UTA Arad

Buleică a început sezonul titular în Liga 1, acum vrea să se întoarcă în elită cu UTA: „Mă integrez rapid, sunt pregătit să debutez chiar sâmbătă”





Trecerea lui Alin Buleică din curtea celor de la Concordia Chiajna la UTA era perfectată de câteva zile, dar conducerea arădenilor a ținut-o sub cheie până la prezentarea oficială a lotului pentru stagiunea de campionat 2016-2017. Craioveanul a fost surpriza serii de la Biavati, fiind ultimul jucător intrat în scenă, după juniorii grupării fanion.

În urmă cu nicio o lună de zile, mijlocașul de bandă dreapta era titular în prima rudă a Ligii 1, în Chiajna – ASC Poli 0-1. La capătul acelui meci, Dan Alexa era înlocuit cu Vasile Miriuță, care și-a pierdut treptat încrederea în Buleică. Acesta din urmă a mai apărut pe teren doar din postura de rezervă, pentru ca săptămâna trecută să fie anunțat că nu mai face parte din planurile clubului ilfovean. „Bătrâna Doamnă” a intrat repede pe fir, iar Strătilă sau Stahl  au o concurență importantă de acum înainte. „Joc oriunde în banda dreaptă, sau dacă e nevoie de mine altundeva sunt la dispoziția antrenorului. Concurența nu este o problemă pentru mine, nu mă sperie și cred că face bine echipei. Știam unde vin, că sunt jucători de valoare pe postul meu, dar și eu vin de la un nivel bun și cu siguranță voi face meciuri bune la UTA. Fizic stau bine, am pierdut doar câteva zile de antrenamente acum, cu transferul, dar sunt pregătit să debutez chiar sâmbătă, dacă îmi sunt gata actele și antrenorul apelează la mine”, au fost primele cuvinte ale proaspetei achiziții utiste.

Practic, aventura fostului internațional de tineret a început ieri cu o primă ședință de pregătire alături de noii săi colegi, dar și cu festivitatea de gală, de la Biavati. „E un nou început bun pentru mine, am gânduri mari cu această echipă, cu acești suporteri frumoși. Eu zic că anul acesta sigur vom promova dacă muncim zi de zi și vom face ceea i-a lipsit anii trecuți acestei echipe ce nu are voie să mai rămână în Liga 2-a. Nu-i cunosc încă pe marea parte a noilor mei colegi, dar printre ei m-am mai intersectat de-a lungul carierei. Practic, am crescut pe lângă Mădălin Ciucă la Craiova, acum ne reîntâlnim departe de casă și e o plăcere să-l revăd. Îl știam și pe Scutaru, aveam câteva cunoștințe comune, dar de azi înainte sper să mi-i fac prieteni pe toți. Sunt genul de fotbalist care se integrează rapid într-un grup, de acum îmi stă capul doar la muncă și la indicațiile antrenorilor”, a adăugat Buleică.

La 25 de ani, talentatul mijlocaș bifează deja o a treia fostă campioană a României, după U. Craiova și Petrolul Ploiești. „Despre tradiția și istoria bogată a UTA-ei știe oricine, dar despre club, în actuala sa organizare, nu aveam prea multe informații. Sunt, însă, foarte plăcut surprins de ceea ce am găsit aici, de această prezentare frumoasă a echipei și mai ales de suporteri. Sunt printre cei mai frumoși din fotbalul românesc, sunt convins că ne vor însoți peste tot în țară, iar noi trebuie să-i facem fericiți prin victorii și mai ales o promovare la final de sezon”, a încheiat Alin Buleică, fotbalistul urmând să îmbrace tricoul cu numărul 11 în „alb-roșu”.









7 comentarii

  1. Deși nu sunt arădean mie și acum îmi pare RAU de Chindris și Copil ! Sa nu dai tu macar 6-7 goluri pe. sezon ! Că mijlocaș fie la închidere sau atac trebuie sa scoți echipa din impas când atacul e păzit draconic !! Te uitai la amândoi că se pregăteau și puneau suflet de atașament ce să mai spunem !! Golurile lui MAN sau PETRE adevărate minuni. !! Fotbalul profesionist nu iartă !! Să-i primim cum se cuvine pe. crinii sosiți și să nu-i uităm pe cei care au luptat pentru UTA atât cât s-,a putut. !!! Hai UTA !!

