Minifotbal, futsal

Nedavul, cea mai bună echipă din nord-vestul țării la mini-fotbal! Arădenii vor juca pentru „aurul” național, dar și în Champions League!





Chiar și fără Botiș, Mărginean sau Pavel, Nedavul s-a încununat campioană „zonei” de la Oradea. Finala cu AEK Oradea a fost extrem de echilibrată și a avut nevoie de penalty-uri pentru a avea o câștigătoare. În timpul regulamentar, scorul a fost 1-1, după reușitele semnate Fărcuța, respectiv Bozian (foarfecă laterală după pasa lungă a lui Suslak). Chiar dacă au dominat teritorial ultimele 5 minute, bihorenii nu au găsit drumul spre gol, astfel că s-a ajuns la loteria penalty-urilor. Aici, au marcat pentru arădeni Arsene, Suslak și Bozian, în timp ce Seba Huțan a parat execuția lui Zadori, fostul adversar al Lipovei la barajul de promovare în Liga 3-a.

Chiar dacă nu s-au ales cu niciun titlu special pentru jucătorii săi, Nedavul a deschis șampania la baza Tineretului de la Oradea, fiindcă, pe lângă prezența turneul final de la Bacău, și-a asigurat și calificarea în grupele Champions League de mini-fotbal. „Speram într-o calificare în finală, dar, să fim sinceri, nu credeam că o să câștigăm turneul. Dar, până la urmă, eu zic că am jucat cel mai bun fotbal la Oradea și am meritat acest trofeu. De altfel, la final, chiar și adversarii ne-au felicitat și au recunoscut acest lucru. Bucuria și satisfacția este cu atât mai mare cu cât suntem prima echipă arădeană care câștigă o <<zonă>> și are dreptul să joace în Liga Campionilor. Să fi cea mai bună echipă dintr-o mare zonă geografică a României nu e puțin lucru. După părerea mea, se demonstrează faptul că Liga Desavoia e cu adevărat o competiție județeană puternică, poate printre cele mai tari dințară”, ne-a declarat Bogdan Bozian, liderul celor de la Nedav.

Medaliile de campioni au mers la: Sebastian Huțan, Alin Pavel, Ciprian Suciu, Marius Neag, Petrică Huțanu, Raul Marinescu, Bogdan Bozian, Mirel Arsene, plus patronul Cornel Lucaci și maseurul Călin Petrică. Bineînțeles, Radu Mărginean și Sorin Botiș, plecați mai devreme de la Oradea pentru a trece granița cu copiii UTA-ei la un turneu, își vor primi și ei medaliile. Le fel și Alex Nistor, aflat în luna de miere în Grecia. Din partea Desavoia Arad a fost premiat Cristian Lăzău, unul dintre inițiatorii puternicei întreceri de mini-fotbal din Arad, alături de Cristian Barna.

Vă reamintim că la finala pe țară, de la Bacău (începând cu 14 iulie), va merge și vicecampioana de la Desavoia, AC Luciano, care o ocupat locul 5 la turneul zonal de la Oradea.









2 comentarii

  1. Prima echipa care a castigat o „zona” cum spui tu a fost Old School castigatoare a campionatului organizat de catre Ionut Popa ,dupa care a urmat Mavros castigatoare a campionatului Liga Desavoia
    Se pare ca voi sunteti a 3 a echipa !!!
    In rest toate cele bune

    0
    0
    1. Prima si singura echipa de la Arad care a câștigat un turneu zonal suntem totuși noi cei de la Nedav. Informează-te mai bine.Old School si Mavros nu au făcut performanța noastră deocamdată .

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button