Fotbal judetean

Crișul, cea mai grăbită echipă arădeană în noul sezon! Muzsnay a demarat pregătirile cu S. Ianc, Covaci și Clej printre noutăți





Trebuind să se recunoască învinsă de Lipova, în lupta pentru titlul de campioană a Ligii a 4-a, Crișul Chișineu o va lua de la capăt în noua stagiune. De fapt, a luat-o deja cu o primă ședință de pregătire ccondusă de Zsolt Muzsnay, „uns” antrenor în locul lui Mihai Roșca. Orădeanul a avut la dispoziție aproximativ 20 de fotbaliști, între care și trei noutăți de ultim moment.

În primul rând, vorbim despre Sebastian Ianc un mijlocaș orădean de 30 de ani, cu prezențe în primele trei ligi din România, cea mai importantă în tricoul Botoșaniului. A mai evoluat la Luceafărul, Șimleul Silvaniei, FC Bihor, FC Brașov, Olimpia Satu Mare și Crișul Sântandrei. Deși e jucătorul Ineului, juniorul Daniel Clej, dorit și de Sebiș sau Lipova, a demarat pregătirile cu formația din orașul natal, urmând ca șefii Crișului să negocieze un eventual transfer sau, mai degrabă, împrumut al acestuia. La echipă a revenit și Iosif Covaci, însă e prematur să vorbim despre o rămânere a acestuia în „alb-albastru”. Nu au absentat Casian Maghici și Petrică Huțanu, primele transferuri estivale ale Crișului.

La reunire a fost prezent și Petrișor Jichici, dar acesta le-a comunicat deja șefilor clubului că va juca la Șoimii Lipova la anul. Totodată, Alin Mihai urmează să se opereze de menisc și va absenta cel puțin 4-5 săptămâni de pe gazon, în timp ce Alin Pavel s-a învoit pentru câteva zile, căci participă la „zona” campionatului național de mini-fotbal, cu Mavros. În fine, de pregătirea specifică a portarilor se va ocupa Cristian Irimia, cu mențiunea că Mucha și Pătroi vor veni la Arad pentru a asculta de comenzile fostului goal-keeper al UTA-ei și Pîncotei.

Deocamdată, Muzsnay a programat trei ședințe pe săptămână, perioadă în care se va familiariza cu lotul de jucători. „În funcție de ce decide noul antrenor, vom mai aduce sau  vom mai renunța la unii jucători. Domnul Zsolt Muzsnay este cel care decide politica de transferuri de acum înainte, noi vom face tot posibilul să-i satisfacem toate cererile. Obiectivul declarat e promovarea și vrem să facem totul ca la carte”, ne-a mărturisit Daniel Cherecheși, managerul general al celor de la Crișul Chișineu Criș.

De menționat ar fi că vicecampioana județeană e prima echipă arădeană ce a demarat pregătirile în vederea sezonului competițional 2017-2018, în condițiile în care de obicei tonul îl dădea UTA sau divizionarele trei arădene.

 









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button