UTA Arad

După Herghelegiu, Hermannstadt l-a luat și pe Dan Roman! UTA – refuzată de Popovici





În ultima săptămână, echipa fanion a Aradului a renunțat la trei jucători, toți cu profil ofensiv și a adus doar unul. Dan Roman a fost primul dintre ei și cel care și-a găsit cel mai repede o nouă echipă. Puternicul vârf a ajuns la Hermannstadt, grupare ce l-a înregimentat, ieri, și pe Andrei Herghelegiu și el o țintă a UTA-ei, după colapsul celor de la Luceafărul Oradea. Sibienii lui Pelici, care sâmbăta trecută i-au bătut pe „alb-roșii” arădeni cu 2-0, scriu pe pagina de Facebook a clubului despre Roman următoarele: ”Suntem convinși că, prin experiența sa, fotbalistul originar din Cluj-Napoca își va aduce din plin contribuția la îndeplinirea obiectivului echipei noastre”.

În locul macedonianului Izet, șefii arădenilor s-au gândit să ia tot un fotbalist de la Oradea, pe Petre Goge. Mijlocașul de bandă a avut discuții cu șefii clubului, a și fost în orașul nostru, dar – din câte se pare – mutarea a căzut. Sau, cel puțin deocamdată. Așadar, se poate spune că doar golul lăsat de Ștefan Grigorie (căruia i-a și recidivat accidentarea la gambă în repriza jucată la Sibiu) a fost acoperită – după cum sportarad.ro vă informa de ieri AICI – de Paul Păcurar. Azi, a venit anunțul oficial al UTA-ei: ”Conducerea clubului a ajuns, astăzi, la un acord cu Paul Păcurar, care devine component al echipei UTA. Mijlocaș ofensiv născut pe 5 martie 1991, la Alba Iulia, Păcurar s-a remarcat în tricoul echipei FC Botoșani, cu care a promovat în Liga I. A mai jucat în județul Arad pentru Șoimii Pîncota, iar bornele traseului său mai includ echipe ca CSM Sighet, FCM Baia Mare sau Pandurii Tg. Jiu (Liga I). Ultima dată a fost component al echipei Luceafărul Oradea. Bun venit la UTA!” – scrie uta-arad.ro.

În fine, Adrian Mihalcea mai cere doi atacanți, care, conform lui Codru Grădinariu au fost „identificați”. Într-adevăr, e vorba despre nume grele la acest nivel, pe care nu le vom rosti aici căci, cel puțin unul dintre ele, e și sub contract cu o altă grupare. Cert este că și a doua tentativă a verii de a-l aduce la Arad pe timișoreanul Alex Popovici pare sortită eșecului. Fostul polist nu dorește să coboare în eșalonul doi din România, fiind greu de crezut că poate fi întors din drum.

FOTO: Facebook (FC Hermannstadt)









21 comentarii

  1. Ce jucator „cu nume greu”, deci valoros, coboară din Liga 1 un nivel mai jos? Goana după Popovici, dacă e adevărată, arată disperare… Nu are clubul în curte vreun tânăr cu picioare tari, minte limpede și dorință să dea goluri?

    0
    0
    1. Daca obiectivul echipei ar fi fost evitarea retrogradarii, atunci puteai sa te bazezi pe orice tanar din pepiniera proprie, daca vrei insa sa te bati la promovare cu echipe care s-au intarit cu jucatori buni trecuti prin primul esalon, trebuie si dispui si tu de aceleasi arme, altfel ar fi o lupta inegala si asta s-a vazut in meciurile cu Voluntari, Poli etc. Insa nu atacanti cu 7 goluri din 70 de meciuri, ci trebuie adusi atacanti care au marcat minim 10-15 goluri pe sezon. In privinta lui Mihalcea am vazut destui care-l critica, dar cred ca, trebuie rabdare, echipa nu a avut timp sa se omogenizeze,insa acelasi antrenor a adus pe Dunarea Calarasi, o echipa no name in raport cu UTA pe locul 2 dupa Rapid, acum 2 ani, iar la barajul de la Calarasi, puteau sa inscrie in poarta noastra cred ca vre-o 5-7 goluri, practicand un fotbal foate frumos , UTA avand sansa atunci ca s-a terminat 3-1….

