Fotbal judetean

Chepețan i-a stricat debutul lui Aslău: Frontiera Curtici – Voința Mailat 2-3





Noua echipă a Curticiului, una mult inferioară celei de anul trecut din motive legate de indecizia autorităților locale (taxată vocal de câțiva suporteri chiar la partida de azi), a debutat cu un eșec pe teren propriu. Jucătorii adunați de noul antrenor, Mircea Aslău și Ghiță Tăuceanu, directorul sportiv al clubului, nu au făcut un meci tocmai rău, dar pregătirea și omogenitatea superioară a Mailatului și-a spus cuvântul.

În plus, Radu George a surprins cu un sistem de joc revoluționar la Voința, 4-2-3-1, dar care a dat roade în special pe faza de construcție și finalizare. După o primă jumătate de oră destul de temătoare de ambele părți, dar cu un plus la capitolul posesie pentru vizitatori s-a deschis în cele din urmă tabela. Mateucă l-a deschis pe Chepețan, acesta l-a văzut pe Iacob ieșit dintre buturi și l-a lobat frumos de la 20 de metri. Goalkeeperul gazdelor s-a revanșat cu o paradă la șutul lui Vidac, permițându-le colegilor săi să revină în joc. Cel care a stabilit scorul pauzei a fost „veteranul” Dani Munteanu (40 de ani), după o lovitură liberă ce l-a suprins pe Lazea.

Mailatul a revenit mai motivată de la cabine, iar Alex Chepețan și-a readus din nou echipa în avantaj. Folosit „vârf”, fotbalistul de 20 de ani, a driblat doi fundași, a trecut și de Iacob și a înscris în poarta goală. Mateucă și-a încercat și el șutul de la distanță, dar Iacob a fost din nou pe fază, dar când a fost vorba de „assist”, decarul lui Radu George nu a greșit. În minutul 83, l-a găsit perfect pe Chepețan în careu, iar acesta a realizat tripla după un plonjon cu talpa. Două minute mai târziu, Hanc a reapins puțin finalul de meci cu o „torpilă” de la 26 de metri, însă: „S-a cam văzut lipsa de pregătire, dar și a faptului că pentru unii dintre ei a fost primul meci împreună. Totuși, Mailatul s-a reunit de o lună și jumătate în aproximativ aceeași formulă, e pregătită din punct de vedere fizic și era – pe undeva – normal să forțeze victoria aici”, a menționat Tăuceanu, care a mai remarcat și debutul talentului local, Alex Râpaș, un fundaș dreapta de numai 14 ani.

Alexandru Chepețan s-a revanșat pentru meciul mai puțin reușit făcut runda trecută, cu Zăbraniul. „Atunci am evoluat și puțin accidentat și nu am vrut să las să treacă mult timp până la revanșă. E bine că ne-am recuperat rapid punctele pe terenul unei echipe ce sunt sigur că va arăta mai bine de la etapă la etapă. Într-adevăr, noi i-am prins puțin nepregătiți de un meci oficial, dar chiar și așa nu a fost un meci tocmai simplu. Mă bucur de cele trei goluri marcate, o să încerc să înscriu constant și să depășesc cota de 20 de reușite în acest sezon”, a spus omul meciului de azi, de la Vamă.

Formații:

Curtici: Iacob – Gavriș, Turda, Abrudan, D. Muntean – A. Morar, Ursoi (74 Roșianu), Hanc (90 Șicolvan), Gliguța (83 Hornea) – Liga, Țurcanu (58 Țurcanu)

Mailat: M. Lazea – Cheșa, Bălă, Vidac, Ciucifara – Drecin, R. Caba – Roșu (87 Ungureanu), Mateucă, Epure (70 Nedea) – Chepețan (90 Crișan).

Arbitri: Radu Bîtea – Remus Naghi, Andreea Șușcă. Observatori: Marius Alexa, Ioan Hamza.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button