UTA Arad

Cota lui Adi Petre a crescut pe transfermarkt: Golgheterul UTA-ei valorează acum o jumătate de milion de euro!





Site-ul care centralizează toți fotbaliștii din lume și le atribuie o valoare de piață în funcție de evoluțiile lor, rezultatele obținute la echipa de club și vârstă și-a actualizat datele, iar cota lui Adrian Petre a crescut simțitor. De la 300 de mii de euro, atât cât a valorat în iarnă, golgheterul UTA-ei, cu 28 de reușite în stagiunea trecută, a urcat la o jumătate de milion de euro. Astfel, atacantul de 19 ani rămâne cel mai scump fotbalist din Liga 2-a pe transfermarkt, însă rămâne de văzut dacă el nu va fi vândut până la reluarea meciurilor pe puncte.

Portarul Miron și mijlocașii Chindriș și Tănase îi urmează lui Petre în topul celor mai scumpi utiști, fiecare valorând cate 250 de mii de euro. Strătilă, Burlă, Manea și Curtuiuș fac parte din grupul fotbaliștilor de 200 de mii de euro, cu mențiunea că ultimii doi nu mai au contracte cu echipa fanion a Aradului.

Totodată, ca valoare totală a lotului, cu 3,85 milioane de euro, „Bătrâna Doamnă” e pe locul 2 printre divizionarele secunde. Proaspăt retrogradata, ASA Târgu Mureș, e cotată de transfermarkt la 4,35 milioane de euro.

Un comentariu

  1. Daca il ia Becali il face de 50 de milioane de euro, ca si pe Man!!! Nu stiu daca sunt in regula aceste previziuni pentru Petre, ca daca nu se materializeaza nimic, iarasi va cadea psihic…

    0
    0
    1. L-am crezut mereu un copil,dornic de afirmare.A ajutat mult UTA cu golurile lui!Nimic de comentat!
      Nu trebuia sa coboare dupa mingi,era atacant de careu,dar de la cine sa primeasca?
      Dar la cata aroganta a afisat in retur,imi da de gandit!
      Am fost martor dupa esecurile de la Siria si l-am auzit cu urechile mele cand spunea lui Rosu,spre autocar,citez:”mai da-i incolo de suporteri”!
      Cu aceasta atitudine,la varsta de 19 ani,va merge la Cermei sau Sebis,dupa un periplu ratat prin strainatate!
      Cazuri cunoastem destule!

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button