UTA Arad

Stahl: „Sper să fie anul meu, dar mai ales al promovării UTA-ei în Liga 1”





După Man și Petre, suflarea utistă își pune mari speranțe în Albert Stahl. Tehnicul mijlocaș de 18 ani e prima variantă de junior în optica lui Mihalcea, care, deocamdată, l-a utilizat doar pe cele două benzi ale liniei de mijloc.

Chiar dacă s-a mișcat bine și pe stânga, talentatul arădean pare să dea cel mai bun randament pe partea lui Strătilă. „Mă bucură faptul că avem jucători polivalenți. De fapt, eu știam că Stahl joacă mult mai bine pe partea dreaptă, pe piciorul lui de bază de unde-și dezvoltă altfel și acțiunile personale, periculoase pentru poarta adversă, dar eu zic că se descurcă și în stânga. La fel de bine poate evolua și Strătilă în stânga, sau Stahl să treacă inclusiv în centru și să jucăm și cu două vârfuri. Există variante și soluții. De aceea îmi doream cât mai multe meciuri amicale, pentru a testa jucători și pe alte poziții. Iar exemple avem și cu Asani, fundaș stânga și mijlocaș central, sau cu Grigorie și Prună dispuși în fața apărării și aproape de atacant. Încercăm să găsim cea mai bună formulă pentru meciurile pe puncte”, comenta principalul „roș-albilor”. „Nu contează unde mă folosește domnul antrenor, eu sunt dator să-mi fac treaba în orice condiții. Realizări am și pe o bandă și pe cealaltă sau chiar în centru atâta timp cât sunt concentrat și atent la finalizare sau ultima pasă”, a completat chiar Albert Stahl. ( VEZI aici Livetext UTA – Lipova )

Înainte de a-și lua zborul în Danemarca, la Esbjerg, Adrian Petre paria pe fostul său coleg de la juniorii lui Atletico și apoi UTA. „Sper să fie anul meu, dar mai ales anul promovării UTA-ei în Liga 1. Mă pregătesc cât pot eu de bine, sunt conștient că acum mi se vor acorda, probabil, mai multe șanse de a juca și trebuie să demonstrez că merit să joc și devin tot mai bun de la meci la meci”, a mai spus arădeanul. ( VEZI aici ce a declarat Petre la despărțirea de UTA )

În noua stagiune, Stahl va avea jucători mult mai experimentați lângă el decât în precedenta ediție de campionat. „Și anul trecut am avut colegi valoroși buni, destul de experimentați, dar acum parcă primesc mai multe pase în adâncime, peste apărare, pe viteză. Mi se acordă încredere, iar colegii chiar mă încurajează să-mi folosesc cât pot de mult tehnica și viteza pentru a face diferența”, a mai spus utistul.

La prima vedere, „Bătrâna Doamnă” a avut ghinion la tragerea la sorți a programului primei etape din noua stagiune a ligii secunde, dar Stahl consideră altceva: „Nu trebuie să ne sperie Chindia, cu atât mai mult cu cât suntem nevoiți să batem orice echipă dacă vrem să promovăm. Mai degrabă, lor ar trebui să le fie frică de noi, să le pare rău că nu ne-au evitat în prima etapă. Mergem să ne facem jocul la Tîrgoviște și să începem o serie câștigătoare încă din startul sezonului”. ( VEZI aici ce a declarat Mihalcea despre partida cu Chindia )

FOTO: UTA Media Design

3 comentarii

  1. Albert totul depinde numai si numai de tine sa te antrenezi foarte bine sa fii serios si modest in tot ceea ce faci pentru a reusi in cariera si viata.Talent ai ,tupeu in joc ai sti cu mingea,centrari ai sti sa scoti jucatorii adversi din joc si clar nu ai cum sa nu fii titular meci de meci.Si fara a supara pe Man si Petre eu sunt de parere ca tu Albert esti mai talentat decat ei si cu ajutorul lui Dumnezeu poate prinzi si promovare cu UTA in liga 1 dar sa nu pleci de la UTA la echipe din Romania ci doar in strainatate.Succes mult Albert

    0
    0
  2. Nel !!! Sa sti ca sunt de aceeasi parere cu a ta si inca de cand l-am vazut pt. prima data imbracat in tricoul UTA.-ei, si la cum se misca in teren, mi-am dat seama ca, acest baiat are niste calitati exceptionale camparate cu ale lui marele si regretatului fotbalist olandez IOHAN CRUYFF !!! Deci iti dau dreptate spunand ca este mai talentat decat PETRE si MAN si o sa vedeti ca pt. acest jucator tanar ALBERT STHAL, se v-or bate multe echipe mari din strainatate dar, cu conditia stricta sa fie un baiat serios si modest ceea ce cred ca si este. SUCCES ALBERT SI DEABEA ASTEPT SA TE VAD PE TINE SI PE RESTUL COLEGILOR LA PRIMUL MECI DE LA TARGOVISTE cu CHINDIA SI BINEANTELES ASTEPT CU NERABDARE PRIMUL SUCCES CHIAR IN FATA CHINDIEI IN CARE CRED CU SIGURANTA CA VE- TI CASTIGA !!! UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA. , O IUBIRE NEMARGINITA, UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA , UTA. ESTE VIATA MEA, UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!!!

    0
    0
  3. Albert!Stii ca toata lumea este cu ochii pe tine,demult!Din partea ta se astepta enorm, ft mult!Cel mai mult!
    Trebuie sa renunti profesional la un singur lucru!Ochii tai,atunci cand esti introdus pe teren,sunt mai mult la tatal tau si prietena ta,pe margine!Uita de asa ceva!
    Ti-o spune unul care nici nu te cunoaste personal,doar din vazute!
    Crede-ma!
    Stiu la fel de bine,ca la oricare meci,cand ai ajuns la prima echipa,primul telefon pe care l-ai dat a fost spre nea Feri Tisza!Un om integru,la care nu poti sa-i citesti emotiile pe fata!Prea versat!
    Prin septembrie,2016,eram in Ungaria,cand l-ai sunat!Eram langa el!Ca ai debutat!Am dreptate?Bietul,cu telefon cu doua butoane,rosu si verde……
    I-am vazut lacrimi in ochi,de bucurie,ca si niciodata!Rar vezi la Tisza asa ceva!
    Nu i-l fa de ras!
    Succes Albert!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button