UTA Arad

Tot fără victorie acasă: UTA – CS Mioveni 1-1





Nici la a doua apariţie în faţa propriilor suporteri, Bătrâna Doamnă nu a cunoscut gustul victoriei. De data aceasta marcat, prin Burlă, dar nu a putut întoarce golul lui Năstăsie primit la o gravă greşeală în defensivă. Şi asta, în ciuda dominării teritoriale şi a numeroaselor ocazii create după pauză. Cu 8 puncte acumulate (6 în deplasare) din 12 posibile, UTA nu e tocmai în poziţia pe care o aştepta specialiştii, dovedindu-se încă odată că numele jucătorilor nu ţin loc de rezultate.

Formaţii:

UTA: Grahovac – Adili, Scutaru, Ciucă, Burlă – Strătilă, Asani, Tănase, Prună – Buleică, Curtuiuș. Rezerve: Barna – Manea, Polgar, Toma, Stahl, Cârstocea, Roman.

CS Mioveni: Sima – Tirică, Gugu, Ichim, Stoica – Lazăr, Mîrzeanu, Rădescu, Andor – Florescu, Năstăsie. Rezerve: Croitoru, Ene, Pirtea, Iamandi, Neagoe, Trașcu, Bunea.

Arbitri: Robert Dumitru (Sfântu Gheorghe), Cosmin Vatamanu și Mihăiță Necula – asistenți. Rezervă: Szabolcs Kovacs (Satu Mare).

Observatori FRF: Radu Batea – Oradea și Ioan Mureșan – Timișoara.

 

74 comentarii

      1. Esti paralel cu jocul de fotbal , terenul ca cel de la Siria AVANTAJEAZA echipele care vin la ciupeala , adica pana cum ambele adversare au dus autobuzul din parcare in poarta , intelegi mataluta ?

        0
        0
        1. Astea sunt explicatii puerile,povesti de adormit copiii naivi. O echipa adevarata joaca pe orice teren. In felul asta poti da vina pe orice, cred ca si vantul a batut in ambele reprize contra aradenilor.

          0
          0
          1. In liga a III-a Motorul a avut 100×65 iar apoi pentru liga a II-a s-a marit la 105×68 care pare a fi un standard acceptat si de marile cluburi.

            0
            0
          1. Stii fotbal cat pisica, vorbesti numa’ ca sa contazici, se vede ca n-ai jucat vreodata fotbal cat de cat de performanta…tot vorbiti, dar sunteti paralel cu fenomenul.

            0
            0
    1. Joc slab,dominare sterila,cateva ocazii,nu foarte mari,.Spuneau unii pe aici ca vor matura pe jos cu adversarii. Daca asa matura si cu Sibiul….
      Un entuziasm care nu se bazeaza pe mai nimic deocamdata. Poate peste cateva etape.

      0
      0
    2. Si eu cred ca UTA merita sa castige pentru ca cei de la Mioveni s-au baricadat pe doua linii in fata portii. Daca echipa juca pe un teren de dimensiuni normale sigur UTA castiga dar asa cum bine s-a vazut o degajare mai puternica a lui Grahovac si mingea ajungea in celalalt careu si apoi aut de poarta. A fost o dominare totala a UT-ei insa driblingul in centrul apararii te costa. Un fotbalist profesionist nu face asa ceva. Consider greseala lui Asani impardonabila la acest nivel precum si la faza cand a scapat singur cu portarul oaspetilor nu a avut decat un singur picior ori in fotbalul de astazi daca nu joci cu ambele picioare nu ai ce cauta la o echipa cu pretentii. Deasemenea consider ca era mult mai bine pentru UTA sa dispute meciurile de acasa la Ineu pentru ca are dimensiuni mai mari insa asta este problema conducerii. Eu personal cred ca UTA este pe un drum bun avand in vedere ce adversari a avut pana acum ( Chindia, Mioveni ) si echipa care va fi surpriza campionatului Metaloglobus. Hai UTA !!!

