UTA Arad

Șefii „roș-albilor” au deliberat: Miron, Gligor, Chindriș, Copil, Muntean și Vlad sunt istorie la UTA!





Dacă până ieri doar Strătilă, Barna și Adili, dintre seniori, au fost anunțați de reunirea lotului de vineri, astăzi, și Alex Manea, Norbert Polgar și Richard Filaret (cu mențiunea că acesta e accidentat), dintre fotbaliștii cu contracte valabile, au fost chemați sub comanda lui Mihalcea. Pentru restul, după o ședință de lucru a șefilor „roș-albi”, clubul UTA a emis următorul comunicat pe site-ul oficial:

”Clubul nostru a decis să nu mai colaboreze cu următorii jucători pentru anul competiţional 2017-2018: Marius Chindriş, Dumitru Copil, Alin Gligor, Bogdan Miron, Dumitru Muntean, Gianmarco Piccioni, Robert Vîlceanu, Michel Vlad.

Clubul le mulţumeşte pentru toată perioada petrecută la UTA şi le urează baftă în următoarele etape ale carierelor, atât jucătorilor cât şi antrenorului Laurenţiu Roşu şi preparatorului fizic Nacho Martinez”.

Rămâne, însă, de văzut cu ce sacrificii Chindriș, Copil, Miron și Muntean vor pleca de la UTA și asta pentru că ei mai au contracte valabile cu „Bătrâna Doamnă” până pe 30 iunie 2018. Negocieri pentru o reziliere amiabilă între părți nu s-au purtat încă, așa că nu e cazul să vorbim – totuși – la trecut despre cei patru fotbaliști. În schimb, pentru căpitanul Alin Gligor, ziua de 30 iunie 2017 e ultima sub contract cu „Bătrâna Doamnă”, în timp ce Piccioni și Vîlceanu au și uitat – probabil – unde e Aradul pe hartă. În fine, din câte știm noi, Michel Vlad e jucătorul lui Atletico Arad de la 1 iulie, deci – probabil – de acolo va pleca definitiv sau împrumut spre alte zări.

Revenind puțin la lista de disponibilizări, observăm că avem de-a face cu cinci fotbaliști care au început ca titulari prima manșă a barajului de promovare cu ACS Poli: Miron, Gligor, Chindriș, Muntean și Copil. Să fie acesta testul decisiv căzut de cei în cauză? Sperăm să aflăm zilele ce urmează…Ar mai fi de menționat că Marius Chindriș era, alături de Richard Filaret, unul dintre cei care au început din postura de titular primul meci din istoria UTA-ei Bătrâna Doamnă (3-0 la Sânnicolau Mic, cu Banatul), în torida vară a anului 2013.

Totodată, din același anunț al clubului, rezultă că atacantul Marius Curtuiuș va continua la UTA, așa cum anunța în urmă cu câteva ore sportarad.ro.

FOTO: Ciprian Petcuț

Un comentariu

  1. Cel mai rau imi pare dupa Miron. Ne-a scos multe goluri ca si facute. Ce-i drept la baraj a gresit in ambele manse, insa probabil emotiile si-au spus cuvantul. Cred ca merita macar sa fie rezerva lui Cauca daca acesta va fi folosit ca junior.

    0
    0
      1. A vandut pe dracu, doar atat te duce capul , ai fi vrut sa ai tu geniunchiul cat pepenele cum la avut el dupa Balotesti , sa tragi de tine si sa intri sa joci nerefacut complet riscand ( dupa cum sa intamplat ) sa tragi ponoasele unui meci slab ?

        0
        0
  2. sa vedem ce valoare au noile achiziti si ce joc ne propune mihalcea sper ca nu bubuiala eterna mai avem nevoie de mijlocasi macar 1 si un fundas

    0
    0
  3. Intradevar eu cred ca Miron si Chindris meritau sa ramana.Nu inteleg cum Polgar si Filaret,care sunt tot accidentati au ramas.Plus,care e situatia lui Burla?Mai e considerat under21?Portarul adus este eligibil pt U21?
    Manager?

