Fotbal judetean

Criș – Pecica, primul derby al Ligii a 4-a Arad, cu gazdele mari favorite: „Jucăm cu principala contracandidată la locul 1, dar suntem 100% pregătiți!”





Runda a doua a primului eșalon județean vine la pachet cu prima „ciocnire” adevărată. Atât Crișul Chișineu Criș, cât și Progresul Pecica, au locul 1 prevăzut în obiectiv, cu mențiunea că „alb-albaștrii” nu concep să-l rateze după ce au pierdut la limită lupta cu Lipova în stagiunea precedentă. Pecicanii arată și ei bine după transferurile din această vară, așa că se anunță un primul duel la baionetă în Liga 4-a.

Chiar dacă nu a convins neapărat prin jocul prestat, cei de la Crișul și-au atins scopul în runda inaugurală. Trei puncte la Păuliș și un moral bun înainte de: „Primul derby al campionatului, sau, poate, chiar cea mai dificilă partidă a turului, având în vedere că îi considerăm pe cei de la Progresul Pecica principala contracandidată la locul 1. Dar, suntem 100% pregătiți, avem exact două luni de zile de antrenamente intense, timp în care domnul profesor Muzsnay a avut timp să-și impună ideile și filozofia sa despre fotbal. Ne respectăm adversarul, dar nu concepem să nu luăm toate punctele mâine”, a precizat Daniel Cherecheși, managerul celor de la Crișul.

Echipa gazdă, fără absolut nicio problemă de lot, va inaugura unul dintre cele două echipamente sponzorizate de SC Sapa Profiles. Tot firma din Chișineu Criș, specializată în proiectarea, extrudarea şi fabricarea pieselor și obiectelor din aluminiu, le-a mai pus la dispoziția fotbaliștilor câteva mingi de fotbal Select. „Ne bucurăm că noua conducere managerială a Sapa Profiles, prin domnul Cornel Lina, sprijnă activitatea sportivă din orașul nostru. Sperăm să avem un parteneriat de lungă durată cu atingerea tuturor obiectivelor”, a mai spus Cherecheși.

Pecica ajunge cu ceva probleme de lot la meciul de mâine dimineață (ora 11). Răzvan Fritea e accidentat, Coșa e incert, iar Angel Ponta nu se poate prezenta la meci chiar în ziua nunții sale. „Din fericire, avem nu lot ceva mai numeros în acest sezon, avem soluții de a-i înlocui pe cei doi-trei absenți, deși ar fi fost bine să-i avem și pe ei. Chiar o să încercăm să scoatem un rezultat bun pentru a-i face un cadou lui Ponta de căsătorie, dar – bineînțeles – principala miză este locul nostru în clasament. Ne-am propus 1-5 în acest campionat, iar partida de la Chișineu Criș e destul de importantă pentru aspirațiile noastre. Suntem conștienți că întâlnim o echipă foarte bună, principala pretendentă la locul 1, cu doi atacanți excelenți, dar avem atuurile noastre pentru a o surprinde. Sper să fie un meci frumos, îmi pare rău că nu voi vedea meciul de lângă prietenul meu Dani Cherecheși, dar îi urez concediu plăcut pe această cale”, a menționat Cristi Pilan, directorul sportiv al „galben-albaștrilor”.

Formații probabile:

Crișul: Mucha – Ciornei, Pavel, Maghici, Jude – Huțanu, Clej, Fl. Gâlcă, Borșa – Modan, Cigan.

Pecica: Rusu – Petrache, Dolga, Șiclovan, V. Fritea – R. Popa, Ew. Wild, Vasilca, Vlad – Arsene, Măgulean.

Arbitri: Tudor Jurcă – Casian Bălă, Andrei Pantea

Observatori AJF: Corneliu Tiulea, Andras Mako

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button