Cluburi polivalente

Codrean și echipa feminină de pistol a CSM-ului, pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la „naționalele” de juniori mari





În aceste zile, la Bucureşti, se desfăşoară ultimele trei finale ale Campionatului Naţional de glonţ. După cele 21 de medalii naţionale cucerite de pistolarii CSM Arad la juniori II şi III, a venit rândul juniorilor mari să tragă pentru un loc pe podiumul naţional. Astfel, Casian Codrean a devenit triplu campion naţional în probele de pistol liber, pistol sport şi pistol standard. La fete a concurat, la individual, doar Iulia Bagi, cu un lo 6 la pistol sport.

Echipa feminină, în componenţa Iulia Bagi, Alexandra Buda şi Andrada Gheocel, a urcat de trei ori pe podiumul naţional, luând aurul la pistol sport precizie şi bronz la pistol sport şi pistol viteză. De asemenea, Briana Vărcuş a devenit vicecampioană naţională în proba de skeet.

Antrenorii CSM-ului sunt Gheorghe Pop, Monica Toth, Mircea Budurişan, respectiv Sorin Mişcuţa şi Lucia Mihalache, la talere. În acest week-end e finala de tineret, iar apoi urmează seniorii.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button