Alte sporturi

Veteranii Voinței – medaliați la „europenele” de Dragon boat, de la Szeged





Weekendul trecut, orașul maghiar Sezeged, mai precis pista olimpică de canotaj şi kaiac-canoe (Maty-ér), a găzduit Campionatului European de bărci dragon. Probele s-au desfăşurat atât pe naţiuni cât şi pe cluburi, iar ACS Voinţa Arad a avut o participare numeroasă și, după cum se va vedea, fructuoasă. Echipajele formate de proesorul Claudiu Molnar Baboș, pe diferite categorii de vârstă, au reuşit să adune medalii, după cum urmează:

200 m – master masculin – loc III (medalie de bronz)

500 m – master masculin – loc II (medalie de argint)

2000 m – master masculin – loc III (medalie de bronz)

În clasamentul pe cluburi, Voința Arad a terminat pe locul 15, din 31 cluburi participante. La fiecare probă au fost aliniate echipaje puternice din Rusia, Ukraina, Polonia, Ungaria, Germania, Italia, Suedia, iar bătălia pentru medalii a fost foarte puternică. Diferenţa de sutimi între locurile 1-5 aproape la fiecare probă a menținut suspansul la cote ridicate, iar atmosfera de pe marginea Maty-ér a fost incendiară.

Participarea la această competiţie internaţională a fost susţinută de Centrul de Cultură Judeţean Arad, fără de care succesul echipajelor arădene nu ar fi fost posibil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button