National Sebis

Enciu: „Pentru promovare la Sebiș, nu ne poate surprinde nimeni cu nimic”





După Emil Dică, Marco Enciu este cel mai important fotbalist transferat de Național Sebiș în această vară. Atacantul timișorean a bifat numeroase prezențe la grupări de Liga 2-a, adunând și multe goluri și aduce multă calitate într-o linie ofensivă ce a cam dezamăgit sezonul trecut.

Pe malul Crișului a ajuns direct din Italia, de la Lanusei, grupare din eșalonul patru. S-a acomodat repede și e pregătit să-și facă treaba pentru echipa lui Alin Chița.  „Am rămas plăcut surprins, am găsit un club cu condiții foarte bune pentru Liga 3-a, chiar dacă Sebișul este un oraș mic. Avem un vestiar frumos, băieții sunt ok ca oameni după cum i-am cunoscut, urmează să își arate fiecare valoarea pe terenul de fotbal. Acum, suntem puțin obosiți, fiind spre finalul unui cantonament intens din punct de vedere fizic. S-a văzut astăzi în joc (n.a. amicalul de ieri cu Zăbraniul, câștigat cu 2-1 de sebișeni), nu am avut foarte multe reușite, dar încet-încet vom fi o echipă bună. Chiar îmi place cum lucrează antrenorul nostru, am încredere în el că ne va ajuta să reușim să promovăm, de asta am venit și eu la Sebiș”, a spus Enciu, care a purtat și banderola de căpitan al „alb-albaștrilor” în repriza secundă cu teamul ex-ului Adi Abrudean.

Timișoreanul nu crede că noua sa echipă va avea mari probleme cu adversarii din eșalonul trei. „În ultimii ani am jucat în liga a patra în Italia, nivel peste Liga 3-a de la noi. Este nivel semi-profesionist, cu fotbaliști foarte buni. De când am plecat din România, din Liga 2-a, nu am mai urmărit fotbalul de ligi inferioare, dar sunt convins că nu ne poate surprinde nimeni cu nimic. Suntem încrezători în posibilitățile noastre, cu toții vom trage tare să îndeplinim obiectivul clubului”, a adăugat Enciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button