Fotbal judetean

Păulișul și-a betonat defensiva cu patru jucători de la echipe mai bine clasate în sezonul trecut! Un talent din zonă s-a „repatriat” de la Cluj





După un start al pregătirilor marcat de dezamăgirea abandonurilor lui D. Calancea, Savu și Cervenschi, Păulișana Păuliș s-a pus pe picioare cu câteva transferuri importante, în special în compartimentul defensiv. Însă, până acolo, sunt foarte importante revenirile lui Dennis Calancea, Andy Asandului și, mai nou, și cea a lui Laurențiu Grigorian, un mijlocaș ofensiv din Sâmbăteni, care a evoluat ultima oară pentru Unirea Florești, în Liga 4-a Cluj. Și tot din zonă și din Sâmbăteni e și Gabriel Pop, fostul mijlocaș de 19 ani al UTA-ei, care a refuzat Cermeiul în ideea de a-și vedea mai mult de o carieră profesională în afara fotbalului.

Trecând la apărare să spunem că Păulișul a realizat transferul portarului Adrian Brutyo de la Pecica, însă Dănuț Mițiți l-ar dori în continuare la echipă și pe Ionel Dulhaz, mai ales că tânărul Jurj a abandonat activitatea după accidentările dese la claviculă. Ca fundaș dreapta a venit Gheorghe Orza, de la Lipova, iar centrul și stânga defensivei au fost întărite cu foștii curticeni, Daniel Crișan și Dan Morariu (ambii, foto). „Sunt mulțumit de achizițiile făcute, însă am o mică neliniște. Pe parcursul acestei pregătiri de vară, dar și în timpul campionatului, diferiți jucători m-au avertizat că vor lipsi cu săptămânile din rațiuni legate de servici, rațiuni profesionale. Acum, de exemplu, nu-l am la dispoziție pe Dani Popa, el a spus că se întoarce peste o lună, dar nu pot știi cu siguranță. Altfel, avem un lot bunicel, cu destui jucători tineri, interesanți, cu care am dori să ne clasăm mai sus decât locul ocupat în ediția precedentă a Ligii a 4-a”, susține Dănuț Mițiți, antrenor și încă și jucător (în refacere după o accidentare destul de gravă) la Păulișana.

Divizionara a patra din Podgorie a câștigat duminică cu 3-1 amicalul de la Livada, iar sâmbătă va înfrunta Mailatul în următorul test al verii.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button