    0
    0
    1. Burla si Cauca au 21 ani in acesta vara , deci sunt considerati jucatori U21 in sezonul ce urmeaza ( conditia era sa fie nascuti dupa 1 ianuarie 1996 )

      0
      0
  4. Nu cred ca se considera doar cele jucate pe teren…..
    Sunt probabil si alte motive,doar in vestiar si de catre conducere stiute!
    De exemplu,Manea,dupa returul cu Poli,a declarat ca nu mai exista cale de intoarcere si nu i-i poate ierta pe suporterii care l-au apostrofat!
    Probabil ca se referea la aceeasi suporteri care il doreau recuperat rapid,ca sa fie in primul 11 pt dubla decisiva!
    Miron a facut ce a putut.Cine nu greseste neintentionat?Dar daca?……
    A fost totusi jucatorul cu cele mai multe minute jucate!
    Despre Chindris,doar ei stiu!
    Noi,chibitii,nu vom sti poate niciodata!
    Asa este fotbalul!Astazi esti bun,maine iesi pe usa din dos!
    Nimeni nu este de neanlocuit!
    Ma ingrijoreaza doar acesti batranei,mercenari,adusi pe viteza mare!
    Speram sa fie de bun augur.Vom vedea incepand din 5 August.
    Mult suces!

    0
    0
  5. miron nea scos de foarte multe ori de ce se renunta asa usor la el sa nu uitam ca apararea noastra era varza foarte lenti doar adili a confirmat pozitiv ,cand nu te ajuta apararea poti fii si bufon ca nu ai ce face

    0
    0
    1. Miron e un portar bun, dar gafeaza sub presiune. Adu-ti aminte ce interventii a avut si in returul cu Calarași din baraj. Scapat mingea din mana, iesit pana la jumatea terenului-noroc ca nu i-a iesit ăluia lobul si asa mai departe. Si mie imi pare rau de el, dar astea sunt faptele concrete. S-a incheiat un ciclu de trei ani, trebuie schimbate multe ca altfel ajungi la plafonare.

      0
      0
  6. Miron are interventiile lui pacatoase ,prea multe greseli ,Chindris e bine ca va fi inlocuit e de liga III-IV-a ,mai mult nu poate ,Gligor e slabuț de multe ori depasit ,sint jucatori cu multe minute jucate in Liga II-a dar limitați .Brasovul a castigat tur-retur cu UTA si avea jucatori de peste 32-33 de ani in echipă nu va mai plingeti atita ca au o virsta ,au experienta si sint tehnici !

    0
    0
  7. Da!trist si le multumim acestor baieti.pt absolut tot ce au facut pentru UTA,dupa cum au putut!
    Au plecat pe rand Kukla,Brosi, si Gigi Domide nu este departe….
    Sinescu,sa se odihneasca in pace,acolo unde este acum!
    Cat de trist…Pt ei macar sa nu ne murdarim dorintele!
    Asa este Colin?Asa ar trebui pornita coregrafia!

    0
    0
  8. Am urmarit meciul cu Poli si trebuie sa recunosc ca jucătorii care au fost pusi pe liber au jucat execrabil….probabil de acolo li se trage!

    0
    0
  9. Miron era singurul care merita sa ramana in lot ( chiar ca si rezerva doar ), restul alegerilor sunt corecte si normale . Gligor a facut meciul vietii lui doar cu ASU Poli , in rest sters , iar Chindris , Copil si Munteanu au fost intr-adevar cei mai slabi jucatori ai echipei in sezonul incheiat

    0
    0
    1. Succes tuturor mai departe e clar ca dupa 2 ani in care au avut timp sa arate ce pot trebuie sa urmeze si de despatiri. Le multumim si pentru bune si pentru rele fac parte din viata. Urmeaza pentru noi suporterii o noua era vom vedea ce va fi mai bine sau mai rau. Geo sunt aprope sigur de exemplu ca Miron nu dorea sa ramana rezerva.

      0
      0
  10. Chindriș și Copil trebuiau lăsați sa plece de când a venit Rosu la echipa, dar poate managementul nu i-a dat voie sa facă transferurile pe care le face acum în era Mihalcea (spun era Mihalcea pt ca sper la promovare) Miron este un portar cu frica, care a avut ghinionul sa aibe o apărare mediocra din care doar Adili și-a făcut treaba și care tot el, cel mai bun din apărare a fost certat de Gligor și Manea care au fost depășiți de jucătorii ăștia „expirați” de peste 30 de ani. Recaș au avut o echipa profesionista cu mult peste echipa noastră, s-a văzut diferența după golul nostru, ne-au mâncat apărarea și mijlocul fără sa clipească. Uta a avut echipa de locul 8 dar a avut noroc de locul 3. Sezonul asta trebuie sa promovam de pe locul 1 fără mizerii de baraje. Noi suntem Campioana provinciei nu suntem echipe second-hand de mitici care promovează doar sa spele banii capitalei. Mult succes lui Mihalcea si echipei.

