UTA Arad

UTA, în fața „valului” Clinceni: „Plusul de experiență și valoare e de partea noastră, trebuie să fim mai pragmatici decât în meciul cu Metaloglobus”





UTA a obținut rezultate contradictorii în primele runde ale noii ediții de ligă secundă. Victoriei de 6 puncte de la Târgoviște s-a adăugat o remiză neașteptată pe teren propriu, cu nou promovata Metaloglobus București. Aspectul sută la sută pozitiv este că arădenii nu au primit gol, doar Hermannstadtul putându-se lăuda cu acest lucru.

Pe de altă parte, Adrian Mihalcea recunoaște că echipa sa suferă pe faza ofensivă și chiar a făcut o comparație cu adversarul de mâine. „Ne așteaptă un meci dificil la Clinceni, împotriva unei echipe bucureștene ce a avut un start bun de sezon, reușind, printre altele, cinci goluri, mult mai multe decât singura noastră reușită. Este clar că au forță ofensivă, nu e puțin lucru să îi dai patru goluri Călărașiului, una dintre formațiile bune ale seriei. Marian Constantinescu pare principalul pericol pentru poarta noastră, experiența și valoarea sa fiind importantă pentru cei de la Academica. A reușit deja două goluri, și acasă și la Satu Mare, pare în formă, ca și Barbu sau Pulhac, de altfel, jucători experimentați și de valoare. În jurul lor a reformat Erik Lincar această echipă, suntem conștienți de dificultatea întâlnirii. Dar, plusul de experiență e clar în favoarea noastră, pot să zic că și plusul de valoare. Rămâne ca momentele bune – arătate și în jocul cu Metaloglobus – să fie în număr cât mai mare și cu o finalitate bună pentru noi”, a menționat antrenorul „Bătrânei Doamne”.

Acesta crede că echipa sa va exprima mai bine pe faza ofensivă decât în precedenta confruntare. „Nu mergem să ne apărăm, obiectivul nostru este victoria. Am lucrat pe problemele apărute în meciul de acasă, lucrăm și pe relațiile de joc mult-necesare în formarea unei echipe. Vom încerca să ne impunem jocul pe faza de construcție și atac, dar neapărat trebuie să fim mai pragmatici decât în partida cu Metaloglobus. Degeaba reușim să avem ocazii dacă nu înscriem. Sunt convins că dacă marcam în prima repriză cu bucureștenii, alta era soarta punctelor, fiindcă suntem o echipă greu de întors”, a adăugat Mihalcea.

Deși echipele timișorene conduc clasamentul ligii secunde după două etape, tehnicianul „roș-albilor” nu le consideră printre pretendentele la promovare. „Dacă începeam și noi cu Suceava ce am fi câștigat? Nu ne puteam da seama de adevărata față a noastră. Următoarele două etape întâlnim iar echipe cu pretenții (n.a. Mioveni și Hermannstadt), asta ne impulsionează și mai mult. În acest început de campionat avem nevoie de puncte, de rezultate foarte bune, pentru a ajunge la forma sportivă și la atitudinea bună care să ne țină tot campionatul. Suntem pe acest drum, cu toate că am făcut egal acasă. Să nu uităm că în prima etapă am câștigat pe un teren greu și ne-am creat 4-5 ocazii importante cu Metaloglobus, ne-a lipsit doar golul. E adevărat, nici nu am mai avut șansa cu care, poate, ne-am întâlnit la Târgoviște”, a adăugat Adrian Mihalcea.

Delegația UTA-ei s-a antrenat în această dimineață la Arad, iar în jurul orei 16,30 ar trebui să se cazeze la Hotelul Snagov, după zborul cu avionul de la Timișoara. Dorin Toma e marea noutate a lotului arădean, care nu contează la Clinceni pe seniorii Grigorie și Filaret și juniorii Jorza, Iuga și Dinculescu.

Formații probabile:

Clinceni: Niga – Samson, B. Matei, I. Tătaru, Pulhac – Al. Lazăr, Barbu – Gliga, M. Constantinescu, V. Mihai – Văduva.

UTA: Grahovac – Adili, Scutaru, Ciucă, Burlă – Asani, Cârstocea – Strătilă, Prună, Stahl – Curtuiuș.

Arbitri: Florin Andrei (Târgu Mureș) – Marius Badea (Râmnicu Vâlcea) și Ionuț Bobe (Videle – Teleorman). Rezervă: Florin Dan (Chirnogi – Călărași)

Observatori FRF: Laurențiu Vărgatu (Brăila) și Dorinel Dinca (Călărași)

Partida începe mâine, la ora 12 și va fi transmisă în direct pe Digi Sport 1.

FOTO: UTA Media Design

 









10 comentarii

  1. Mai multă concentrare in fața porții decât in meciul cu Metaloglobus, un plus de determinare și sunt sigur că mai băgăm 3 puncte in traistă.