      0
      0
      1. „…si la faza cand a scapat singur cu portarul oaspetilor nu a avut decat un singur picior ori in fotbalul de astazi daca nu joci cu ambele picioare nu ai ce cauta la o echipa cu pretentii.”
        Asta nu-i chiar adevarat, ti-o poate spune Robben sau Giggs, de exemplu.

        0
        0
      2. Comentatorii spuneau că păcat că i-a venit pe dreptul, el fiind stângaci. M-am uitat și la reluare și am văzut, așa cum mi s-a părut și în transmisiune directă că i-a venit pe stângul, adică piciorul lui bun. Și în meciul cu Metaloglobus a fost sub nivelul coechipierilor, pe când despre Pruna m-am gândit „Bine că l-au cumpărat și pe ăsta, ce bine joacă!”, ca mai apoi să aflu că e arădean. Sper că nu face Adili echipa la UTA, ca jucător e enorm, dar nu face cât doi. Iar dacă nu el îl baga pe Asani în teren nu pot să cred că un antrenor profesionist care cunoaște fotbal, cum e Mihalcea, l-ar prefera în fața altor jucători buni pe care îi avem în lot. Cel puțin în momentul ăsta.

        0
        0
  1. Mi-a plăcut galeria de data asta au cântat tot meciul, dar cel mai mult mi-a plăcut melodia ,,folclor urban” pe care credeam că nu mai au curaj să o cante!! Nota 10 galeriei, fotbaliștilor nota 5! Asani ăla nu știu ce au văzut la el, din cauza lui am primit și golul, că in curtea școlii!

    0
    0
  2. Doua meciuri jucate acasa la Siria si UTA a pierdut 4 puncte la adevar mai Mihalcea… !Cred ca UTA e o palarie prea mare pentru Mihalcea si ma gandeam la conducerea Omoniei Nicosia care s-a suparat pe antrenorul olandez cand au pierdut cu 1-0 la Haji si l-au inlocuit cu unul grec!Dac asa am pornito.nici locul 3 nu cred ca mai prindem cu UTA.Sa stiti ca cei care mai si critica sunt adevarati suporteri utisti ,ca-i doare rezultatele negative !Contra noastra a UTA-ei sunt jucatorii disponibilizati de la UTA, astia ne sunt dusmanii…!Si acum daca nu batem la Sibiu,poate nu mai merita Mihalcea nici o ,,pasuire,,..!Iar nu avem pofta de mancare…Hai UTA,trezeste-te !@ Trebuie PRESIUNE PE D-L FALCA CA SA TERMINE MOTORUL cu gazonarea !

    0
    0
  3. Primarul nu inchide robinetul pt ca are si el interes, din cei 1500000 euro se intorc si la el 20%. Oare inchide robinetul ???

    0
    0
  4. Se joaca seria .Ne-am fi dorit alt parcurs dar de vede că trebuie să suferim că după teren !!!De forcingul e. greu la 3 zile Rămân la părerea că trebuie urmăriți inca de acum jucători ce vor sa joace la UTA din B siC cu posibilitate de progres cum era de exemplu Ov.Popescu de la Steaua ! Multi jucători de voie sau nevoie au fost BOTEZATI in div A. !! După nume trebuie luat numai portar. !!Sa avem. încredere mai departe HAI UTA !Batem la Sibiu !!

    0
    0
    1. La ce investiții s-au făcut și ce salarii (bănuiesc că) se plătesc nu ar trebui să se joace decât de la locul 2 în jos și nici să suferim cum spui tu și chiar o facem.

      0
      0
  5. Sa vedem ce-o sa mai spuna antrenorul si dupa acest meci .pt.ca inainte de aceasta partida declara ca atuul Mioveniului este antrenorul . A avut dreptate pt ca golul egalizator la marcat Florin Marin pentru ca Nastasie nu mai marcase de multa vreme (3 goluri etapa trecuta) fiind rezerva !!!!!!!!! Fundasii nostrii au facut marcaj strict la ,, Atuul Miovenilor „!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hai UTA !