    0
    0
  11. Nu cred ca recas au avut jucatori mai buni ca noi la baraj!!!! Cred ca strategia antrenorului a fost de vina pt ca noi am avut 1-0!! Bocsan e peste Gligor??? Drăghici e peste Petre???? Sa fim serioși!!!!!! Nu jucătorii au fost problema!!!!! Cauca , Grigorie, roman, sint peste ce am dat noi afara????? Mihalcea e peste rosu???? Sau facem schimbări de dragul schimbărilor?????

    0
    0
  12. Sa vedem cum si pe ce loc terminam cu mercenari cu aradeni am ajuns la 2 baraje fara bani la astia daca nu le dai banii nu se omara ca aradeni nostri care au jucat si pe burta goala

    0
    0
    1. Andrei daca nu stiai la UTA jucatori sunt cu bani la zi. Si-au luat si bani de prime care daca isi vedeau de joc ajungeau sa castige financiar mai bine ca in liga 1 dar na miserupismul. Si vorbesti de mercenari pai din cei exclusi cati sunt aradeni raspuns 3 Chindris Copil si Gligor ceilalti nu sunt aradeni Miron Munteanu din Satu Mare, Valceanu Bucuresti Gianmarco italian astia nu sunt „mercenari” despre ce vorbim ca Vlad a fost dar nu prea juca. „@Eugen pui niste intrebari criminale draghici nu e peste Petre 100% dar Draghici a marcat pe langa Petre care din pacate nu. de ce? pentru ca la noi Gligor si Miron au fost depasiti de o gloaba care abia mai poate alerga, pe cand Petre s-a chinuit sa le faca fata lui Canu si Bocsan sau Scutaru in retur. Asta ii diferenta intre cele doua echipe.

      Andrei stii de cand nu si-au mai luat salarii cei de la ACS Poli? intereseazate si o sa ai mari surprize si oameni aia oricat i-am injurat au jucat fotbal si acolo jucatori sunt toti mercenarii timisoreni putand sa ii numeri pe degete faza cu burta goala cred ca li se potriveau lor mai mult.

      0
      0
      1. Diferent a facut-o antrenorul nu jucătorii!!!! Oare si lotul lui Juventus București si al lui Sepși erau mai bune ca al nostru ??????? Eu nu cred !!!! Ori sa vazut la baraj cum popica la facut de ras pe rosu tactic si psihic!!!

        0
        0
  13. Nici unul dintre acestia nu mai puteau ajuta UTA, daca sa doreste promovarea !!! Insa mai trebuie adusi jucatori , si sa vedem ce mai vine .

    0
    0
  14. Lasati jucatorii in pace , ei nici nu au semnat bine si tu ai faci mercenari ,idiotule, ar trebui sa-ti dai un picior in cur si sa dispari ! Esti un porc ordinar nu suporter .

    0
    0
  15. @cico! Drăghici a marcat pt ca la noi nu a existat o strategie buna , nu pt ca Gligor nu are valoare!!! Noi atacam cu toată echipa in condițiile in care eram Calificați! Le dădeai spații unor jucatori cu viteza si era normal ca Gligor sa greșească !! La Gligor trebuie sa exploatezi calitative lui ,daca tu il pui sa alerge cu barbut , normal sa pierzi!! Asta tine de strategia unui antrenor si de aceea recas ne- a bătut !!! Popica asa cum e el a ras de roșu la tactica , la vazut f slab si dupa tur era deja sigur de calificare

    0
    0
  16. Gligor è un om adevarat cu caracter fantastic!!!iar ca jucator e multe clase peste Ciuca!!!Copil e un jucator fantastic si muncitor!!!Capul sus baietzi!!!

    0
    0
    1. Ovi daca erau cum spui tu de Copil muncitor se vedea, dar ce a facut in ultimul an ?!!!nimic ,Gligor a gresit foarte mult!!!! Copil de mult trebuia sa plece , prea plin de el sincer!!!!!

      0
      0
  17. Andrei !!! Nu ii mai face mercenari pe jucatorii noi veniti. Nici nu au venit bine si gata, ai sarit pe ei !!! Pai atuncea, alti jucatori care se duc la alte echipe transferandu-se, oare dupa parerea ta gresita ,nelalocul ei, tot mercenari se cheama !!! Si cu cei care nu mai sunt doriti la UTA. voiai in continuare sa ataci promovarea, ca sunt din Arad !!! Nu ai vazut ca sa incercat doi ani la rand si nu sa putut obtine !!! Asa ca eu zic sa nu mai jignesti jucatorii nou veniti ca, nu este frumos din partea ta !!! Sa fi sanatos si HAIDE UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button