Fotbal judetean

Șoimii Pîncota a dispărut oficial și de la AJF Arad, Olari și Dieci apar pe radarul fotbalului județean





Înainte de Adunarea Generală de astăzi, de la ora 17,00, de la Restaurantul Redhause,  Comitetul Executiv al Asociației Județene de Fotbal Arad, întrunit în ședință statutară, a adoptat câteva decizii importante. Iată-le în comunicatul de mai jos:

– Aprobă cu unanimitate de voturi lotul observatorilor AJF pentru sezonul 2017 – 2018.

– Aprobă cu unanimitate de voturi componența Comisiilor AJF pentru sezonul 2017 – 2018.

– Aprobă completarea locurilor vacante la nivelul Liga 4 și Liga 5, conform ROAF.

– Aprobă cu unanimitate de voturi Regulamentul de Organizare al Activității Fotbalistice al AJF Arad pentru sezonul 2017 – 2018.

– Aprobă cu unanimitate de voturi formatul. programul și regulamentul de disputare al fazei județene a Cupei Româțniei, ediția 2018 – 2019.

– Aprobă cu unanimitate de voturi scutirea de taxe (taxa de participare, jucatori nou legitimați cotizația anuală) pentru echipele nou înscrise în campionatul Liga 6.

– Ia act de faptul că prin promovarea echipei Șoimii Livada la nivelul Ligii 5 domnul Daniel Bolcaș nu mai îndeplinește condiția necesară pentru a fi membru al Comitetului Executiv și stabilește ca prin secretariatul general, până în data de 10 septembrie 2017 să se organizeze Adunarea Generală Extraordinară de alegeri pentru desemnarea unui reprezentant al cluburilor din Liga 6 în Comitetul Executiv cu mențiunea că mandatul reprezentantului ce va fi ales va fi limitat la perioada dintre data desemnării acestuia ca membru al Comitetului Executiv și până la data Adunării Generale de Alegeri a AJF Arad.

– Aprobă cu unanimitate de voturi  afilierea și dezafilierea provizorie a următoarelor cluburi:

afilieri: AS Hălmagiu, CS Voința Zărand, AS Sporting Șagu, FC Spicul Olari, CS Progresul Dieci

dezafilieri: AS Olimpia Barzava, ACS Andromeda, ACS Șiria, ACS Șoimii Pîncota, CS Moneasa

– Aprobă cu unanimitate de voturi prelungirea perioadei de înscriere pentru echipele de Liga 6 până în 18 august 2017.

– Aprobă cu unanimitate de voturi demararea procedurilor de tiparire a unei cărti cu date statistice (meciuri, clasamente, jucatori , arbitri) de la infiintarea campionatului judetului Arad până în prezent.

 









Un comentariu

  1. La ultimul punct vă referiți la perioada de la 1991 până acum? Adică de la înființarea Asociației Județene de Fotbal Arad? Sau aveți în vedere (dacă nu acum, în viitor) o carte cu TOATE rezultatele și celelalte date statistice din fotbalul județean de la 1968 încoace (de la reforma teritorială, care a dus la înființarea județului Arad)?
    Indiferent de variante, prima (cea cu datele de la 1991 încoace) sunt sigur că va fi cumpărată de foarte mulți iubitori ai fotbalului, și nu numai din județul Arad. Eu vă doresc succes în privința acestui demers!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button