Fotbal judetean

Transferuri de Liga 3-a la Pecica! Portarul Rusu și fundașul Petrache ajung sub comanda lui Mutică





Doi dintre fotbaliștii de bază ai celor de la Lunca Teuz Cermei s-au reorientat spre un eșalon inferior, dar cu perspective de a reveni, peste un an, în Liga 3-a. Experimentatul portar, Florin Rusu și fundașul de 20 de ani, David Petrache, au devenit oficial jucătorii celor de la Progresul Pecica. Petrache chiar și-a încheiat definitiv conturile cu UTA și a devenit principala variantă de fotbalist Under 21 la dispoziția lui Dorel Mutică.

După mijlocașul R. Popa și atacantul Măgulean, „galben-albaștrii” au făcut câte o achziție în fiecare compartiment până acum, dar: „Mai așteptăm răspunsuri de la alți doi fotbaliști importanți și suntem pregătiți să începem sezonul. Ca și anul trecut, obiectivul rămâne locul 1-5, doar că, de această dată,  eu zic că avem argumente solide să sperăm la o poziție cât mai bună. Până acum, ne-am întărit cu fotbaliști peste media echipei, toți având potențial de a juca mai sus. De fapt, Rusu și Petrache vin chiar din Liga 3-a, vor fi foarte importanți în economia campionatului”, a menționat Cristian Pilan, directorul sportiv al pecicanilor, care a și înregistrat deja cele două transferuri la Asociația Județeană de Fotbal Arad.

În acest moment, Adrian Brutyo devine a doua opțiune de goal-keeper pentru Progresul, așa că rămâne de văzut dacă acesta va accepta concurența cu Rusu. Huțanu, Gabor și Drâglă sunt singurii fotbaliști de care pecicanii s-au despărțit până acum, în această vară.









2 comentarii

  1. Flore! Îți mulțumim pt tot ce ai făcut la Cermei! Ai fost, ești și vei rămâne CAPITANUL inimilor noastre. Ești un adevărat sportiv, un om pe care nu l-am văzut niciodată sa păcălească fotbalul nici la antrenamente și nici în meciuri. Mult succes și Îți doresc să-i bucuri pe pecicani așa Cum ne-ai bucurat pe noi. Mult succes și multa sănătate ție și întregii tale familii din care face și fratele tău Adi. Oricând ești binevenit la noi.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button