UTA Arad

Mihalcea, după testul cu Șimand: „Nu mă interesează să avem o posesie exagerată, ci să trecem cât mai repede de la tranziția negativă la cea pozitivă”





Pentru prima oară de când e la UTA, Adrian Mihalcea și-a văzut la lucru elevii, în cadrul primului amical al verii. Șimăndanii lui Adrian Cuc nu au fost simple jaloane pentru „roș-albi”, ba chiar au pus destule probleme, mărturie stând cele trei goluri încasate de Sebastian Mara. În ciuda temperaturii ridicate, tehnicianul arădenilor a fost mai mereu în priză, a dat destule indicații de pe margine, iar majoritatea dintre ele i-au vizat pe juniori.

La finalul partidei încheiată cu scorul de 6-3 în favoarea elevilor săi, fostul atacant dinamovist a vorbit despre ceea ce a urmărit astăzi, dar și spre tinde la „cârma” echipei fanion. „Nu am ce să le reproșez jucătorilor pentru felul cum au tratat antrenamentul. Acesta  fost destul de reușit, iar ca să și glumim, publicul a văzut destule goluri. Mi-am dorit să văd la lucru toți băieții, pe cei care se pregătesc încă cu noi, iar ușor-ușor, o să definitivăm lotul. Astăzi, mi se pare că au fost în jur de 10 copii în lot, destul de mulți, așa că vom trage în curând linia. Vineri plecăm în cantonament, unde vom disputa un singur meci de verificare, iar pe când ne întoarcem mai vrem minim doi adversari, dacă nu trei pentru amicale. E puțin greu să găsim formații de același nivel cu noi, divizionarele secunde cam fug de noi, dar ne vom descurca cumva. S-ar putea să jucăm și Ungaria, vom vedea”, a explicat Mihalcea.

Acesta ne-a mai dezvăluit și puțin din filozofia sa de joc. „Stilul s-a schimbat puțin, dar dacă fotbaliștii îl înțeleg, vom avea potență, jocul va fi mult mai dinamic. Ce le cer? Nu mă interesează să avem o posesie exagerată, ci mai degrabă să trecem cât mai repede de la tranziția negativă la cea pozitivă, ce face diferența în campionatul ligii secunde”, a adăugat Adi Mihalcea.

Tânărul tehnician a salutat achiziționarea lui Branko Grahovac între buturi. „Chiar dacă speram că Bogdan Caucă poate fi o soluție pentru noi, fiincă era și un jucător sub vârstă, postul de portar cere experiență și siguranță. Chiar dacă nu a jucat azi, căci venea după 7 ore de drum, Branko are determinare și voință și va intra repede într-o formă sportivă bună”, a mai punctat Mihalcea.

Un comentariu

  1. @dascalul!!! Nu ne spuneai tu ca Mihalcea se bazează pe posesie si un joc spectaculos , nu ca pina acum cu mingi bubuite?? El zice ca vrea sa ,,,, treacă repede de la Tranziția negativă la cea pozitivă,,,, adica sa ajungă din 2-3 pase la poarta dupa ce recuperează mingea???? Cred ca vom vedea spectacol anul asta !!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button