UTA Arad

Tănase nu are explicații pentru jocul slab al UTA-ei la Sibiu, dar pariază pe revanșă: „Prin octombrie vom fi în obiectiv”





Pentru al doilea meci consecutiv, Ionuț Tănase l-a lăsat pe bancă pe Alin Cârstocea. La Sibiu, mijlocașul central de 19 ani l-a avut alături pe Asani, ambii având  sarcini preponderent defensive, pentru ca apoi, după înlocuirea lui Alex Manea să treacă în centrul defensivei, lângă Ciucă. „Încerc să-mi fac treaba oriunde sunt folosit, în primul rând pentru echipă, dar, apoi, și pentru mine. Domnul antrenor nu m-a mai utilizat fundaș până acum, dar, probabil, i-a spus Cristi Todea că am mai jucat pe acest post. Nici nu mai contează acum, din moment ce am pierdut după un meci slab”, a spus argeșeanul, care a mai fost tras în centrul defensivei și Roland Nagy, într-un meci cu Mioveniul, dar și de Laurențiu Roșu, în ultima etapă a stagiunii trecute, cu Chindia.

Întrebat care ar fi cauzele prestației modeste a UTA-ei, la Sibiu, Tănase a adăugat: „Nu sunt eu în măsură să vorbesc despre asta, mai ales că pur și simplu nu îmi dau seama de ce am evoluat mult sub posibilitățile noastre. Cu atât mai mult cu cât am avut un om în plus mai mult de o repriză. În schimb, pot spune că am întâlnit o echipă bună, ce ne-a citit destul de bine. S-au retras deliberat în jumătatea lor, ne-au lăsat să atacăm și cu fundașii laterali, iar apoi inițiau contraatacuri rapide exact în zonele lăsate descoperite de jucătorii noștri. Poate multă lume spune că nu aveam voie să pierdem cu o nou promovată, dar să nu se uite că și noi am fost în postura celor de la Hermannstadt acum două sezoane, când am surprins, poate, prin parcursul nostru”.

Deși eșecul de pe Cibin, coroborat cu remiza din „intermediară”, cu Mioveniul, au aruncat – pentru moment – echipa arădeană la mijlocul clasamentului, „Tase” pariază pe o revanșă rapidă. „Avem prea multă calitate în lot ca să nu reacționăm rapid și să legăm o serie de victorie. Sunt multe echipe ce evoluează încă din ambiție, avânt, dar în momentul în care vor pierde un meci – două, se vor tăia. Pe termen lung, doar echipele puternice rezistă în frunte. Veți vedea că prin octombrie, vom fi în obiectiv. Toți suntem supărați acum, dezamăgiți, dar trebuie să ridicăm capul din pământ și să muncim mai mult”, a încheiat juniorul „Bătrânei Doamne”.

FOTO: Viorel Musca

18 comentarii

  1. Inca unul……prin octombrie!!!!!!!!!Din ce cauza nu la primavara?????
    Si ce mai citim?
    Ca v-au lasat sa atacati deliberat?Pai ce spuneam?Voi nu stiti asta?
    Ca Todea ii sopteste lui Mihalcea unele caracteristici ale jucatorilor?Todea lui Mihalcea????
    Dar chiar nu va este rusine?
    Chiar nu mai aveti nici un bun simt???
    Cat despre tine,Tanase,bravo!Tine pe banca in continuare pe Dumbo Carstocea.Fa si schimb de salarii cu el!?

    0
    0
    1. Hai, mai povesteste-ne cum a fost cand juca Baratki la UTA, ca sa afle si fanii astia tineri, care nu stiu nimic.
      Hai, mai spune-ne cum fanii mai mucaliti aruncau sticle de bere catre Mitu…altfel, jucatorii nu erau injurati niciodata…hai, mai spune niste basme din astea 🙂
      Hai, mai fa-te de rusine 🙂

      0
      0
  2. Ionut, mult succes pe viitor si meciuri cat mai bune. Sper ca revenirea de care vorbesti sa aiba loc cat mai repede.

    0
    0
  3. Tase gândește matur pentru vârsta lui și poate fii soluție de viitor ! Se pare că. are forța de. lupta de. unu la unu și. reușește. de multe ori pasa filtranta !! E bulversat și el de nereușitele întregului lot de echipa. noua. Alți colegi alta partitura. !!Sa de-a D-zeu sa fie cel puțin un. RADU MARGINEAN !! HAI UTA !!

    0
    0
    1. E mai tehnic ca Mărginean, dar nu la fel de puternic..Mărginean era un fotbalist foarte apreciat pt implicare, un singur milițian am auzit că nu l-a plăcut ?

