UTA Arad

Florin Marin: „Ne-am propus să nu pierdem, punctul contează pentru moralul nostru”





Adrian Mihalcea a avut dreptate când l-a identificat pe Florin Marin ca principal atuu al celor de la CS Mioveni. În stilu-i caracteristic, acesta a jucat la rezultat, limitându-se să se apere în marea parte a timpului regulamentar al partidei de azi, de la Șiria.

A ieșit un 1-1 ce îi mulțumește pe argeșeni, iar, până la urmă, scopul scuză mijloacele. „Era normal să ne apărăm, atâta timp cât am întâlnit o echipă puternică, cu jucători de calitate, care pot să facă diferența oricând. E un rezultat bun pentru noi, ne-am propus să nu pierdem la Arad. Punctul luat de pe terenul unei echipe ce vrea să promoveze contează pentru moralul nostru, la fel ca și faptul că nu am pierdut în primele patru etape. I-am analizat foarte bine pe cei de la UTA și ne-am luat măsurile necesare. Ocazii clare nu au prea fost decât în prima repriză, atunci când Sima a intervenit foarte bine. În rest, mă așteptam la acest joc, cu multe mingi aduse în careu, ținând cont de starea terenului, de faptul că este îngust, la limita regulamentului. Dar, când Roman a intrat pe teren și arădenii au jucat cu două vârfuri am făcut și noi o schimbare destul de bună, trecând la trei fundași centrali. Am reușit în mare măsură să contracarăm intențiile adversarului și asta a fost”, a fost analiza lui Florin Marin după meciul din această seară, de la Șiria.

Experimentatul tehnician mai susține că Mioveniul nu e interesată de Liga 1. „Avem alt obiectiv, nu promovarea. Vrem să construim o echipă, căci în vară au plecat mulți jucători cu experiență, cam cinci-șase titulari. Am adus câțiva noi și am promovat fotbaliști de la echipa a doua pe care, însă, trebuie să-i integrăm. Obiectivele le fixează conducerea clubului, nu eu”, a adăugat „Flocea”, care a subliniat și importanța brazilianului Ayza, absent de la partida cu UTA: „Este căpitanul echipei, este un factor mobilizator, foarte important pentru noi. Dar, cel care l-a înlocuit, Andor, a făcut o partidă bună și chiar vreau să-l felicit pentru asta”.

Marin nu a fost printre preferații tribunei I șiriene, care s-au dispensat de programele de meci în „favoarea” tehnicianului echipei adverse. Bineînțeles, la pachet cu câteva vorbe de duh. „Am avut incidente cu câțiva spectatori, dar asta mi s-a mai întâmplat și la barajul cu Voluntariul de anul trecut. Eu apreciez suporterii Aradului, dar azi m-au dezamăgit prin comportamentul lor”, a încheiat antrenorul Mioveniului.

FOTO: Ciprian Petcuț









7 comentarii

  1. Ce respect vrei tu mai mascariciule , cand te intorci la la tribuna si arati m.u.e spectatorilor…..aici se vede caracterul tau jegos

    0
    0
  2. Un alfel!Flocea este si ramane un antrenor pragmatic,joaca la miza rezultatului, care stie sa-si motiveze jucatorii!Era liber de contract!La fel de liber este acum si Multescu!Ce se mai asteapta?
    Ce sa ne tot amagim?Suntem varza murata!Daca mai era si Ayza,o luam la fundul gol!
    Si asa,Andor a fost peste tot mijlocul UTA-ei!Raliuri a facut,chiar si fara minge,a dus dupa el cate doi fundasi ai UTA-ei!
    Felicitari Cristiane!Ai scapat o singura data si din centrarea ta,ne-ai ingropat!
    Dar noi,suporterii,ne-am obisnuit cu faptul ca la Arad,nu ai voie sa ai temperament,altfel esti dat afara!Cazul tau!(si al tau)!

