UTA Arad

Până își primește atacanții, Mihalcea apelează la Faur și gemenii Bodri





După despărțirea de Dan Roman, în lotul UTA-ei se mai află un singur atacant de meserie. Este vorba despre Marius Curtuiuș, care, la unele antrenamente, îi este insuficient lui Adrian Mihalcea pentru a-și atinge pe deplin scopul. Tocmai de aceea, de mâine, se vor pregăti cu prima echipă și Nick Faur, atacantul de careu al UTA-ei Under 19, dar și gemenii Luca și Toma Bodri, mijlocași de meserie. Pentru toți e prima convocare la echipa mare, chiar dacă – deocamdată – vorbim doar despre antrenamente. Vă reamintim că cei trei jucători de 17 ani au fost urmăriți în această seară la lucru de Gheorghe Mihali și Cristi Todea în meciul de campionat al juniorilor, cu LPS Sebeș.

Altfel, conducerea „Bătrânei Doamne” lucrează intens la găsirea a doi atacanți dispuși să pună umărul la promovarea în Liga 1. Fiindcă este pe cale să rupă înțelegerea cu Astra Giurgiu, Remus Bogdan Chipirliu, golgheterul ediției trecute de Liga 2-a, a devenit principala țintă a utiștilor. Negocieri se mai poartă și cu Cristi Bud, care, însă, cel puțin deocamdată, este considerat prea scump. Oricum, fostul polist nu este interesat să-și micșoreze pretențiile, atâta timp cât are oferte bune și de la alte grupări, unele dintre ele chiar de peste hotare. Claudiu Bumba e ținut și el sub observație, deși nici acesta nu duce lipsă de propuneri chiar de la echipe de prim eșalon. GSP.ro a scris că fostul dinamovist s-a întâlnit cu Dani Coman, președintele Astrei și ar putea accepta propunerea „alb-negrilor” lui Iordănescu jr.









16 comentarii

  1. Am stiut intotdeauna ca fratii Bodri sunt fotbalisti buni si sper sa dovedeasca asta cat de curand !!! Deasemenea si Faur !!! Felicitari baieti si la munca , sa dovediti ca jucati pentru UTA !!!

    0
    0
  2. Nu inteleg incapacitatatea conducerii clubului UTA de a mai aduce doi atacanti asa cum solicita antrenorul. Sibiul care avea in lot 5 atacanti a mai inregimentat doi ( Herghelgiu si Dan Roman ) in doar doua zile. Sa fie vorba de bani ? Pentru ca am inteles ca l-au ofertat si pe Herghelegiu dar au clacat !!! Adevarul este ca daca vrei sa promovezi ai nevoie de un presedinte de club profesionist. Or fi Gradinariu sau Dragan baieti buni dar e cale lunga pana departe !!! De ce nu sunt incercati si Miculescu , Gruiescu de la echipa under 17 ???

    0
    0
  3. Chiar mă bucur pt frații Bodri, pe unul dintre ei îmi amintesc de la cupa hagi, când avea vreo 12 ani și ,,croșeta” ca Messi, și semăna chiar și la frizura cu par lung că Messi când era mai tinerel..poate v-ați grăbit să îl cedați pe mandache la Lipova..

    0
    0
  4. Foarte buni copiii,pt. nivelul lor.Li se da acum sansa sa se antreneze(macar) cu lotul mare,o miscare excelenta pt psihicul lor,dar mai au mult „pana departe”….Inca se mai lucreaza cu ei si separat,asa zisa personalizare!(Tisza).
    Acesti copii,fara experienta vre-unei ligi (3-4),va fi greu de crezut ca vor prinde lotul de liga 2-a!Nici o problema!
    Asta faci cand echipa mare are un parcurs excelent si in ultimele minute,la un scor caldut,isi permite sa introduca acesti copii cruzi!
    Ideea nu este rea,dar acum,nu asta ne doare primordial!
    Oricum:mult succes baieti!Aveti toata viata inainte!Felicitari!

    0
    0
  5. Nu inteleg de ce se tot cauta mai multi atacanti de careu. Singurul motiv ar fi o accidentare nefericita a lui Curtuius. Dar de ce se insista oare pe aceasta schema? Sa ne amintim ca in trecut se juca in formula 4-3-3, cu doua aripi sau extreme cum li se spuneau care sustineau centrul atacant. De asemenea cei 3 mijlocasi aveau, atat roluri defensive cat si ofensive. Ceea ce ma surprinde neplacut este lipsa de implicare a mijlocasilor laterali, (sau ofensivi), in actiunile de atac ale echipei. Nu am vazut nicio patrundere individuala in regim de viteza pe culoare si nicio incercare de destabilizare a defensivei adverse prin actiuni 1 contra 1. Nu se poate astepta de la un singur atacant sa inscrie toate golurile. Este absurd. Sper ca sa nu se adopte stilul englezesc cu un singur varf. Ar fi un dezastru. In concluzie, cred ca este timpul ca si mijlocasii sa inscrie, sa aiba mai mult curaj, sa joace mai agresiv si sa-si puna calitatile individuale in valoare.

    0
    0
    1. Comentariul tau,eu il consider fara rost!Nu dezgropam mortii,dar daca Curtuius,ulterior Roman,nu au avut centrari pe cap,atunci nimeni!A plouat cu faze laterale.la greu!
      Doar ricoseuri fara adresa,fara finalizare!Sterilitate!
      S-a ajuns la poarta adversa,nimic de comentat!Dar daca nu o bagi in poarta,se numeste esec!Exceptie la Sibiu,unde am aratat ca si o echipa de amatori de maidan,unde nu am contat absolu deloc!Trezirea!

      0
      0
      1. Prietene, nu m-ai inteles. Aici nu-i vorba de „dezgropat morti”. Discutam de ingroparea a ceea ce este „mort”.

        ***editat de lucian … te rog semneaza-te diferit de @Radu simplu, eu am pus un L … exista un user consacrat si cunoscut cu acel nume scurt si nu vrem sa iasa ceva confuzii ,… multumesc

        0
        0
  6. Niciodata nu am avut atacanti suficienti. Inainte cu pruncu ala Denis si pe urma cu asta plecat in Belgia sau unde am avut noroc ca nu am dat bani pe ei. Dar asa degeaba se caca pe ea conducerea ca va garantez ca nu promovam. Sunt Utist si tata a fost si bunicul a jucat la UTA dar totusi hai sa numai visam aiurea.

    0
    0
  7. Daca sunt buni nu ai ce cauta mai ales la UTA. Sfatuiesc parintii sa ii deie in alta parte ca UTA isi bate joc de toti jucatorii ei aradeni!!

    0
    0
  8. Eu cred că norocul cel mare pentru UTA va fi promovarea în bloc a 5. sau chiar 6 de astfel de copii !! Poate va mai trebui așteptat nu se știe E bine și cum se face acum dar ești tentat să-i dai pe bani de subzistență !!Neapărat trebuie aduși și așa-zisele VULPI BATRANE pentru obiectivele imediate.Sa sperăm că odată cu trecerea timpului de maturizează și conducerea. ! În fond ideea proiectului le aparține !!!

    0
    0
  9. Chipirliu ?!?! E fotbalist !??! Eventual e bun sa bata penalti – uri , ca asa a aguns golgeter ! Principala tinta ? El saracu ‘ abia sta in ghete !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button