      0
      0
      1. Și atacanții care au marcat 15 goluri într-un sezon au început de undeva. Putea începe căutarea unor atacanți din momentul în care s-a știut că va pleca Petre, mai întâi în ograda proprie, apoi pe la alții.
        Iar între un jucător tânăr, care poate crește și unul „consacrat”, care ar trebui să lase Liga 1 pentru a juca un nvel mai jos (eventual și fără a rupe gura târgului, și fără oferte de moment…), eu aș alege fără ezitare tânărul.
        De asemenea, mai la îndemână ar fi și reprofilarea unui jucător (unor jucători) din lotul actual.
        Putem fi de de acord cu toții că goluri dau și mijlocașii, chiar și fundașii, dacă echipa construiește și ajunge la poarta adversă. În loc să se tot agite după jucători liberi de contract, poate că stafful tehnic ar trebui să se concentreze tocmai pe construirea unei echipe..

        0
        0
      2. Ce pensionari sa mai aducem,cand uta vinde tineri mai bine ca echipele de liga 1.Trebuie adusi jucatori care sa fie un plus pentru echipa insa pe gratis nu-ti vine nimeni de valoare.Trebuie remediata problema atacantilor si echipa va scapa de presiune, odata cu golurile care sa aduca victorii UTA va urca pe loc promovabil.

        0
        0
  2. Popovici e polistiren pur sânge, nu îl veți vedea niciodată in tricoul Aradului..la fel cum Ungur, Botiș sau Todea nu aveau cum să accepte vreodată o oferta de la poli!

    0
    0
  3. Până la proba contrarie toți sunt simple nume !!! Deranjant ar fi sa nu poți înlocui un atacant suspendat sau accidentat !Simt că totuși ai noștrii nu se mai grăbesc. Sa lăsăm de la noi sa fie alții favoriți aparenți și să ne vedem de PUNCTE !Pariul nostru sa vina oameni care ne respecta !!LE ARATA EL DORIN TOMA !! HAI UTA!!

    0
    0
  4. Cimisoara lui Popica ai adus in locul lui Bud atacant din liga 2 sarba are in amicalul de azi a marcat 3 goluri.Noi chiar nu gasim atacanti ? Pana la urma eu zic ca nu Mihalcea are vina cea mai mare ci cei din conducere ca nu se zbat sa gaseasca jucatori.Sa aduca din Africa ,Japonia…..numai sa aduca odata ,k prea o freaca la rece si noi pierdem puncte apoi jelim ca nu promovam !

    0
    0
    1. Ttimisoara nu a semnat cu sarbul acela! A fost doar in teste, la fel cum a venit, degeaba, iarna trecuta la ASU si a stat 2 zile. Repede vedeti un jucator, credeti ca e si semnat.

      0
      0
    1. Ma idiotule,,ai uitat cat ai muscat actuala echipa de cur si ii pupai pe Martigan si Gio? Chiar nu ai pic de rusine ,sa vorbesti acum de actuala UTA? Meri la aia care iai pupat si mai lasa-ne !!! Am spus ca nu te mai bag in seama,dar vad k la comm mele te bagi ca izmana in cur !

      0
      0
  5. Sa aducă repede ca mai are timp 10 zile să-i poată da afara!!!! Nu se încadrează în,,,, planul tactic,,,,,, al antrenorului!!!! Începe a 2 campanie de transferuri!!!!!!!!!!!

    0
    0
  6. Eu daca as fii la UTA in staf as incerca sa-l aduc la Arad pe Golubovici si pe Tarcoveanu.CU ASTIA DOI AVEM SANSE REALE DE PROMOVARE..Si as mai incerca si cu Bawab

    0
    0
  7. Eu dacă a-și fi conducător la Uta l-aș aduce pe bozian pe Baranyai sau cum îl cheamă pe atacantul ghirodei, și un portar junior bun care sa ocupe un loc la under21 ..și l-aș aduce acasă pe hlistei

