UTA Arad

Ciucă, despre primul scurtcircuit utist în defensivă: „Lipsă de concentrare sau, poate, o încredere prea mare în noi. UTA, ca Steaua și Dinamo în Liga 1”





Față de precedentul meci pe teren propriu, cel cu Metaloglobus, împotriva celor de la Mioveni, UTA a reușit să spargă gheața în dreptul golurilor marcate. Pe de altă parte, însă, defensiva a căzut și ea. Reușita lui Năstăsie a venit la capătul unei erori colective a singurei apărări ce rămăsese în picioare până la „intermediara” din această săptămână, una greu de explicat la valoarea și experiența jucătorilor ce o compun. „A fost o bâlbâială, o respingere pe 16 metri, a ajuns mingea la noi, am încercat să…nu știu. Putem vorbi de o lipsă de concentrare sau, poate, o încredere prea mare în noi. Nu știu ce s-a întâmplat, ci doar că ne-am trezit cu mingea în plasă”, a opinat Mădălin Ciucă.

La aproape 35 de ani, fundașul central a fost cel mai experimentat utist prezent pe teren contra „galben-verzilor”, cu destule partide la nivelul primului eșalon. „Adversarii au o motivație în plus când joacă cu UTA. Așa este și la Liga 1, cu Steaua și Dinamo se mobilizează toate altfel. Nici nu trebuie să se gândească cineva că nu promovăm anul ăsta, dar degeaba câștigăm afară, dacă nu reușim victorii acasă. Toate meciurile sunt la fel de importante, acum și sibienii se vor mobiliza foarte bine. Eu, totuși, sper să reușim să marcăm și să câștigăm. Nu mergem la egal cu nici o echipă”, a mai punctat puternicul fotbalist.

Revenind la desfășurarea disputei cu argeșenii și cauzele semi-eșecului, noul „ministru” al apărării utiste a adăugat: „Mioveniul joacă ce le cere nea’ Florin (n.a. Marin). Eu îl cunosc destul de bine și știe să-și impună stilul peste tot. Au fotbaliști tineri și joacă pe calitățile lor. În ceea ce ne privește, nu dăm goluri acasă. Avem situații, dar nu reușim să marcăm. Ducem mingea acolo în față, prin centrări sau pase, dar nu marcăm. Nu știu ce putem face, nu cred că este un blocaj, până la urmă am jucat doar două meciuri acasă. Trebuia să le câștigăm pe ambele, căci, la ce condiții și jucători avem, nu ar trebui sa avem probleme cu nici o echipă”, mai consideră craioveanul, ultima oară evoluând în tricoul prim divizionarei Poli Iași.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button