Fotbal judetean

Căpitanul Turcuș, pe lista de transferuri la Criș! Muzsnay mai caută un fundaș central





După Remus Lung, o altă piesă importantă a celor de la Chișineu Criș din sezoanele precedente este pe cale să părăsească echipa. Doru Turcuș nu mai face parte din planurile antrenorului Zsolt Muzsnay și a fost pus pe lista de transferuri de conducerea clubului. „Suntem dispuși la discuții cu alte cluburi, dar va pleca și în condițiile noastre. Bineînțeles, nu e vorba despre vreo sumă de transfer și vom ține cont și de doleanța jucătorului, însă nu am dori să se transfere chiar oriunde”, a spus Daniel Cherecheși în cazul „speței” căpitanului stagiunii trecute la Criș.

Cum transferul lui Mintaș a căzut, fundașul preferând să continue la Deva, vicecampioana județeană en-titre mai caută un apărător central. „Odată ce îl vom găsi, probabil vom încheia campania de achiziții a verii. Cel puțin la nivel de seniori, juniorii sub 19 fiind un aspect aparte la care suntem atenți. Dacă vom câștiga campionatul, la barajul de promovare trebuie folosim trei astfel de jucători, iar lângă Clej mai trebuie să apară doi-trei copii. Unul cred că l-am identificat deja, în Onița, pe care l-am luat de la Felnac, dar mai căutăm și alții”, a adăugat managerul general al „alb-albaștrilor”.

În fine, profitând de plecarea în concediu a doi consilieri ai majorității din Consiliul Local Chișineu Criș, opoziția a blocat prin voturi aprobarea bugetului pe luna în curs la clubul sportiv. „Totul va intra în normal după următoarea ședință de consiliu, doar că vom face cu întârziere niște plăți. Sunt lucruri mărunte din partea consilierilor PNL, de pe urma cărora doar angajații și furnizorii au de suferit pentru câteva zile. Și nu vorbim doar despre bugetul echipei de fotbal, ci și cel al handbalistelor”, a mai spus Cherecheși, care ne-a dezvăluit și suma alocată de autoritățile locale clubului sportiv pentru întreg anul competițional, respectiv 500 de mii de lei.

În această seară, Crișul dispută al treilea amical al verii la Salonta, contra prim divizionarei județene din localitate.









2 comentarii

  1. Eu cred ca nu il mai vrea conducerea, nu antrenorul. Oricum…..la ce sa cauti fundasi central, cand Turcus ar fi perfect chiar si acolo, daca la mijloc trebuie neaparat sa dispara ca sa i se faca loc la Clej……

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button