Volei

640 de tone de nisip pentru noile terenuri de volei pe plajă din Arad!





Voleiul pe plajă este sport olimpic, iar Aradul are destule titluri naționale în ultimii cinci ani. Cu îngăduința și ajutorul Direcției Județene de Sport, cluburile Fan Arad și Sportsin au reușit să aducă 640 de tone de nisip pentru a amenaja două terenuri omologate în competițiile naționale și internaționale. Este una din puținele baze de pe teritoriul țării care, pe lângă terenuri, are o infrastructură excelentă: vestiare, dușuri și tribune.

„Ne-am apucat de treabă de anul trecut pentru acest teren aliniat standardelor naționale și internaționale. În perioada 27-30 iulie, vom găzdui etapă națională de seniori la categoria masculină și feminină, inclusă în calendarul Federației, cu participare internațională. Totul este deja pregătit, mă bucurcă am reușit să finalizăm terenul și toate facilitățile necesare” a spus Ștefan Gog, președintele Fan Arad.

Sportivi din Arad și Oradea au jucat deja câteva meciuri demonstrative în fața unui public numeros, însă nisipul fin poate fi încercat de oricine, fără achitarea vreunei taxe. Cele două terenuri sunt amenajate în Subcetate, la baza DJST Arad, fosta Riviera.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button