    0
    0
  6. Egal rezultat in urma unei greșeli individuale…nu ințeleg ce naiba s-a complicat acolo…in rest, doar UTA a fost pe teren. Nu-i rezultat deloc rău, mergem inainte. Cred că sezonul ăsta vom aduce mai multe puncte din deplasare decât de acasă, aici vin toți și parchează autobuzul….și au și unde, terenul de la Șiria avantajează grozav anti jocul.

    0
    0
    1. Ai mare dreptate Dane. Terenul de joc de dimensiuni foarte mici avantajeaza echipele care vin sa se apere. Asani ar trebui sa-si pregateasca bagajele si sa mearga de unde a venit !!! La asemenea nivel nu driblezi in propriul careu !!! Oricum UTA ramane favorita la promovare. Rabdare si o sa vedeti rezultate bune. Sigur sambata la Sibiu UTA va castiga. Sibienii au fost invinsi de o echipa modesta a Olimpiei Satu Mare.

      0
      0
    2. Fără supărare, jocul nu a fost foarte slab, dar rezultatul e rău, iar după cel cu Metaloglobus, foarte rău. Suntem la 4 puncte de Ripensia, când ar trebui să „zburam” sau zburdam spre Liga 1.

      0
      0
  7. Fara suparare , dar nu stiu cati ati fost la meci de aici dintre cei ce comentati aiurea , echipa a vrut , dominarea a fost cvasipermanenta , jucatorii la final erau prabusiti pe gazon …antrenorul ce sa faca …am avut cred ca vreo 15-16 suturi la poarta dar mingea nu a vrut sa intre , ei in afara de acel gol cacacios …au fost zero barat ( si vorbim de o echipa cu declaratii clare de promovare , locul 4 actual ), o echipa cu autobuzul in poarta la propriu . Greseala a fost ca noi dupa 1-0, ne-am aruncat in continuare pe ei , poate trebuia temporizat putin jocul , dar iarasi erau destepti atunci care comentau ca de ce., de unde, si cum de nu ne permitem sa nu atacam , doar suntem UTA nu… ?
    Nu e nimic pierdut ( ce naiba , suntem la un punct de locul 2 , iar Ripensia se va desumfla in curand veti vedea )
    Sa venim neinvinsi de la Sibiu , si vom avea mare sansa sa luam 9 pct in urm 3 etape ( Balotesti , Afumati , Calarasi )
    Echipa a aratat de la meci la meci ca creste in exprimare , trebuie odata sa apara si golurile conform exprimarii in teren

    0
    0
      1. Ma refeream in ansamblu la toata desfasurarea partidei , daca tie nu iti place , taie cuvantul „cacacios” , no problem, rectificam atunci …”in afara de acel gol”

        0
        0
    1. Categoric, nu-i capăt de lume. Ripensia merge incă din inerție, dar după primul eșec le va fi greu. N-am emoții cu privire la promovare, echipa joacă, etapa viitoare luăm 3 puncte de la Sibiu.

      0
      0
    2. Ai mare dreptate Dane. Terenul de joc de dimensiuni foarte mici avantajeaza echipele care vin sa se apere. Asani ar trebui sa-si pregateasca bagajele si sa mearga de unde a venit !!! La asemenea nivel nu driblezi in propriul careu !!! Oricum UTA ramane favorita la promovare. Rabdare si o sa vedeti rezultate bune. Sigur sambata la Sibiu UTA va castiga. Sibienii au fost invinsi de o echipa modesta a Olimpiei Satu Mare.

      0
      0
  8. Mihalcea slab antrenor jumatate din echipa sunt ceai in frunte cu parasuta de roman nici la baraj nu ajungem cu mortii astia

    0
    0
    1. Hopa…aparu’ si nea Andrei cameleonu” , unde ai fost etapa trecuta , toti intrebam de tine ? Sau erai doar cu voturile atunci ?