      0
      0
  4. Ce ai zis mai Ionescu Gavrila?,sa fie ca un Radu Marginean…?Copile,tu stii ca Radu..Marginean s-a lasat de fotbal pe la 31 ani si despre el se spune multe (!) inclusiv ca in analele FRF ca nu figureaza cu gol marcat,desi se lauda ca a jucat atatia ani in liga 1 la….!Te loveste mingea in picioare,,fund,spate,barbie,ceafa…si tot marchezi macar un gol in viata de fotbalist.lAUDATUL TAU DOAR PRIN AMICALELE A MARCAT cateva…!Altu ca de asta m-am saturat !In schimb e antrenor la copii 2004 si are teren privat…!

    0
    0
    1. Asta-i ala care ii poarta Sambetele lui Marginean, cred ca-i militianul, daca nu ma inseala memoria. Are el ce are cu el, tot repeta la nesfarsit ca nu a marcat niciun gol…frustrat rau, cred ca si pe patul de moarte o sa-l pomeneasca si o sa-i ridice blesteme…nebuni, ce mai.

      0
      0
      1. Da el e? a fost scuturat un pic de Mărgi, pt că vorbea mult și prost la fel ca giro, și de aia îl porcăiește și pe Gligor pt că a fost de față și el

        0
        0
  5. Multi nu marca dar sunt că și plămânul echipei !La cat a alergat pentru UTA merita un gând bun !Că s-a privatizat arată că e și băiat deștept !!

    0
    0
  6. Mai Remus,zi tu sa mori daca Margi a scuturat pe cineva…?Dar adevarul doare mai ales cand unii-s rudimentari…!Pa si canta la alta masa…avocatelule !

    0
    0
    1. Militiene, hai supara-te iar si ne lasa in pace. Fa si tu o fapta buna…nu vezi ca pui lumea pe tine ? data viitoare nu te mai scapa Perinci sau altcineva pe care-l deranjezi cu prostiile tale.
      Tu nu-ti dai seama ca de vii la Arad (oare de ce n-ai fost la nici in meci acasa ?) ai toate sansele sa ti-o iei ? Tu, mare fan utist, ce esti…ia trage linie si analizeaza si vezi ca e ceva in neregula cu tine.
      Lasa-ne, ca a fost bine fara tine.

      0
      0
  7. Sa-mi fie cu iertare,dar batranii spuneau ca ,,Cucul si Pupaza,,mananca mult balegar… si mai multe nu zic…Adevarul despre magnetul de cartonase si joc dur,nu va convine..?Mai zic una si va las,caci eu discut cu multi fosti fotbalisti si va las sa judecati cine ARE DREPTATE !!!Poate nu ati uitat de fundasul Valy Nastase ce a jucat si in echipa LORDULUI + HOROBA (Bistrita) si acest Nastase un jucator cinstit cu UTA cauta sa faca faulturi si 11 m intr-un meci Gloria BN-UTA.(pentru a castiga UTA) dar ,,profesionistul… lui Cucu si Remus lupta vitejete ca SA RAPUNA PE UTA.(stie S.Botis).IN VIATA TREBUIE SA-TI LASI LOC DE BUNA ZIUA ,cu atat mai mult ca aradean fata de UTA,dar unii se mandresc ca au marlit pe UTA,gen ..asta..,fostul varf al Gazului Metan ce a jucat la Hagi(a disparut ?) si chiar Ionut Popa…!Acum cred ca pricepeti bre…!Hai UTA !

    0
    0
  8. Mai Cuculete sunt utist vechi si tu mataluta cu Remus si adoratul vostru, sincer nici pe la talpa fostelor mele ghete de fotbal nu va ridicati,serios verbesc.Pastile sa ia cei ti-s dragi tie si rusine ca nu te-au educat parintii tai,dar ce meserie ai..?Mai cuc ce mananci….sa stii ca am fost la unele meciuri de la Siria si eram insotit de sefi ai politiei Arad si m-as bucura sa te cunosc iar pastile sa rontaie parintii tai si cu tine needucatule !Daca ma cobor la nivelul tau,e jale si nu uita ca pot influienta pe 2 cavaleri ce fluiera pe UTA,dar razbunarea e arma prostului…Cu 2 campionate in urma,cand eram in C a arbitrat la Arad prietenul intim Domsa din Aiud si era cat pecii sa nu fie nici egal,ori vine liniorul Voda…dar si ginerele unui verisoare primare ce e divizionar.B+observator ca Petropulos care a facut raport sa fie sanctionata UTA CA S-A ARUNCAT CU FUMIGENE TM.Amice si fratilor tai de cruce ,eu le doresc binele …!De-si nu-s din Ar,in suflet sunt mai aradean ca voi !..Sunt patimas utist,iar ciurucurile nu trebuie bagate-n seama !Canta mai baiete la alta masa,ca aici e ocupat..!Ce zici de Paul PACURAR care de sute de ori s-a antrenat pe stadionul din Oarda de Jos pe care eu l-am construit prin relatiile mele.Tu ai facut vreun stadion si ai catigat vreo Cupa Romaniei faza pe judet,,cum eu ma pot mandri !Destul si spun Hai UTA !

