate si straini,sau crescuti la cluburi rivale .Asta e fotbalul o afacere ,investesti in ceva bun ca sa ai profit financiar si rezultate bune !

      0
      0
      1. Mai ne glumim si noi putin nu ca ar fi rau..dar nu inteleg propuneriile din com si ce ar fi rau in Viorel Moldovan ok nu a avut omul performanta dar in primu rand avem nevoie de jucatorii de valoare sa PROMOVAM si dupa se descurca omu stie ce are de facut eu unul am incredere in el BAFTA UTA

        0
        0
  4. Este bun si Moldovan , oricum mai bun decat Rosu, pt. ca este un antrenor exigent si cu un bagaj bogat de cunostinte , deci un antrenor cu personalitate care stie sa se impuna in fata jucatorilor si a conducerii !!!

    0
    0
  5. pt SUPORTER. Tu il certi pe GIRO? Daca tu spui ca te pricepi la fenomen? Spune-mi cu ce au venit in plus antrenorii veniti din afara orasului, din afara istoriei fotbalistice a clubului ? Falub, Chirila , Trica, Rosu. In afara de faptul ca s-a cheltuit bani foarte multi cu e , sute de mii euroi. Salarii grase de 3-4 ori mai mari decit al celor localnici si cu contracte scrise si inregistrate la FRF cu sumele reale + cazare , masa si transporturi spre casa decontate. Pacatul si regretul e ca nu au adus nimic in plus , nici promovare si nici o calitate deosebita in ceea ce priveste maniera de joc. In timp ce antrenorii localnici, gen ROLYSTUPARHUTAN etc. Au fost platiti cu salarii de citeva sute euro, fara a mai platii si casa si masa si transport .O varianta LOCALNICA AR FI MULT MAI BUNA , IAR CU DIFERENTA DE BANI CE AR IMPUNE-O UN STAFF EXTERN, SA SEADUCA 3-4 JUCATORI CU CALITATE. eU ZIC CA AVEM SI ANTRENORI ARADENI CU CALITATE. POATE NU MULTI ? dAR VRE-O 2-3 tot avem

    0
    0
  6. Dorinel Munteanu…e serios..are rezultate si nu are pretentii……este la liga 3….de ce nu se incearca?

    0
    0
    1. nu este antrenor la liga 3 … este orasul natal si neavand contract, a acceptat sa se puna director tehnic in iarna … probabil pana acum in vara … greu de crezut ca ar antrena in liga 2 …

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button