    0
    0
    1. Daca nu mă înșel și nu mă înșel, tu giro ai fost cel care ai scris pe aradon că Andor își pierde nopțile jucând păcănele la un bar in zona intim..atunci de ce lingi unde ai scuipat?

      0
      0
      1. Pt ca exact asa a fost Remus.L-am vazut cu ochii mei.Poate ca daca i-i faceam o poza,eram crezut,dar mi-a fost jena.Tu daca l-ai fi vazut noaptea la o casa de pariuri,ce ai fi gandit despre el?Fi sincer cu tine insuti!
        S-a intamplat la 2 zile dupa ce a sosit la Arad!
        Dar apoi,prestatiile sale sub culorile UTA-ei,au aratat ca ce face in timpul sau liber nu are legatura cu jucatorul Andor!(treaba ca sportivii nu au voie sa parieze,este alt subiect…..
        Deci daca ai citit acel comentariu al meu,cauta si altele in care il laudam pt prestatiile pe teren!
        In rest nu stiu(ba stiu ft bine,dar nu este treaba mea) din ce cauza s-a despartit de UTA,brusc!Nici un jucator nu pleaca si nici un jucator nu este dat afara,pt un cartonas rosu,chiar daca luat din cauza lui,gratuit!

        0
        0
  3. Mare caracter flocea. Discutiile cu tribuna s-au rezumat la replici din partea lui de genul citez: „Măta-i blatistă, Sugi p&%la” iar la final ne-am ales cu un deget mijlociu dedicat intregii tribune.

    0
    0
  4. ANDOR trebuia pastrat pt. a face parte din echipa asta, mare greseala ca l-au mazilit , uite ca, din centrarea lui a iesit golul egalizator al miovenilor !!!

    0
    0
    1. Nelule,tu de la Targoviste si eu de la fata locului…..
      Am impresia ca din sutele de comentarii,doar noi doi am vazut faza golului egalizator,al Mioveniului si de unde si de la cine a plecat!Da ,de la Andor!
      Dar nu numai atat!A fost pe tot terenul,in fata,in spate,pe dreapta,pe stanga!Chiar si cand nu avea mingea tragea dupa el 2 jucatori ai lui UTA!
      Fara sa am nimic cu Gligor,Chindris,Copil,pe care nu i-am criticat niciodata,nici macar acum cand Gligor pare o oaie neagra,dar cred ca baiatul isi cere doar drepturile salariale si nimic altceva,mie nu mi-a parut rau dupa ei,totusi un club profesionist,cu pretentii,nu asa procedeaza!
      Dar cand Andor a fost pus pe liber(chiar daca si din cauza lui),intr-adevar l-am regretat!
      Probabil ca nu numai eu,pt ca in afara de cativa mucaliti,ar fi trebuit sa vezi cat de bine a fost primit!
      Cireasa de pe tort,a fost cand Mioveniul s-a imbarcat in autocar,la aproximativ 30 min.dupa meci.
      Toti cei ramasi ca sa urmareasca pe monitorul instalat la teren, conferinta de presa,la iesirea lui Andor de la vestiare,l-au felicitat!
      Stii Nelule cum este pe aici?Un jucator,trecut pe la UTA,in cazul ca nu si-a batut joc de culori,va fi mereu respectat!
      Ai sa mai vezi,ca va veni si Hlistei,Cipri Rus,etc,ca si adversari,toti vor veni super-motivati,ca sa dovedeasca greseala ca au fost pusi pe liber!
      Si vei vedea ca vor fi aplaudati,chiar daca echipa lor va pleca cu un rezultat favorabil!
      Dar ca sa reusesti sa intelegi patima adevaratilor suporteri aradeni,la plecarea lui Nastasie,a fost intrebat din ce cauza nu este la aceasta ora in alb/rosu?
      Raspunsul sau,modest,(dar ironic l-am inteles eu),a fost:”eu sunt prea batran deja pt voi(30 ani),aveti voi mai tineri!”
      Mi-a venit sa intru in pamant de rusine!

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button