Fotbal judetean

Primele achiziții anti-Criș ale pecicanilor: Radu Popa și Petru Măgulean – arme ofensive pentru Mutică





Apele încep să se împartă în fotbalul județean. Prin promovarea în Liga 3-a, Șoimii Lipova a lăsat un culoar bun pentru formațiile cu pretenții din Liga 4-a, iar Crișul Chișineu Criș e fără îndoială principala pretendentă la titlul de campioană. Însă, trupa lui Zsolt Muzsnay va avea două-trei contracandidate certe, iar forțele par a se concentra în special la Pecica și Sântana, cu Zăbrani, Felnac și – poate – Șimand stând și ele la pândă. Nu am pomenit nimic de Frontiera Curtici, fiindcă acolo apele sunt tulburi și ne putem aștepta la ce este mai rău.

Oprindu-ne la Progresul Pecica, să spunem că, după plecarea lui Petrică Huțanu chiar la Criș și renunțarea la Gabor, Dorel Mutică avea nevoie de jucători ofensivi. Cristian Pilan, directorul sportiv al clubului, s-a mișcat rapid și a semnat contractele cu Radu Popa (ex. Felnac) și fostul golgheter al Curticiului, Petru Măgulean. Acesta din urmă mai era curtat și de Crișul, dar a ales să îmbrace tricoul „galben-albastru” în stagiunea ce urmează. „Sunt primele achiziții pentru sezonul ce vine, însă mai urmează alte 4-5 pentru a putea ataca primele locuri. Din păcate, s-ar putea să mai și pierdem jucători, rămâne de văzut ce vor decide Drâglă și Puie, care ar putea pleca în Germania, dar antrenorul nostru va avea la dispozție un lot competitiv. De altfel, principala achiziție a verii este, în opinia mea, Dorel Mutică, un antrenor serios și profesionist, pe care l-am convins să continue la Pecica”, susține Pilan.

Tot la capitolul confirmări pentru stagiunea viitoare este și cele ale lui Darius Dolga, care e defintiv jucătorul nostru și Sebastian Șiclovan, care și-a prelungit pentru încă 5 ani contractul cu Progresul. Pecicanii se vor apuca de treabă pe 13 iulie, dată până la care, probabil, vor apărea și alte noutăți de lot.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button