Minifotbal, futsal

E luna finalelor la mini-fotbal! Premiere și Ergad bat „Cupa” la Cluj, iar Nedav și Luciano și-au aflat adversarele de la Bacău





În următoarele două weekenduri, Aradul poate ataca podiumul național la mini-fotbal. De vineri până duminică, orașul Cluj adună „crema” câștigătoarelor Cupelor în județele lor, Aradul fiind reprezentat de finalista Premiere, dar și de FC Ergad, ocupanta locului 3 în primul eșalon al Ligii Desavoia. Delegațiile arădene pleacă mâine spre orașul de pe Someș, Ergadul având două absențe importante în foștii utiști Dorel Mutică și Marius Ciubăncan. De la Premiere va lipsi, bineînțeles, Bulza, care s-a operat la genunchi și e indisponibil până spre finalul anului.

Totodată, după aflarea echipelor calificate de la cele patru „zone”, Federația Română de Mini-fotbal a bătut în cuie cele patru grupe a câte cinci combatante de la turneul final, de la Bacău. Ca și campioană a nord-vestului, Nedavul a fost cap de serie la tragerea de sorți și va da piept în Grupa B, cu: Juventus Sibiu, Ajax Dulcisimo Galați, Golden Boys Bacău și Phoenix Craiova. Cealaltă reprezentantă a Aradului la Bacău, AC Luciano face parte din Grupa C, unde le va avea adversare pe: MAV Sports Timisoara (campioana sud-estului), Coriolan Bacău, Dia Guard Divino Zalău și Ary & Roby Buftea (Ilfov).

Lupta pentru titlul național începe pe 14 iulie, iar: „Speranțe există și la Cupă și la campionat. Sigur, participă cele mai bune echipe de mini-fotbal din țară, dar știm exact ce avem și noi în curte. Într-adevăr, cel puțin la Bacău, există două-trei favorite, ca FC Hermannstadt Sibiu, Ajax Dulcisimo Galați sau Ary & Roby Buftea, însă avem mare încredere în formațiile noastre”, a spus Cristian Lăzău, organizator al Ligii Desavoia, alături de Cristian Barna.

 









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button