National Sebis

Ex. utistul Lazăr întărește Sebișul, Chița mai așteaptă un atacant și trei-patru juniori





Național Sebiș este în plin proces de închegare a noului lot de jucători. Divizionara a treia arădeană s-a reunit vineri în 18 jucători, dar, Alin Chița a mai solicitat întăriri în special la capitolul juniori, plus încă un atacant cu ceva experiență, lângă Enciu.

Astăzi, președintele Călin Cojocaru a finalizat discuțiile pentru Denis Lazăr, unul dintre cei mai importanți jucători ai generației 1997-1998 de la Atletico. Punct fix al UTA-ei II în stagiunea trecută de Liga 3-a, dar și în comptetițiile juniorilor Elite, fotbalistul de 19 ani poate evolua atât în centrul, cât și pe banda dreaptă a defensivei și a demarat pregătirea cu noii săi colegi. Lazăr va fi împrumutat pe un an de zile de la Atletico Arad, club la care a revenit și el de la UTA, începând cu 1 iulie.

În condițiile în care venirea juniorilor dinamoviști, Giuga și Drugă, e în aer, sebișenii mai caută trei-patru fotbaliști Under 19, toți pentru linia de fund, poate chiar un portar. Totodată, Naționalul este pe cale să mai achiziționeze un atacant cu experiența ligii secunde.









3 comentarii

  1. Bravo!!!!!! VA urmarsc si observ ca faceti miscari intelepte. Sper sa fie cu noroc anul asta si sa fie anul nostru: Al echipei orasului si a suporterilor care suntem alaturi de voi. Felicitari dl. Feies pentru strategie!!!!!! HAI NATIONAL SEBIS!!!!!!! Hai promovarea!!!!!!!

    0
    0
  2. Cojocarule te-au tot barfit astia dar vad ca esti un bun conducator :). Taci si faci :). Care va fi urmatoarea miscare???? Sa nu zica astia ca nu mai tin cu noi sau sa ne dea fel de fel de denumiri. Suporterii adevarati sunt alaturi de primar si de echipa. Dl Feies stie sa tina langa el oamenii care fac treaba. Bravo dl primar! Bravo conducerea clubului! Bravo Cojocaru! Hai cu promovarea!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button