UTA Arad

Mihalcea: „La un moment dat și egalul era bun, dar plusul de experiență și-a spus cuvântul. Chindia – contracandidată în continuare”





UTA a debutat perfect în noua stagiune a ligii secunde, cu un succes în „fieful” unei contracandidate directe la promovare. Arădenii au dat lovitura prin Curtuiuș în fața Chindiei, cu două minnute înainte de final și-și anunță din start intenția de a juca din vara lui 2018 în Liga 1.  „Ne-am atins obiectivul. Știam că va fi un meci extrem de greu, la un moment dat și egalul era bun pentru noi. Dar, până la urmă, plusul de experiență al jucătorilor noștri și-a spus cuvântul și am făcut diferența. Chindia este o puternică, va rămâne o contracandidată a noastră și în continuare. Cumva, azi  și norocul a fost  de partea noastră. Îi felicit pe băieți pentru tot, chiar dacă încă avem de suferit la atitudine. Începutul a fost greu, dar trebuie să-l continuăm pe aceeași linie. Vreau să le mulțumesc și suporterilor care au venit azi alături de noi, îi așteptăm în continuare în număr cât mai mare”, a spus Adrian Mihalcea, antrenorul principal al UTA-ei, pentru uta-arad.ro.

8 comentarii

  1. Felicitari pentru faptul ca ai avut curajul de a schimba tactica la pauza ( trecand la sistemul cu doua varfuri ) , chiar daca sunt sigur ca majoritatea suporterilor erau multumiti si cu un egal, ne-ai demonstrat ca vrei mai mult .
    Mihalcea ne-a spus clar de fapt ca tactica o va modifica in functie de adversar si de rezultat , doar unii erau aici pe forum …batman batman…

    0
    0
  2. Ce egal ma tata? UTA joaca la egal? Niciodata..ori victoria ori pierdem… nu intelegi ce echipa antrezi inca…
    apropo, tot jucatorii din era Rosu au facut azi diferenta, nu cei nou veniti… TREZIREA!!!

    0
    0
    1. Uite ca ne-am mai pricopsit cu un „suporter” . Cum naiba apareti ca ciupercile dupa ploaie mai nene ? Mama mama ce va fi la gura ta la o infrangere de va trebui lucian sa te baneze …

      0
      0
      1. Asta o face din interes sau e pus s-o faca pentru cineva. O face deliberat, e o „bazaitoare”. E unul ce are un cui impotriva noii echipe tehnice a lui Mihalcea.
        Nu te scapi de astia, is ca lipitorile, fiecare cu frustrarile sale, oameni handicapati mintal.

        0
        0
  3. Recunosc fatis ca aveam mari emotii!
    Mergeam la Chindia,unde greu scoti puncte!Nu ar fi fost o echipa de neanvins,dar lotul inchegat,al lor,le-ar fi dat anumite avantaje!Despre Cherchez,nu am crezut o iota!
    Jos palaria,in fata lui Mihalcea,eu personal abia acest meci il consider primul „de verificare”,in rest,nu am avut „sparring partner” real,la pretentiile declarate!
    Imi pun cenusa in cap!La sistemul 4-1-4-1,eram cu dejectiile scurse prin slapi,recunosc!
    Hop!Si ce face Mihalcea?Muta sistemul in 4-4-2,nefolosit in pregatire!M-au luat ametelile,mai ales ca nu era chiar un 4-4-2 clasic,mijlocasii centrali nu urcau suficient.Poate ca asta era tactica!Ei stiu mai bine!
    Dar deja era altfel!Cel mai tare mi-a placut rotatia lui Stahl si Stratila alternand pe benzi!Cred ca aici s-a jucat meciul!Aici,fundasii de la Chindia,nu i-au mai putut urmari!
    Cu SS,inca sunt probleme mari!Se arunca,se vaita,se cearta cu arbitrii,incurabil baiatul acesta,ia galbene a proasta,care ne vor costa mult!!L-as da pe mana lui Adilii,cate o ora pe zi!Ore particulare!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button