Fotbal judetean

Săvârșinul îl reactivează pe Fador între buturi, B. Gherghel și Geanîm întăresc benzile Cetății





Reunită de două săptămâni în vederea pregătirii noului sezon de Liga 4-a, Cetate Săvârșin a perfectat și primele transferuri. După despărțirea de juniorul Dagău, „roș-galbenii” aveau neapărat nevoie de un portar și au apelat la unul dintre veteranii fotbalului arădean. „Îl reactivăm pe Ovidiu Fador, nici nu e deloc bătrân la 38 de ani. La sală se descurcă încă foarte bine, iar după atâția ani la un nivel bun și pe teren mare nu va avea probleme să-și reintre rapid în mână”, a spus antrenorul-jucător, Marius Cătălin Neamț, despre fostul goal-keeper al Romvestului.

Totodată, Săvârșinul și-a întărit și benzile cu doi foști fotbaliști ai Păulișului. Ca și fundaș dreapta va apărea în echipa din comuna regală Bogdan Gherghel, iar pe stânga, în linia de mijloc, Marius Geanîm. „Mai căutăm cel puțin un fundaș central, ni l-am dorit pe Toc,  dar nu am dat încă de el. Dar, ne vom descurca cumva până în septembrie, când revine Căliman la echipă”, a adăugat Neamț.

Săvârșinul, în variantă sa foarte tânără, a disputat un singur meci de verificare în această vară, câștigat – de altfel – clar cu 8-3 în fața juniorilor de la Flacăra Făget. De altfel, trupa de pe Valea Mureșului va conta în acest sezon pe mulți tineri din zonă, iar lângă ei vor apărea experimentații Fl. Pavel, Cotuna, A. Popa, Benescu, Bontea, Fador, S. Iștoc și, bineînțeles, Neamț.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button