Minifotbal, futsal

Premiere și Ergad au trecut de grupe la turneul final al Cupei României de mini-fotbal!





Finalista Cupei și ocupanta locului trei în Liga Desavoia joacă în acest weekend, la Cluj, pentru o clasare cât mai bună în finala Cupei României la mini-fotbal. După meciurile din grupe, atât Premiere, cât și Ergad au trecut în turul următor, unde vor da piept cu echipe din Cluj, respectiv Hunedoara.

E.ON Iași și Dedeman Reșița au fost adversarele celor de la Premiere în Grupa 8. Arădenii au trecut cu 5-1 de moldoveni, după reușitele semnate de Gornic (2), Neamț, Pavel și Vezan, iar cu bănățenii s-a terminat egal, 1-1, după timpul regulamentar. „Dedemanii” au egalat pe final reușita lui Dubeștean și, astfel, s-a ajuns la loviturile de departajare unde doar Gornic a înscris. S-a terminat 3-1 pentru reșițeni, iar Premierul a „accesat” turul eliminator de pe locul secund în grupă. Mâine, la ora 13, pe unul dintre cele 6 terenuri sintetice de la Cluj, băieții struniți de pe margine de Alin Gligor vor avea în față una dintre gazdele competiției, Auxerre Florești.

Ergadul a avut treabă grea în Grupa 7, cu Luxury Rm. Vâlcea, în fața căreia a pierdut cu 4-0 (după 0-0 la pauză) și cu Real Criscior, de care a dispus cu 4-3, după „dublele” semnate Nanu și Popa. Cum Crisciorul a dispus de vâlceni în ultimul meci al grupei, toate combatantele au terminat grupa cu 3 puncte în cont. Aflată pe ultimul loc la golaveraj, trupa arădeană dă piept mâine, de la ora 10, cu Boromir Hunedoara, pentru un loc în 32-imi.

Campioana, dar și echipele ce completează „careul de ași” al finalei Cupei României, le vom afla duminică.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button