UTA Arad

UTA se inspiră de la Chindia: „Vom avea și noi o agresivitate plăcută, dar și stadioane pline. Lângă FC Argeș, ca și brand, ținem la suporterii noștri”





Adrian Mihalcea a recunoscut că echipa sa nu a arătat tocmai cum și-ar fi dorit el în startul noii ediții de campionat. În calcul trebuie luat și factorul adversar, unul de primă mână, o formație ce-și propune să ajungă, la rândul ei în elită, iar antrenorul UTA-ei a fost cât se poate de realist în fața ziariștilor dâmbovițeni, în declarațiile sale lăsate la cald. „Chindia a avut avut o agresivitate plăcută, pe care o veți vedea și la noi în perioada următoare. Avem 4-5 săptămâni de pregătire, e normal să nu fim în cea mai bună formă. Știam că vom avea un meci greu la Târgoviște, unde am întâlnit una dintre pretendentele la promovare. Trebuie să recunoaștem că am fost dominați fizic de adversarii noștri, dar trebuie să ne felicităm jucătorii pentru cum s-au prezentat azi, ținând cont de capacitatea la care sunt acum. Încă suferă, suferim și noi de pe margine, însă doar suferind uneori ne putem atinge obiectivul. Avem o săptămână să ne îmbunătățim jocul, cu scopul de a avea continuitate și a câștiga încă un meci. Ne dorim să facem maxim de puncte  și ne poziționăm în fruntea clasamentului. De fapt, vrem să și încercăm să rămânem acolo până la final, iar pentru asta ne propunem să câștigăm fiecare meci. Moto-ul nostru, atitudinea noastră în gândire trebuie să fie aceasta, să nu ne-o schimbăm niciun moment. Nu putem merge cu jumătăți de măsură”, a punctat Mihalcea.

În tribunele „Municipalului” din Târgoviște s-au adunat ieri, pe o căldură sufocantă, aproximativ 1500 de oameni. Între ei, au fost și 35-40 de susținători ai „Bătrânei Doamne”, jumătate dintre ei veniți de la Arad în noaptea dinaintea jocului. „Sunt sigur că vom avea suporteri peste tot cu noi. Drumul a fost lung până la Târgoviște, dar acasă vom avea stadionul plin. Va fi o atmosferă incredibilă, pe care am simțit-o pe propria piele din postura de adversar al UTA-ei. Suntem foarte iubiți, ne poziționăm lângă FC Argeș, singurele branduri rămase în Liga 2-a. Ținem la suporterii noștri și-i așteptăm în număr cât mai mare alături de noi”, a adăugat antrenorul utist.

Mai jos, puteți vedea imagini video de la meciul de ieri, încheiat cu succesul UTA-ei, cu 1-0.

 









10 comentarii

  1. Pentru iubitorii de stil.Lupta pentru puncte a devenit mai spectaculoasă decât. stilul.Multe echipe de la noi și din Europa schimba masiv loturile punctele fiind vitale și nu stilul .E că și cum ai spune unui boier :vezi să-i turtești FRUMOS nasul adversarului. !¡!!!

    0
    0
  2. As prefera calitate in loc de agresivitate. Esti agresiv doar cand nu stii ce sa faci cu mingea, nu ai o posesie buna si nu stii sa driblezi si sa te demarci. Adica exact ce a pierdut fotbalul romanesc in ultimii 15 ani. Acuma, alearga degeaba, paseaza aiurea, faulteaza non stop, si zice ca ii bun asa. Bravos.
    In ritmul asta se pune lacatul pe fotbalul romanesc 100%.

    0
    0
    1. „Esti agresiv doar cand nu stii ce sa faci cu mingea, nu ai o posesie buna si nu stii sa driblezi si sa te demarci. ”

      Tu esti afon de tot la fotbal, habar n-ai ce inseamna agresivitate in fotbal (ne referim la agresivitate pozitiva), nu exista agresivitate fara dublaj, dribbling si demarcare. Agresivitatea in fotbalul modern e o calitate (de joc), n-o poti separa una de alta, asa cum o faci tu, calitatea tehnica individuala e altceva si n-are legatura cu agresivitatea. Nu stii baiatule ce vorbesti, esti pierdut rau de tot, invata despre fotbal, nu te pune tu aici sa definesti termeni in fotbal, ca devii si mai jenant decat ai reusit sa te faci pana acum. Tu crezi ca agresivitatea in fotbal e ca si cum ai agresa pe cineva pe strada si o faci pentru ca nu stii fotbal ? De exemplu, Chelsea e echipa agresiva, ia priveste-i ce presing fac si in ce viteza joaca (dribleaza, se demarca)…vrei sa spui ca nu e echipa de calitate si jucatorii ei nu sunt de calitate ?
      Taci mai si nu te mai baga unde nu stii.

      0
      0
  3. Din pacate multi isi dau aici cu parerile de mari analisti in fotbal, dar cred ca nu au jucat fotbal nici la nivel de judet, cei care vreti spectacol vedeti La Liga, Premier League, Serie A, Ligue 1, Bundesliga sau Copa Libertadores. Cu parere de rau dar unii traiesc in jocuri FIFA, sau alta galaxie, nicidecum realitate…. la nivelul si posibilitatile fotbalului romanesc.. Liga 2 care e undeva valoric fotbalistic cu indulgenta vorbind si nu la conditii de sport la League One/Two (Anglia), Regionalliga/Oberliga(GER), National Ligue (FRA)…. trebuie sa sustinem echipa asa cum e, la posibilitatile care avem in momentul de fata, ca nu se ridica la pretentiile palmaresului si traditiei e altceva , dar este UTA … Un spirit al unui intreg oras si nu numai, sunt multi utisti, doar cei tineri Nu cunosc acest club,, care tanjeste dupa performanta prin suporterii vechi, dar e limitat datorita infrastructurii precare a intregului sistem, toti viseaza la un joc practicat de Barca, Real, BVB,Bayern etc dar si UTA a avut un nume candva in estul Europei, care Dmne ajuta ca in viitorul apropiat sa se poata bate pt o calificare in Europa League sau pt castigarea Cupei Ro…. Spectatorii si suporterii se castiga in Timp dar si performanta si managementul ajuta la redezvoltarea acestui brand. Haide UTA

    0
    0
  4. Prin aducerea unor jucatori cu experienta se vede clar dorinta de promovare.Acestia impreuna cu tinerii din echipa pot acest lucru,noi trebuie sa avem rabdare,lotul inca nu este omogen,perioada de pregatire a fost scurta.Sa criticam este asa de usor,dar sa fim alaturi de echipa ptr altii este foarte greu.Mai bine carcotesc si jignesc pe cei adusi,RUSINE!!!! Mai bine ar comenta faptul ca nu avem inca stadion propiu unde sa jucam.Din cate stadioane am avut in oras am ajuns sa jucam la Siria,asta multumita „iubitului”de primar venetic care a distrus tot! Asta numai comenteaza specialistii ! Forta UTA ,bafta si VICTORIE cu miticii etapa viitoare !

    0
    0
  5. Domnule Mihalcea, unul din cei doi atacanți convocați la u19 pt partida cu Cipru este liber de contract! Andrei Santean se numește, poate ar trebui încercat că trebuie să aibă calități daca e convocat la națională!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button