Șoimii Lipova

Bier, zece zile în afara gazonului după duelul cu Scutaru





Lipovanii nu au ieșit tocmai bine din amicalul cu UTA. Dincolo de înfrângerea severă, de altfel explicabilă prin diferența de pregătire dintre combatantele ce încep la interval de trei săptămâni meciurile pe puncte, Flavius Sabău are motive de îngrijorare privind accidentările.

Cea mai gravă îl vizează pe Attila Bier, care a ieșit sângerând abundent la nas după un duel cu Scutaru. A fost mai degrabă un contact involuntar între cei doi experimentați fotbaliști la o fază fixă a „șoimilor”, însă lipovanul a trebuit transportat la spital. Aici, medicii au oprit definitiv sângerarea și au confirmat fractura de piramidă nazală, recomandându-i lui Bier zece zile de repaus, sau oricum fără pregătire la capacitate maximă. „Îi dorim însănătoșire grabnică, este unul dintre jucătorii importanți ai echipei noastre”, a transmis Radu Pop, președintele „șoimilor”.

Lovituri au mai acuzat după testul cu „roș-albii” Copil, Vasinc și mai ales Piț. Fostul mijlocaș al Romei are glezna umflată și ar putea fi menajat și el câteva zile de Sabău. (VEZI aici Livetext UTA – Lipova)









Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button