UTA Arad

Copaci refuză să mai joace la UTA, Costin a semnat prelungirea, iar Manea, Polgar și Burlă și-au „cosmetizat” contractele





Echipa fanion a Aradului a demarat un nou sezon odată cu reluarea antrenamentelor, însă nu toți fotbaliști erau deciși să continue în „alb-roșu”. Simțind, probabil, ridicarea ștachetei la nivel salarial după sosirea unor fotbaliști ca Grigorie, Ciucă sau Roman, câțiva dintre jucătorii din vechiul lot confirmați pentru noul campionat de Liga 2-a doreau o ajustare a retribuțiilor.

Este vorba despre Norbert Polgar, Alex Manea și Bogdan Burlă, care au obținut ceea ce și-au dorit și de acum se gândesc doar la pregătirea estivală sub comanda lui Adrian Mihalcea și colaboratorilor săi. Totodată, Cristian Costin a semnat un nou contract cu „Bătrâna Doamnă” și ar putea intra în planurile primei echipe, mai ales că unul dintre colegii săi de generație, din prima linie, a refuzat să mai activeze la UTA.
Vorbim despre Paul Copaci (foto), care nici măcar nu a ajuns la discuții despre contract cu conducerea clubului. Fundașul de 19 ani refuză pur și simplu să mai activeze în tricoul Campioanei Provinciei, dar rămâne sub contract cu Atletico Arad, ce are echipă în…Liga 5-a.

Revenind puțin la Burlă, chiar dacă acesta e mulțumit de noile condiții salariale, trebuie văzut ce șanse are de a mai prinde echipa, mai ales dacă va mai sosi un fundaș stânga după macedonianul Izet. Deocamdată, într-un sistem 4-1-4-1, pe care Mihalcea e cel mai tentat să-l folosească și la UTA, Burlă ar avea loc pe banda stângă a defensivei, în timp ce noua achiziție ar urca la mijloc. Din câte știm, fotbalistul de 21 de ani a atras atenția unor grupări de primă ligă, însă rămâne de văzut dacă antrenorul poate să se dispenseze de el.

FOTO: UTA Media Design









8 comentarii

  1. Nu vad bine sistemul asta 4-1-4-1 cu un singur varf …eu stiu ca uta a jucat cel mai bine cu doua varfuri …sper totusi sa fie o alegere buna ,Mihalcea e antrenor f. bun !

    0
    0
    1. Uta a jucat bine cu doua vârfuri din simplul fapt ca (tactica de baza) era… fundașii dădeau mingi lungi și se rugau la aia din ceruri sa ajungă mingea la Petre sau Curtuius. Speram ca venirea lui Mihalcea sa ne schimbe tactica asta mirifica pe care UTA o folosește de câțiva ani.

      0
      0
  2. Domnisoru ‘Copaci , cind a jucat nu a rupt gura tirgului !!! Sa plece , nici un bai , poate are oferte de la echipe de top ,din campionate puternice din Europa !!! Treaba lui.

    0
    0
  3. Vedete triste,la care parintii cu potential cred ca odrasla lor este un posibil Messi!
    Se practica!Incepand cu grupele de juniori.
    Felicitari conducerii.Afara cu mofturosii!
    Copaci si Covaci,niste caricaturi triste,carora li s-au dat destule sanse!
    Covaci ne-a omorat in baraje.Ce mai doreste?
    Nu confirma?Out!Care este problema?
    Exista si altii,inchipuiti….

    0
    0
  4. Giro vb frumos ca poate iti rup picioarele si tie si la toti care vb aiurea, covaci ii atacant mijlocas nicidecum fundas dreapta si la echipa a 2 o fost cel mai mult si nici nu o primit sanse daca tot vb aiurea numa ca sa te afli in treaba.

    0
    0
  5. Girooo vezi ca și fiuto joaca fotbal la Atletico și poate cind creste îl ia lumea la bani mărunți cum Iatrii tu pe alții nu ți-ar conveni ,tot latri pe aici și arunci cu noroi ba in antrenori Ba in coducatori Ba în jucatori !Nu fi nesimțit și sari gardu ca o sa vezi leopardul!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button