      0
      0
        1. Nu sunt ca stiu…ti-as si spune cui , doar ca e un site sportiv aici nu de matrimoniale ca sa iti etalezi barbatia

          0
          0
  9. Eu spun ca Asani nu merită locul in primul 11. Cel mult rezervă. Si la meciul cu Metaloglobus a fost jenant a luat galben si la scos mihalcea la pauză. Ce sa mai zic de Carstocea..care la valoarea lui acea lovitură liberă pe final trebuia trasă pe poarta nu in peluza…
    Dacă nu batem sambata la Sibiu vom intra in criza…

    0
    0
  10. mitrut este peste mijlocasi care joaca astazi dar chirila a adus epave sa se spele cu ele pe cap ce drac a vazut la buleica si roman ca astia sunt de judet

    0
    0
    1. Ferească Dumnezeu++++ apropo … a-ți observat că a dispărut exasperantă pasă în spate? Deja e un progres

      0
      0
    2. Ai fumat ceva? Ala a avut n sanse la UTA si tot ce stia sa faca era sa puna mainile in solduri. Il contesta si il injura toata lumea chiar aici pe cloaca asta de site si acum il vreti inapoi?!
      Mari cunoscatori de fotbal ce sunteti…

      0
      0
  11. Cum zice prietenul de mai sus nu s-au putut marca!Asta arata și mai mult Neputință !! Când aștepți să te. descurce jucători de care te rogi sa vina la tine 50 la suta le -ai acordat alibiuri !!Sa mergem mai departe jucători minune numai sunt nici la A.Pe pepiniera ta. trebuie pus o osatura. cu. perspectiva care sa nu îmbolnăvească. oamenii !! Pălăria UTA e mare dar sa nu. o. găurim chiar noi. !!

    0
    0
  12. Pana la urma ,este bun si egalul cu Mioveni ,cu toate ca, UTA. merita sa castige pt. ca ia dominat tot meciul, pacat de ocaziile ratate. Totusi, haideti sa nu facem o tragedie din acest meci pt. ca campionatul este lung. Sunt convins ca, sambata, UTA. va pleca cu cel putin un punct de la Sibiu dar eu unul cred ca, UTA. va castiga 3puncte !!!! Am vazut Sibiul la TV. si pare o echipa slabuta, deci este de batut si toate ocaziile care nu au intrat in poarta Miovenilor, v-or intra in poarta sibienilor.Nu are rost sa il mai criticati pe Mihalcea pt. ca data viitoare la Sibiu o sa il venerati !!!Campionatul se joaca, a-ti vazut cate surprize au fost in aceasta etapa intrmediara si v-or mai fi !!! Numai UTA. conteaza, capul sus si mergem mai departe. UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0
  13. La o ora dupa joc,un meci pe care nu l-am castigat,avem 25 de comentarii…majoritatea cu „jos antrenorul”,”jos jucatorul”,etc.Nu asa ne sustinem echipa….trebuie rabdare…echipa chiar joaca altceva.Daca nu vedeti asta chiar sunteti rautaciosi.Puncte o sa mai pierdem dar atitudinea este buna si imposibil sa nu apara si rezultatele..asa ca,,capul sus si la vara o sa fim bucurosi fara discutie!
    HAI UTA!
    ps:Da,ne mai trebuie un varf!

    0
    0
  14. Îmi pare rău că am avut dreptate că nu batem, dar mă bucur că am luat un punct, i-am prins și pe ei într-o zi slabă! Macar daca s-ar pastra algoritmul din ultimele două sezoane când ei mereu au făcut egal aici și noi am învins la Mioveni. E bine că jucăm cu Sibiul sâmbătă , cum am zis ieri că UTA nu câștigă azi, la fel zic că la Sibiu nu pierdem..daca pierdeam azi era un start pierdut rău de tot, așa nu e nici o problema, suntem la un punct de locul 2, iar faptul că am luat 6 puncte cu Târgoviște și Clinceni echipe bune, că dovada rezultatele lor de azi, e un avantaj pt noi! Sunt curios când va fi apt Grigorie, cum vom arăta..eu cred că mult mai bine!