    0
    0
  2. Pai asa sa fie Aline!Fa-ne,tu si toti cei nou veniti,sa uitam de frustrarile neantelese,de pana acum!Si nu ma refer doar la meciurile esuate,stagiunile 2015 si 2016!
    Din greseli se invata,atat conducerea cat si restul…Noi va criticam, dar va si laudam!
    Daca nu crezi,intreaba-l pe Manea!La returul barajului cu Recas,el cu Miron,au fost facuti praf!(pe merit),tocmai de catre grupare ULTRA, si iata-l acum din nou ovationat!Crezi ca degeaba?
    Dar noi,patimasii,astazi va desfiintam si maine cand sunteti eroi,la fel de bine va ridicam pe soclu!
    Nici un suporter adevarat,nu va baga direct in grajd!
    Atat timp cat vedem din partea voastra daruire maxima,as baga mana in foc,ca nici cel mai mare Ultras,nu va va critica,in cazul unor esecuri,pe care speram sa nu le repetam!
    Mult succes!Hai UTA!
    Ne vedem la Siria!

    0
    0
  3. Asa ca Aline ia sama la ce-ti spun oameni ca Giro, nu cumva sa uiti de avertismentele astea.
    Gata, ai cazut acum sub deciziile Marii Adunari Generale a Analistilor de Fotbal si a Marilor Fani de Bine din Arad. Sunt cativa aici in Arad, le stiu pe toate, nimeni nu-i poate egala. Sunt cam sub papucul nevestei acasa, iar cand scapa la meciuri atunci le turuie gura, ca acasa-i interzis asa ceva.
    Deci nu fii surprins cand vei vedea asemenea specimente, care cred ca au dreptul sa injure si sa spurce pe oricine, care cred ca reprezinta UTA. Iar aci’ pe comentarii…sa nu faci greseala vreodata sa le citesti.

    0
    0
    1. Deci cine,pe cine jigneste?Ia mai vezi printre ale tale!Si nu iti mai da singur „like-uri”.Nu impresionezi pe nimeni!
      Si mai pune pana pe cate un manual de Limba Romana,sector gramatica,suficient din gimnaziu).Ai mare nevoie!
      Vezi ca „dislike-urile” sunt cele din partea dreapta!
      Si ca o completare(tu ai fi scris precis compleCtare),ca sa dormi tu mai linistit….Sotia mea este suportera mai mare a UTA-ei,decat toata familia mea la un loc!
      Deci,cum?
      -sama=seama!
      -ca Giro=ca si Giro!
      -astea=acestea!
      -a analistiror=ale analistilor!
      -a marilor=ai marilor!
      -fii,nu sunt fiii tai!=a fi,nu a fii!
      -speCimente esti tu,unic=specimene!
      -aci”=aici!
      -ca acasa=pt ca acasa!
      Cat despre punctuatii,virgule,cratime,ma ia cu ameteli!
      Am stat mult timp in cumpana,daca ar trebui sa-ti raspund,sau nu!
      Te las pe tine singur,in frustrarile tale,sa decizi,daca te faci, sau nu de ras!
      Sau de plans?

      0
      0
      1. Bagseama ca te-a apucat delirul iar ! Iti place prea mult Marin Preda, ii citesti prea mult cartea „Delirul”.
        Primo: subiectul era altul, am spus-o si o mai spun ca cei de felul tau sunteti mizerabili la cum va comportati, fanii lu’ peste ce sunteti ! Asta era subiectul, pe care l-ai evitat, exact asa cum ii doare si pe altii sa va vada, sa va auda sau sa va citeasca pe voi.
        Secondo: te-ai bagat in problem de gramatica asa cum te bagi si in fotbal, adica nestiutor !
        In afara de „t”-ul ala scapat din greseala la „specimente”, numai observatii gresite ai, dovedesti ca nu stii limba romana.
        E O SINGURA Mare Adunare Generala, de aceea nu e „ale Analistilor”, ci „a Analistilor”, si de aceea nu e „ale Marilor Fani”, ci „a Marilor Fani”…e destul de simplu si logic.
        Nu doresc sa folosesc limba academica mereu, imi place sa vorbesc mai popular. Ia citeste aci ce zice DEX-ul: O. A. 98. – Variantă: (regional) sámă s. f. , si da exemplu din Sadoveanu: „Vitoria și Gheorghiță au intrat într-o odăiță peste samă de caldă. SADOVEANU”
        Apropo de „aci” si „astea”, DEX-ul spune:
        ACÍ adv. v. aici. sursa: DEX ’09
        ẮSTA2, ÁSTA, ăștia, astea, pron. dem. (În vorbirea obișnuită și familiară)
        Si acum, ca sa se dovedeasca cat de analfabet esti in aroganta ta, iata conjugarea verbului „a fi” la conjunctiv prezent:
        Conjunctiv Prezent
        eu (să) fiu
        tu (să) fii
        el/ea (să) fie
        noi (să) fim
        voi (să) fiți
        ei/ele (să) fie
        Deci, cum va fi: „(tu sa) nu FII surprins”, ori „(tu sa) nu FI surprins” ?
        Ai vazut ce bolovan esti ?
        Ti-am spus: asa stii fotbal precum gramatica, stai acasa si te-ascunde, nu te baga la ce nu stii ! Educa-te, atat la limba romana, cat si comportamental.

        0
        0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button