Fotbal judetean

Primele verdicte la Cupa Satelor: „Extrem Boys” Caporal Alexa și „Young Boys” Apateu merg în finală





Primele două „zone” ale ediției inaugurale a Cupei Satelor la fotbal s-au desfășurat în condiții bune. Totul a fost supervizat de președintele AJF, Adrian Lucaci, care a făcut naveta între localitățile gazdă, Cermei și Șicula, situate la doar 15 kilometri una de alta.

Dacă la Șicula nu prea au fost spectatori, poate și din cauza locației terenului (situat la 1 kilometru în afara comunei), lucrurile au stat mai bine în comuna de Liga 3-a. În schimb, suspansul a fost mai mare la Șicula, totul jucându-se până la ultimul fluier. După primele două runde, Olimpia Bocsig avea două victorii și urma să joace cu gazdele de pe locul 3, în timp ce Extrem Boys Caporal Alexa avea o singură victorie, era în fața „lanternei”, Highișana 2017 Drauț, pe care a și bătut-o cu un sec 7-0. Ultima partidă, dintre Șicula și Olimpia Bocsig avea să răstoarne dramatic clasamentul, căci gazdele întrecerii au câștigat cu 1-0 și, cu trei formații la egalitate de puncte, campioana a fost decisă la golaveraj. Aceasta este Extrem Boys Caporal Alexa, care a contat pe următorii jucători: Gabriel Coruțiu, Ghiță Budrală, Bogdan Slăvoacă, Dumitru Trif, Raul Blagău, Mădălin Cozonac, Daniel Cățunoiu, Vlăduț Sucilă, Daniel Biriș, Florin Galeș, Daniel Buburuzan, Denis Blagău, Ovidiu Magdi, Cosmin Tomuța, Gheorghe Gurban, Andrei Tomi, Ciprian Gurban, Vlăduț Stanciu, Adrian Ciontea și Cristian Berar.

Rezultatele zonei Șicula:

Șicula – Highișana 2017 Drauț   5 – 1

Olimpia Bocsig – Extrem Boys Caporal Alexa   2 – 1

Highișana 2017 Drauț – Olimpia Bocsig   0 – 6

Extrem Boys Caporal Alexa – Șicula   3 – 2

Highișana 2017 Drauț – Extrem Boys Caporal Alexa   0 – 7

Șicula – Olimpia Bocsig    1 – 0

Clasament zona Șicula

1. Extrem Boys Caporal Alexa ( galben – negru) 3    2     0   1    11-4    6

2. Șicula ( verde – alb)     3   2   0  1 8-4    6

3. Olimpia Bocsig ( bleumarin complet) 3     2      0   1   8-2   6

4. Highișana 2017 Drauț (portocaliu – roșu)   3   0  0 3   1-18   0

Puteți vedea poze de la aceste partide într-o  Galerie foto de la zona Șicula

Pentru a vedea mărite cele patru echipe participante, dați click pe poze:

 

 

 

 

 


La Cermei, în fața a circa 200 de spectatori și a unei organizări excelente, la nivelul Ligii a 3-a, Young Boys Apateu a câștigat toate cele trei partide, în timp ce Codrul Craiva a reușit un surprinzător loc 2, clasându-se în fața echipei gazdelor și a celei din Șepreuș. „Felicit conducerea AJF pentru această idee frumoasă cu Cupa Satelor, o competiție unică în țară, o competiție care cred eu că va fi importantă dacă se va continua în anii care vin. Ne bucurăm că am putut participa și noi, avem mulți tineri în cele 11 sate care compun comuna Craiva și astăzi am reușit cu doar 4 jucători legitimați, restul amatori, să luăm locul 2, într-o serie cu mulți practicanți activi ai fotbalului în județ și chiar în Liga 3-a. Noi sperăm ca împreună cu conducerea comunei să reușim să reînnodăm tradiția și să înscriem Codrul Craiva în Liga 6-a, să asigurăm condiții minimale la terenul din Chișlaca și, în viitorul apropiat, să avem tot ceea ce trebuie pentru a oferi tinerilor care iubesc fotbalul posibilitatea de a juca în mod organizat într-un campionat județean. Mai credem că partidele de acasă vor fi un prilej de sărbătoare pentru oamenii din comună, care vor veni în număr foarte mare să-și vadă copiii jucând fotbal” susține Liviu Ioan Cotuna, viceprimarul comunei Craiva, care – de altfel – a și transpirat pe teren alături de jucătorii Codrului.

Extrem de activ a fost și Andras Mako. „Vă felicit în numele AJF Arad pentru efortul de a fi prezenți astăzi la această competiție, pe o căldură greu de suportat. Apreciem modul în care ați onorat fotbalul și răsplătim fiecare echipă cu câte o plachetă, o diplomă și o minge, iar câștigătorilor din Apateu le urăm succes la faza finală”, a transmis vicepreședintele AJF Arad la finalul competiției. Campionii din Apateu  s-au prezentat la Cermei în formula: Dragoș Purtan, Călin Botaș, Florin Fărcuți, Gabriel Fălcuți, Gheorghe Botaș, Marius Todoca, Dan Botaș, Tiberiu Tripa, Paul Oniță, Cosmin Bondor, Denis Domocoș, Norbert Tulcan, Octavian Purtan și Florin Hodre. 

Rezultatele zonei Cermei:

Gloria Cermei – Viitorul Șepreuș   3 – 1

Young Boys Apateu – Codrul Craiva  3 – 1

Șepreuș – Young Boys Apateu  0 – 2

Codrul Craiva – Gloria Cermei   1 – 1

Viitorul Șepreuș – Codrul Craiva  1 – 5 

 Gloria Cermei – Young Boys Apateu  0 -2

Clasament zona Cermei

1. Young Boys Apateu  (portocaliu – negru)  3      3    0   0   7-1     9

2. Codrul Craiva ( albastru complet) 3   1   1   1   7-5    4

3. Gloria Cermei (dungi roșu-alb – roșu)     3  1   1  1   4-4    4

4. Viitorul Șepreuș (galben – albastru)    3   0   0   3    2-10    0

Puteți vedea poze de la aceste partide într-o Galerie foto de la zona Cermei

Pentru a vedea mărite cele patru echipe participante, dați click pe poze:

 

 

 

 









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button