    0
    0
  15. Nu tot il mai criticati pe Mihalcea, pt. ca este un antrenor foarte bun, am vazut si eu meciul pe TV. Arad si pot spune ca, UTA. joaca un fotbal mult mai bun ca in sezonul trecut cu Rosu !!! Este adevarat ca, mai trebuie lucrat la finalizare dar una peste alta UTA. joaca fotbal chiar daca a facut 1-1 cu Mioveniul care sa aparat cam tot meciul si au dat gol din noroc. O sa vedeti cei care mereu critica UTA. si pe Mihalcea ca, UTA. va castiga la SIBIU ,o echipa umflata si sa vazut la Satu Mare ca, este o echipa slabuta, deci UTA. castiga sambata la SIBIU si le va inchide gura celor care deabea asteapta un rezultat negativ al UTA.-ei !!! UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0
    1. tu uiti ca Rosu nu a facut echipa initiala, el a lucrat cu ce era disponibil… deci nu poti spune ca Mihalcea e un antrenor mai bun decat Laurentiu ( care a marcat 3 goluri in poarta Realului intr-un singur meci )…

      0
      0
  16. Comparativ cu sezonul trecut se vede o crestere, s-a vz azi f clar ca jucatorii au vrut si-au creat ocazii, dar n-a iesit…Mioveniul si-a atins scopul pt care a venit si s-a baricadat tot meciul, oricum nu arata ca o echipa capabila sa promoveze. Favorita certa este ripensia, lot inchegat, ce joaca impreuna de mai multi ani, promovari succesive din liga a 4-a in a 2-a. Nu vad cine i-ar putea opri, si sezonul trecut au promovat 2 echipa venite din liga 3. La Uta consider ca Grahovac, Scutaru si Ciuca sunt achizitii bune, dau siguranta in aparare. Asani se zbate, dar deocamdata nu prea i-a iesit mare lucru, in schimb Carstocea, Buleica si Roman sunt zero barat, bani aruncati pe fereastra…De marele Grigorie nici nu mai are sens sa pomenim, s-a desumflat prematur…

    0
    0
  17. Nu e capat de tara un egal acasa cu o echipa buna pana la urma, care anul trecut au batut de doua ori fcsb-ul, in amical, si apoi i-au eliminat din cupa romaniei , deci totusi mioveni nu e o poli asu, e o echipa buna! Trist in schimb stiti ce mi se pare apropo de fcsb..acum cand a egalat pe portughezi, a rasunat vlaicu de uralele stelistilor aradeni! Cand a marcat UTA la clinceni nu am auzit pe nimeni sa urle…din pacate lipsa rezultatelor si prezenta prea mult in esaloane imferioare au imdepartat aradenii de echipa fanion! Asta e trist , nu 1-1 cu mioveni! Parerea mea ca promoveaza uta si ripensia! Chiar ar fi frumos 10 campionate castigate impreuna!

    0
    0
  18. Ieri maturati pe jos cu Mioveniul,astazi e bun si un egal. De maine probabil o sa maturati pe jos cu Sibiul. Mai vedem sambata daca jocul echipei va fi unul bun
    Pana acum, echipa nu a jucat aproape nimic. Vinovatii au fost gasiti de unii de pe aici: arbitrii,terenul care ba e prea mic,ba prea tare,jocuri programate prea des etc.

    0
    0
    1. Te referi la meciurile de acasă, că la Clinceni (care are 7 puncte) nu cred că poți spune că nu au jucat nimic. Jocul cu Chindia nu l-am văzut, dar au luat și acolo toate punctele de la o contracandidată.

