UTA Arad

Fundașul Mădălin Ciucă e primul transfer estival al „Bătrânei Doamne”





UTA a perfectat, astăzi, prima mutare de întărire a lotului pentru sezonul 2017-2018: valorosul apărător Mădălin Ciucă, component al prim-divizionarei CSMS Iași, a devenit jucătorul UTA-ei.

Născut pe 4 noiembrie 1982, Mădălin Ciucă și-a legat marea parte a carierei de Craiova, evoluând la Universitatea și Extensiv. Alte borne ale carierei sunt FC Caracal, Gloria Bistrița, Gaz Metan Mediaș sau Metalul Reșița.

„Sunt foarte fericit că am ajuns la o echipă de tradiție din fotbalul românesc. Sunt sigur că a treia încercare va aduce promovarea în prima ligă, după cei doi ani în care barajul s-a pierdut. Nu sunt mai multe de spus, sperăm să facem mai multe pe teren și să-i facem pe suporteri fericiți”, sunt primele cuvinte ale lui Mădălin Ciucă din postura de utist.

Sportarad.ro vă anunța de zilele trecute că Mădălin Ciucă e una dintre țintele „roș-albilor” în noua stagiune, iar mutarea s-a concretizat azi. În acest moment, e greu de crezut că măcar unul dintre fundașii centrali, dacă nu ambii, Alin Gligor și Alex Manea, ale căror contracte cu UTA expiră în această vară, nu vor rămâne pe dinafară.

Un comentariu

  1. O fi bun, dar are 35 ani ! Pe cind unul de 40 ? Sau poate l-au dus numai pentru promovare?! In ritmul asta dintr-o echipa tinara , ajungem sa o depasim pe acs poli .

    0
    0
    1. Sunteti incredibil nene….nimic nu va convine ! Cand e tanar de ce nu are experienta , cand e batran de ce e batran , vai de capul vostru

      0
      0
  2. @StrongRed deobicei nu prea aveai comentarii naspa Botis avea sezonul trecut 38 de ani. Ciuca nu cred ca este peste Gligor si Manea.

    0
    0
  3. Peste Manea nu e! Doar fiindcă nu-i place unui birtaș de el nu trebuie sa plece! Nici Gligor nu trebuie sa plece, mai poate ajuta

    0
    0
  4. Cico , imi doresc sa ai dreptate , Ciuca sa fie un transfer reusit , si sa joace cu daruirea lui Botis !!! Domnu’ geo : nu sunt inca nici nene , si nici nu e vai de capu ‘ meu !!!

    0
    0
  5. Ba da domnilor, Madalin Ciuca, este peste Manea si Gligor pt. ca are mai multa experienta si nu cred ca acest jucator gafeaza in halu in care gafeaza cei doi in aparare !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button