    0
    0
  2. O întrebare în afara subiectului din articol pt care îmi cer scuze..dar după ce am urmărit la TV așa tg Mureș- Luceafărul 3-2, am descoperit o echipa mureșeană buna cu multi tineri buni, mai buna decât cea care a retrogradat..deci întrebarea mea pt cineva documentat este daca clubul mureșean este in insolvență? Și dacă da, are drept de promovare?

    0
    0
    1. Da, îs în insolvenţă din luna martie. Până la ora asta, nu au drept de promovare, dar până în iunie 2018 mai este. Se mai pot întâmpla multe lucruri. Ori ies din insolvenţă, ori se schimbă modificarea în regulament, ori rămâne aşa. Că doar ni-s în România, nu? N-am ştiut nici eu, dar l-am chinuit un pic pe nenea Google…

      0
      0
      1. Mersi pt răspuns opla, deci așa va fi în mod normal un fel de Brașov de anul trecut..daca nu mă înșel Dinu vamă a pornit și acolo președinte..nu cred că v-ați plăti maior sau cine e acolo datoriile, iar daca se respecta ceea ce a promis burleanu, și anume că nici un club in insolvență nu va avea drept de participare începând cu sezonul 2018-2019, atunci cred că se va promova direct și de pe locul 3! Dar cum bine ai zis trăim în România și orice hotărâre se poate schimba in funcție de cum bate vântul sau arde soarele

        0
        0
        1. Iti dau o veste proasta … regulementele FRF nu permit promovarea prin completare de jos in sus … adica, daca de exemplu la finalul campionatului ligii a doua, pe primele 2 locuri vor fi doua in insolventa, ele nu vor promova, vor ramane in liga 2 iar 2 echipe ce trebuiau sa retrogradeze din liga 1, vor ramane acolo in iga 1 mai departe … daca echipa de pe 3 este ok, va merge la baraj si ar putea promova … atat …

          Acum in liga 2 avem ASA si Pandurii in insolventa …

          Drept de promovare au echipele de pe locurile 1 si 2 in mod direct iar de pe locul 3 doar dupa baraj cu locul 6 din Play-out-ul ligii intii …

          0
          0
    2. sa vedem si daca pot sa indeplineasca planul de reorganizare, sa achite datoriile … eu nu cred ca rezolva ei toate treburile pana in primavara ca sa poata promova … incepand de anul viitor, la licentiere la liga 1 nu mai poti sa fii in reorganizare

      0
      0
      1. Asa este Luciane!Dar la Romanica am mai vazut ciudatenii!
        Stau si ma intreb cumva,daca Dinu Vama s-a dus in necunostinta de cauza la Tg.Mures?Sau totusi se bazeaza el pe ceva?
        Si stii in ce vad eu partea trista in intrebarea buna a lui Remus?(cum am mai spus-o).
        Iar ne uitam in ograda altora,vrand,nevrand….,in loc sa acumulam noi maxim de puncte si sa se uite altii la noi,peste gard!Sunt convins ca si Tg.Mures si altele se vor mai impiedica pe parcurs.
        Noi mergem cu „sperante” la Clinceni,dar sunt ferm convins ca si lor le este frica mare.
        Asa trebuie abordat meciul!Sa le fie lor frica de noi!
        Una este certa!Sa ai victorii pe linie „acasa” si din deplasari,cat mai mult posibil!
        Vedem maine!Multa bafta sa aiba baietii!

        0
        0
  3. Echipe care retrogradeaza matematic,altele care se retrag,o dezorganizare totala si necomunicare intre FRF si LPF,bazata pe orgolii si interese personale!
    Apoi sunt reinvitate sa participe,fara a lua in calcul faptul ca nu mai ar avea ce cauta!
    Deci nu retrogradeaza nimeni,miza zero,iar pe cei ce muncesc,sunt bagati la un fel de baraj de tragi-comic!Resita se redenumeste Snagov,Foresta este copia Soimilor Pancota.
    Se cheltuie bani,deplasari,cazari,posibil accidentari,timp pierdut,ca apoi toate aceste golaveraje si rezultate,sa intre la amintiri sterse!
    Se trezeste Ripensia cu un 16:0,…Mai ia Foresta inca un 6:0,dar cand trebuie sa vina la Siria,nu se vor prezenta.Adica 3:0!Ce comicarie este asta?
    AAAAAA!Sa nu uit!Cum sa delegi un arbitru din Tg.Mures la meciul UTA-ei,la Clinceni?
    Alo?Frecventa?Codru Gradinaru,esti pe receptie?
    Nici daca nu influenteaza direct desfasurarea meciului,suficient sa nu valideze cate un ofsaid,sau sa ne dea cate un cartonas gratuit!
    Ce fel de fotbal se mimeaza?

    0
    0
    1. Ai dreptate aici , o tampenie crasa sa delegi un arbitru central la jocul tau din orasul echipei rivale la promovare , trebuia contestat din start acest lucru, se vede insa ca din pacate suntem mici , mici de tot la federatie…

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button