      0
      0
  19. Deja a devenit obsesie pt unii,acest optimism debordant,pe care eu nu il pot intelege!
    Astazi am vazut o UTA,marcata si sub mare presiune.(de inteles),fata de un Mioveni care a venit ca sa nu piarda!Atat doar!A reusit!
    Mihalcea personal, a creat o stare de nervozitate!Cu asemenea iesiri nervoase,istericale,de la inceputul partidei,culminand cu agresarea lui Stahl la schimbarea lui Pruna,ma face sa ma gandesc la „neputinta”!(lui).
    Da!Am dominat clar!Si ce folos,cand noi tot cu fundasii marcam?Ca a gresit Asani,ca si in curtea scolii,adevarat!Dar acum ce facem?Il spanzuram?
    Pai din ce cauza Curtuius,dar mai ales Roman,din cate ocazii au avut,nu au inscris?
    Chestia asta cu „nu a vrut sa intre in poarta”,sa o spuneti la copiii de gradinita!
    Iar ca Mioveniul a bagat „autobuzul”in poarta si s-a baricadat pe doua linii,este de toata jena!Pai ce ati fi vrut?”La un semn deschisa-i calea….?”Pai tu ca antrenor,ce faci ca sa-i scoti de acolo?Oare nu cumva aplici tactica de a-i lasa sa joace si sa iasa spre mijloc,ca sa le dai impresia falsa ca se pot desface din carapace?
    M-a rugat Lucian sa fiu temperat si din respect pt el,voi fi!(inca)!
    De la UTA,iar si din nou,nu pot sa remarc decat pe Adili si pe Burla(nu pt gol,ci pt travaliul mare depus).
    La o singura faza a lipsit Adili de pe partea lui si ne-a facut Andor o demonstratie de viteza pe banda,de parca a avut ardei iute in(f..d)….,de la el plecand centrarea spre golul marcat de catre adversari!
    In consecinta??????
    Ai un lot greu,cu experienta,deci iti trebuie si un antrenor cu experienta!Altfel nu te poti impune sa-i si legi intr-un nucleu,iar daca nu reusesti,juniorii nu au pe langa cine sa joace!De respectat ca astazi la conferinta de presa,Mihalcea nu a nominalizat public si nu a lovit in cei pe care i-a considerat slabi!Dar ma astept sa o faca!
    Norii se aduna sumbru!Presiunea creste!
    La jumatate de ora dupa incheierea partidei,in capatul terenului dinspre salvare,o sedinta ad-hoc, de cca 15min!Participanti?Maihalcea,Mihali,Gradinaru si mai cine?…..Meszar!
    Nu miroase a bine!Sau totusi, din contra?
    Da!S-a vazut cresterea nivelului echipei,nimic de contrazis,dar aceasta sterilitate continua,ma duce la disperare!Apoi in ultimele 20 minute,acel asalt continuat,ma face sa cred ca totusi se poate!Insa repet:IN DISPERARE!
    Daca de la Sibiu,nu se vine cu 3 puncte,este bai mare!Sunt sceptic!
    HAI UTA!

    0
    0
    1. Optimismul acesta o sa l intelegi cand te vei pricepe la fotbal! Iar daca nu, la sf de campionat! Inteles????

      0
      0
  20. Nu știu de ce se insistă cu Asani, Pruna și Tănase sunt excelenți în centru, mai poate juca și Carstocea. Poate își va intra în ritm, dar am început să îl regret pe Chindriș.

    0
    0
  21. foaie verde lin pelin//va imbatati ca si de vin//tot cu uta vreau sa tin//far victorie(sambata) va fi chin
    foaie verde de trifoi/comentez in zi de joi/ce(jucatori) mai aduceti la noi/rai si-n esalonul doi
    foaie verde so sulfina/senegalez ca sa vina/la ripensia merge ceas/faceti si voi un bun pas

    0
    0
  22. peline–vad ca te pricepi la toate-eu cred ca ai fi bun sa inlocuiesti pe falca/sau poate esti bun de atacant la uta

    0
    0
  23. Nici vorba,eu am simtul masurii spre deosebire de altii, care se dau specialisti pe aici. Nu am emis niciodata pretentii de profesionist dar sa spui ca nu ai batut Mioveniul ca terenul e prea mic e de Cascadorii råsului.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button