Rugby

CSU Arad e gazda primului turneu de rugby în 7: Echipa lui Grindei promite spectacol sâmbătă, la Sânnicolau Mic





Echipele din Divizia Națională de seniori, a doua competiție ca valoare din rugbyul românesc, se încălzesc pentru debutul noului sezon competițional 2017-2018 într-o întrecere tot mai populară și în România. Este vorba despre naționalele de rugby în 7, ce programează trei turnee în această vară.

Primul dintre ele se consumă sâmbătă, 5 august, pe terenul din Sânnicolau Mic din Arad, și adună la start opt echipe. Iată programul după care se vor înfrunta acestea, cu mențiunea că un meci la rugby în 7 durează 14 minute:

Grupa A

ora 10:00 CS Năvodari – CS Tomitanii
ora 10:30 Ştiinţa Petroşani – RCM Galaţi
ora 11:00 CS Tomitanii – RCM Galaţi
ora 11:30 CS Năvodari – CS Ştiinţa Petroşani
ora 16:30 CS Stiinta Petrosani – CS Tomitanii
ora 17:00 RCM Galaţi – CS Năvodari

Grupa B

ora 10:15 Stejarul Buzău – Sportul Studenţesc
ora 10:45 RC Bârlad – CSU Arad
ora 11:15 Sportul Studenţesc – CSU Arad
ora 11:45 Stejarul Buzău – RC Bârlad
ora 16:45 RC Bârlad – Sportul Studenţesc
ora 17:15 CSU Arad – Stejarul Buzău

Meciurile de clasament:

ora 17:30 Locurile 7/8
ora 17:45 Locurile 5/6
ora 18:00 Locurile 3/4
ora 18:15 Locurile 1/2

Gazdele de la CS Universitatea Arad, pregătite de Marian Grindei, se va baza pe următorul lot la acest turneu: Stoica, Maxim, A. Farcaș, C. Farcaș, Marinca, Tepurica, Gabor, Cristea, Postolache, Nastiuc, Aflaore, Szucs, Petrovai, Burai, Bordea. „Obiectivul este clasarea pe podium la finalul celor trei turnee, iar asta înseamnă că trebuie s fim printre primele echipe clasate mereu, în special acum, sâmbătă, acasă, în fața susținătorilor noștri, pe care îi așteptăm în număr cât mai mare la teren. Este o etapă importantă în pregătirea pentru campionatul în 15, ce va începe pe 30 septembrie, pregătire pe care – de altfel – am început-o la 1 iulie. După etapa de rugby în 7, de la Galați, de pe 12 august, vom merge într-un cantonament la mare, pe carel legăm și cu runda finală, cea de la Năvodari, de pe 19 august. Deocamdată, la aceste trei turnee vom conta doar pe jucători din vechea gardă, dar pentru campionatul Diviziei Naționale pregătim trei-patru transferuri. În plus, ne bucurăm de revenirile lui Burai și Bordea”, a punctat Marian Grindei, antrenor și jucător la CSU Arad.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button