Șoimii Lipova

Juniorii UTA-ei, Mandache și Vasile, au trecut la Lipova! Marinca revine la Șoimii ca…analist video





Gruparea fanion a Aradului și-a dat acordul pentru împrumutul a trei fotbaliști la proaspăta divizionară terță, Șoimii Lipova. Vorbim despre juniori, care nu mai au șansa să evolueze în Liga 3-a în tricoul „alb-roșu”, dar lui Flavius Sabău îi vin ca o mănușă. Astfel, mijlocașii Ovidiu Mandache și Adrian Vasile, jucători destul de importanți în special în întrecerile juniorilor de la Elite Under 19 de anul trecut, și-au dat acordul să îmbrace tricoul „alb-albastru” din stagiunea viitoare. Discuția este valabilă și pentru Cătălin Morar, un fundaș/mijlocaș dreapta care a fost împrumutat de UTA la Curtici sezonul trecut, dar și pentru alți doi-trei jucători, care – deocamdată – participă la antrenamentele conduse de Adrian Mihalcea.

Însă, lipovanii țintesc în total opt juniori în această vară, iar completarea ar putea veni de la „trialul” ce începe luni, 10 iulie. „Așteptăm un număr de 14-15 tineri jucători pentru a-i testa câteva zile. Ei sunt din Petroșani, Bihor, Turnu Severin sau Maramureș, plus Țugulescu și Adam, care au evoluat la Felnac sezonul trecut. O să oprim 4-5 dintre ei, poate chiar și mai mulți dacă e cazul. Vom avea echipă și în Liga 6-a, iar cei care nu prind mereu lotul la Liga 3-a pot avea meci oficial în județ”, anunță Radu Pop.

La nivel de seniori, președintele Șoimilor a confirmat transferul fostului mijlocaș al Crișului, Petrișor Jichici, dar și prelungirea înțelegerilor cu „veteranii” Tibi Bier și Adi Piț. Totodată, Răzvan Marinca, portarul Lipovei în ligile 5 și 6 revine la club ca și analist video. „Considerăm că e foarte important să ne filmăm toate meciurile oficiale, dar și amicale. Am făcut analiză video încă de anul trecut, din Liga 4-a, cu atât mai mult avem nevoie de ea într-un eșalon superior. Prim promovarea noastră, am creat atâta entuziasm în orașul nostru, dar și printre susținătorii din străinătate și vrem să ne ridicăm la înălțimea pretențiilor. Ținem să avem un parcurs cât mai lung în Cupa României, pe 9 august începem să jucăm și acolo, suntem atenți la toate aspectele”, a mai spus Pop.

Deocamdată, la capitolul despărțiri regăsim doar numele fundașilor laterali, Daniel Denuț și Gheorghe Orza, însă e posibil să mai apară și alte „divorțuri” în perioada ce urmează. Lotul lărgit al Lipovei se va reuni pe 17 iulie, dată la care Sabău va știi, în proporție mare, pe cine va conta atât din rândul juniorilor, cât și cel al seniorilor.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button