Liga Elitelor

Trupa lui Gaica defilează spre Liga Elitelor: UTA Under 17 – LPS Sebeș 9-0

Rezultate în oglindă pentru cele două echipe de juniori ale „Bătrânei Doamne”. Între orele 16 și 20, pe terenul din Sânnicolau Mic, „roș-albii” le-au administrat echipelor din județul Alba nu mai puțin de 18 goluri, fără să primeasă niciunul. Cu 9-0 au câștigat și elevii lui Sandu Gaica și Vasile Sin, autorii glourilor fiind Miculescu 3, Isac 2, Tăședan, Merian, Hrezdac și Răzban.

„Pentru noi, această fază preliminară a Ligii Elitelor nu este o competiție în adevăratul sens al cuvântului. Cel mult și meciul de azi s-a apropiat de un antrenament reușit, mă bucur, însă, că băieții sunt serioși din primul până în ultimul minut și-și văd de joc. Din informațiile noastre, nici Unirea Alba Iulia și Luceafărul nu se ridică la un nivel prea înalt, dar asta nu înseamnă că nu le vom trata serios”, a explicat Sandu Gaica, la finalul galopului de sănătate cu Sebeșul.

Zamfir – Spătar, Salka, Pașcu, Mohaci – Isac, Hrezdac – Dumitru, Miculescu, Merian – Tăședan, plus Iucie, Duma, Selegean, Răzban și Cornean au fost jucătorii aliniați de UTA Under 17 în intermediara de azi.

Comentarii Facebook

6
0

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close