Gloria LT Cermei

Cermeiul „vânează” cel puțin 7 puncte în primele trei runde! Bulza: „Anul acesta, ne vom îndeplini mai ușor obiectivul”





Radu Anca și Roland Nagy încep primul sezon de la zero pe banca divizionarei a treia, Gloria Lunca Teuz Cermei. Cu transferuri doar la nivelul juniorilor, plus portarul Bodea și dorința încă arzătoare de a-l coopta pe fostul căpitan al UTA-ei, Alin Gligor, formația „alb-roșie” își propune o clasare în primele opt formații din seria a IV-a a Ligii a 3-a.

La rândul lor, cermeianii și-au aflat astăzi adversarii din primele runde, cel de pe 2 septembrie fiind chiar Șoimii Lipova, echipa pe care au bătut-o azi în amical, cu 2-0. „Nu-i cunoaștem încă pe cei de la Giarmata, adică nu știm câți jucători mai au dintre cei de anul trecut. E primul meci, va conta mult rezultatul, mai ales că vrem să-l legăm cu o victorie și în derby-ul cu Lipova, din etapa a doua. Cu 6 puncte în primele două meciuri și măcar un egal la Craiova vom pleca bine, ceea ce face bine la moralul băieților. În general, seria o văd mai puternică decât anul trecut, cu mențiunea că trebuie văzut și ce forță au formațiile din Oltenia. De obicei, acestea se prezintă cu mulți mingicari în lot, jucători tehnici, destul de greu de contracarat. Dar, am mare încredere în lotul de jucători, stafful tehnic și toată comunitatea din Cermei, care ne susține necondiționat”, a menționat Petre Bulza, președintele celor de la Lunca Teuz.

Când vine vorba despre obiectivul echipei în ediția de campionat 2017-2018, șeful cermeianilor a adăugat: „Deși avem și câțiva jucători experimentați, cred că ne bazăm pe o echipă în general destul de tânără. Pe lângă juniorii din lot, avem și fotbaliști de 20-21 de ani, dar și de 24-25. Avem echilibru pe toate posturile, sunt convins că vom face o figură frumoasă și ne vom îndeplini și mai ușor decât anul trecut obiectivul, o clasare pe unul din locurile 1-8. Totodată, față de sezonul trecut, ne propunem să facem mai multe puncte acasă, unde le-am cam rămas datori suporterilor noștri în primul an de Liga 3-a”. 

 

Programul turului la Gloria Lunca Teuz Cermei arată astfel:

Etapa I: Giarmata – Cermei

Etapa a II-a: Cermei – Lipova

Etapa a III-a: Craiova 2 – Cermei

Etapa a IV-a: Cermei – Ghiroda

Etapa a V-a: Reșița – Cermei

Etapa a VI-a: Cermei stă

Etapa a VII-a: Becicherecu Mic – Cermei

Etapa a VIII-a: Cermei – CNP Timișoara

Etapa a IX-a: Lugoj – Cermei

Etapa a X-a: Filiași – Cermei

Etapa a XI-a: Cermei – Hermannstadt 2

Etapa a XII-a: Sebiș – Cermei

Etapa a XIII-a: Cermei – Bălești

Etapa a XIV-a: Deva – Cermei

Etapa a XV-a: Cermei – Șirineasa

 









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button