UTA Arad

Vintilă speră ca Metaloglobus să se ridice la nivelul UTA-ei: „Vom face tot ce depinde de noi pentru a întoarce calculele hârtiei”





După deplasarea de 6 puncte , de la Târgoviște, UTA are parte de un adversar mai facil. Cel puțin pe foaie, Metaloglobus București nu ar trebui să le pună probleme arădenilor.

Nou promovata din Capitală a început stagiunea cu un eșec pe teren propriu. Golul congolezului Lusamba le-a permis celor de la Olimpia Satu Mare să plece cu toate punctele de la București, dar rezultatul nu-l îngrijorează pe Bogdan Argeș Vintilă. „Ca și joc, prestație generală a echipei, ne-am ridicat peste adversarul de sâmbăta trecută. Am avut mai multe ocazii decât Satu Mare, dar ne-a lipsit șansa. Nu stăm prea bine la capitolul experiență, dar e un lucru asumat, avem o echipă destul de tânără. O să mergem din meci în meci, încercând să scoatem maxim din fiecare”, a menționat antrenorul „galben-negrilor”

Următorul prilej de revanșă pentru bucureșteni vine sâmbătă, la Șiria, în fața unei echipe care-și propune, fără ocolișuri, promovarea. „Într-adevăr, UTA, prin valoarea și maturitatea ei, este una dintre favorite la Liga 1. O respectăm, dar până la un anumit punct. Sigur, arădenii vor dori să dubleze succesul prețios, dar sperăm să ne ridicăm la nivelul lor, să producem un fotbal bun și, de ce nu, să scoatem un rezultat bun sâmbătă. Prin prisma experienței superioare a fotbaliștilor ei UTA e favorită, dar asta nu înseamnă că nu vom face tot ce depinde de noi pentru a întoarce calculele hârtiei”, a adăugat fostul goalkeeper al lui FC Argeș.

După promovarea în Liga 2-a, Metaloglobus s-a despărțit de portarul Dică, fundașul Anghelini, mijlocașii Moldoveanu și Fatai, dar și atacantul Militaru și i-au luat pe portarul R. Geantă, fundașul Lică, „închizătorul” Răileanu, dar și tânărul mijlocaș dinamovist Negotei. Vintilă mai are în vederi niște juniori, dar până la această oră situația lor contractuală e incertă.

FOTO: frf.ro









11 comentarii

  1. Nu trebuie privit nici un adversar de sus daca se doreste promovarea trebuie luat fiecare meci ca o finala si luat maxim

    0
    0
    1. Super corect ,sa lasam capul jos si sa privim acest meci ca o finala ( la fel ca si celelalte 36 care vor urma ) . Acest meci e cel mai important acum si sa fim constienti ca doar simpla noastra prezenta pe teren nu ne va baga si in sac automat cele 3 puncte . HAIDE UTA !

      0
      0
      1. Mare atenție sa nu repetăm episoadele din sezonul trecut cu Oradea și Balotești! Mai ales că terenul mic și denivelat de la Siria avantajează echipele defensive

        0
        0
        1. tu de cand nu ai mai fost la siria desteptule? ce teren denivelat ma???? las ca e mai nivelat la motoru

          0
          0
  2. Corect!Capul mai jos,ochii inainte!Concetratie maxima!Tratati fiecare echipa,ca si cum ar fi un meci decisiv!Ca sa nu repetam anumite episoade,Brasov,Balotesti,Luceafarul
    Nu cred ca ne face bine aceasta euforie!Incep culisele,cartonasele,fazele controversate!(este nevoie de un psiholog,nu numai de poeti la echipa).
    Pe noi nu ne iubeste nici FRF si nici LPF-ul!Luptam cu morile de vant ale lui Don Quijote!
    Trebuie sa fim total constienti!Altfel,daca si asa nu se televizeaza,de ce suntem programati la ora 11?Nu se putea mai spre seara,pe racoare,Codrule?Iedule?
    Cat despre terenul Siria,ironic imi aduc aminte,fara a incerca sa-i scad lui Rosu competentele,ca la un moment dat,intreba public,daca avem contract cu vantul?Nu se referea la Ov.Vantu,precis!
    Asta avem,cu asta defilam!
    Vine si vremea…..
    Ori acum,ori niciodata!
    Sambata se anunta ploi la Siria!Mergem si cu Arca lui Noe!

    0
    0
    1. Crezi ca FRF si LPF a iubit mai mult pe Sepsi decat pe noi? Eu unul nu cred, numai punctele castigate pe teren conteaza, iar pentru obtinerea lor cred ca e nevoie de un grup unit, inclusiv suporteri uniti si de sprijin la nevoie. In rest toata lumea are dreptate ca fiecare meci e o finala, dar nu vom castiga tot pina la final. La primul semiesec, mai ales daca va fi in curand tare mie frica ca euforia asta se va duce …din pacate. Dar echipa buna avem, trebuie sa o sustinem!

      0
      0
  3. Cum domne 0 – 0 , chiar asa de pesimisti sunteti !!! UTA. va castiga la 3-4 goluri diferenta cel putin !!!!

    0
    0
    1. Nu sunt pesimist, doar realist si daca o echipa baga autobaza s-ar putea sa nu marcam. Echipa noastra este inca in constructie, peste cateva etape sper sa incepem sa vedem si automatismele intre jucatori, dar la orice meci un 0-0 este un posibil rezultat final. Nu vreau sa fiu carcotas, nici sa imi dau pumni in piept ca v-am zis daca va iesi egal, sper sa ai dreptate si sa defilam! Eu, ca si dumneavastra vreau numai binele UTAei

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button