    0
    0
    1. „Mai Cuculete sunt utist vechi si tu mataluta cu Remus si adoratul vostru, sincer nici pe la talpa fostelor mele ghete de fotbal nu va ridicati,serios verbesc.”
      Hai sa-ti raspund direct, ca altfel nu se poate cu tine.
      Baai nebunule, zici „talpa fostelor mele ghete de fotbal”….dar ce, exista foste, actuale si viitoare ghete de fotbal ? 🙂
      Ai imbracat vreodata culorile alb-rosu si sa joci pentru UTA, ca sa stii cum e ? Ei, uite ca eu am facut-o, si nu la nivelul mic de copii si juniori. TU VII SA-MI VORBESTI DE UTA ? Netrebnicule !
      Sunteti niste mizerii, tu si cei de felul tau, sa dati in fotbalisti, mai ales in fosti fotbalisti ai echipei. Petschovschi n-a jucat impotriva UTA-ei ? si crezi ca a mimat jocul, fiindca juca impotriva Aradului ? Lereter crezi ca a avut vreodata mila de timisoreni, cand juca impotriva lor ? Asa au jucat si alti fosti utisti impotriva UTA-ei, precum Marginean si altii.
      Nici eu nu-s mereu multumit de unii jucatori si n-am fost multumit nici in trecut de altii…sau poate pur si simplu nu mi-a placut de ei. DAR NICIODATA nu i-am atacat si nu-i voi ataca, asa cum faceti voi, netrebnicilor. Mai ales pe cei mai vechi, care au facut ceva pentru clubul asta. Las totul in seama clubului, nu ma bag eu sa dau din gura. Daca tii la UTA, atunci dovedesti moderatie si respect, chiar daca nu esti (subiectiv) de acord cu anumite lucruri.
      Baai, vinitura de Alba, daca nu stii sa respecti UTA (clubul si jucatorii), stai naibii acolo la tine in munti !!
      Militian frustrat ce esti, sa nu te mai vad ca ataci oameni care au facut ceva pentru UTA, ai inteles nenorocitule !?!

      0
      0
      1. Mai limbric (sa-mi fie iertat cuvantul) cand eu mergeam la UTA,tu nici pe teava nu erai si am batut drumuri pe unde juca echipa draga!Sa faci pe cineva nebun,nu e cosera,vezi ca te pot chema in instanta ca sa vedem in acte cine e nebun ?Cand m-ai suparat si ai spus ca am comis,,santaj,,mai baiete sa stii ca eu facultatea de drept am facuto pe timpul lui Ceasca si doar o atentionare am facut,nici macar o ,,amenintare,,fapt pentru care consulta un jurist mataluta..!@Giro sa stai cuminte ca de promovam nu-mi asum nici un merit,acesta e al conducerii utiste ca dezleaga mafia din fotbal.Poate plec o perioada in Germania la sora profesoara si atunci va las cu chinurile si bucuriile fotbalului aradean !La necaz sa va ganditi la mine,ca poate consumati o bera Albacher unde mintea iti merge la rece…!Hai UTA !

        0
        0
    2. Asta ce este albautistule?Autodenunt?Spune-ne mai pe larg!Poate,poate vom intelege si noi euforia promovarilor consecutive,iar acum suntem neputinciosi!
      Mi-ar fi groaza sa ma gandesc,cam cum ar fi(abstract) sa promovam si tu sa ne spui ca este meritul tau,si cum ca ai umblat prin relatiile tale la arbitri……
      Aoleu…….

      0
      0
      1. Se pare ca va cam cunoasteti intre voi……Noi,restul,boii care credem in valorile UTA-ei,nici nu stim dedesubturile si acum te-ai gasit tu sa ne explici!!Tu schimbi decizii de arbitraje,Ionut Popa umbla pe vremuri cu haine de blana,care ne-a costat enorm,Rocar-ul ne-a facut pe fata,Tartau primul banuit pe atunci…..
        UTA este si ramane o poveste frumoasa,vorba istoricului Adrian Cioroianu,doar ca prea multi si-au batut joc de ea!

        0
        0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button