    0
    0
  8. Iar ne uitam in curtea altora!Acum la Sibiu!Roman,al 7-lea atacant si al 14-lea jucator transferat.Sa-i fie de bine(aceeasi liga a 2-a,ft greu de dus pt el).Deci nu am inventat noi coada la pruna….
    Nu are rost sa ma repet.Dubios cum anumiti jucatori,cel putin considerati de baza la UTA,nu se „acomodeaza” si din motive personale,pleaca tocmai la echipe adverse…Lista ar fi lunga…
    Sa nu se inteleaga gresit!Unii s-au inflacarat poate prea tare…Jucatorii au fosti adusi la Arad dupa nume,”ambalaj” si dupa echipele pe unde au activat,nu dupa realizari recente!!!Ft grav!
    Dar aceste „nume”,au venit la UTA,tot pe vorbe mari si bazandu-se pe salarii mari!(recomandari,impresari,comisoane grase,etc)
    Acum iese conducerea,prin vocea lui Codru Gradinaru,spunand ca se mai fac reglaje pe parcurs!O alta bazaconie mai mare,nu am auzit!Dar Decebal este un simplu executant si este bagat mereu la inaintare!In capul lui se sparg toate oalele!
    Dupa parcursul dezastruos,dupa pretentiile afisate(si sa nu ne ascundem dupa degete),intervine criza de timp!Jucatorii disponibili in vara,sunt deja sub contracte!Deci pe cine mai aduci?Tot pe nume mari sarjam?Nu iti vine nimeni,pt ca nu mai esti credibil!Si mai putin pana in 4 septembrie,atunci usa se inchide!Ca si cum vrei sa pui zacusca in noiembrie,scuzati-mi va rog satirizarea!
    Bumba este deja la Astra!Herghelegiu la Sibiu,Gog nu a acceptat conditiile!
    Bud sta ca sa prinda un contract financiar bun,nu se arunca spre UTA care este pt el doar o solutie de avarie….Asa va si juca in cazul ca imbraca tricoul alb/rosu!
    Ca sa te bucuri ca Luceafarul a aruncat prosopul brusc si mai ai ce sa ciugulesti ce ramane,este un fel de non sens!
    Total gresit!Dar iar acest dicton „vom vedea”,nu prea ar mai fi de actualitate!Degringolada totala!
    HAI ARADUL,HAI UTA!Doar atat!

    0
    0
  9. Bine ca a plecat Roman la Hermannstadt, sa dea in tricoul lor cu mingile in peluza… sa mai plece si Carstocea la Ripensia si ne facem mai usor loc in primele locuri din clasament :))

    0
    0
    1. Nu te bucuri atunci cand un elefant,promite si apoi este dezamagire totala!Liga 2-a fiind prea grea pt el,declarat!Pleaca la Sibiu,ca al 7-lea atacant?
      Debusolare totala acum la UTA!De aceasta degringolada,vor profita urmatorii!
      Ne-a mai dat Balotesti cu terenul in cap!
      Sambata,ma duc cu chilotii de culoare maro,pe mine, la Siria!

      0
      0
  10. In general, un atacant este slab cind nu marcheaza un gol,la4-5 meciuri, si rateaza mult. Pentru a marca sau a rata e nevoie de …oportunitati, e nevoie ca mingea sa ajunga in careu,…nu doar pe sus, mai ales din faze fixe. Asta necesita joc ,mai iute, cu 1-2-iuri, devieri, schimbari de pozitie, sut fara preluare, chestii rare la UTA, azi. De aia eu nu as fi asa exigent cu Roman, ca nu a avut ratari mari si multe, iar sa ii ceri sa faca de toate ( ” si centreaza,..si da cu capul „), nu pare logic. UTA nu are, inca un joc de constructie,, ocaziile si le creaza greu, la faze fixe, sau la rei=rup=ul de final.Dar , sint de acord ca avem la UTA o conducere cam plezirista, cam fara idei,care nu judeca mai intai, ci ia decizii ,la cald,pripite, apoi..le desfiinteaza. Sub Mihalcea, cu noii jucatori adusi, acasa , cel putin nu prea jucam ceva, ca sa ne faca optimisti.

    0
    0
    1. Te felicit pt coment-ul tău foarte obiectiv!!!! Ca Roman sau Curtuius sa marcheze au nevoie de mingi utile pt ca sunt jucători de careu!!! Dar noi nu avem joc gândit, pt ca noi vrem doar,,,,, atitudine,,,

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button