Gloria LT Cermei

Cermeiul o găzduiește pe Poli II, Anca primește fundaș dreapta de la UTA





Reunită în urmă cu o săptămână, Lunca Teuz Cermei a parcurs etapa de reacomodare cu efortul, iar joi începe seria de meciuri amicale estivale. „Alb-roșii” ar fi trebuit să se deplaseze la Timișoara, pentru duelul cu Poli II, dar la cererea acestora vor face ei oficiile de gazdă. Partida de verificare se va disputa miercuri dimineața (ora 11), la Horia, ocazie cu care Radu Anca și Roland Nagy își vor vedea pentru prima oară la lucru echipa în noua stagiune.

Până miercuri s-ar putea clarifica și situația ultimelor achiziții, Flavius Cuedan și o rezervă de portar la nivel de seniori, dar și a juniorilor utiști, Raul Iova (foto) și Dennis Lazăr. Ambii sunt fundași dreapta de meserie, cu mențiunea că ultimul poate evolua și în centru. Lazăr a ajuns la începutul săptămânii trecute la Sebiș, apoi a virat spre Cermei, însă azi nu a mai venit la antrenament, semn că ar putea pleca – totuși – în străinătate, așa cum și-a propus în ziua în care a aflat că UTA nu va mai avea echipă în Liga 3-a.

Cermeiul mai joacă în weekend și cu Unirea Sântana, iar duminică seara va urca la Moneasa pentru cantonamentul de vară. Până acum, gruparea din Țara Sămădăilor a oficializat despărțirile de Rusu, Petrache, Șiclovan și Coșa, dar și transferurile portarului Bodea, dar și ale juniorilor Mager și Țurcanu.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button