UTA Arad

Discursul dur al lui Mihalcea, principala cauză a despărțirii de Roman și Grigorie? „Nu i-a dat nimeni afară!”





De câteva zile, UTA a renunțat la doi dintre fotbaliștii cu nume din lot. Este vorba despre Ștefan Grigorie și Dan Roman, ultimul ajungând deja la FC Hermannstadt, una dintre candidatele certe la promovarea în Liga 1. La ultima conferință de presă, cea de după remiza internă cu Mioveniului, Adrian Mihalcea chiar le transmitea un mesaj cât se poate de clar jucătorilor săi și anume să ridice mâna cei care nu rezistă presiunii de la echipă.

Așa să fi fost? „Am folosit acea expresie pentru a le vedea reacția jucătorilor, o reacție pozitivă. E drept că și în vestiar am avut o discuție cu ei, una destul de dură, față în față. Nu știu dacă e bine sau rău, dar acesta sunt eu. Prefer să spun lucrurilor pe nume, fără ocolișuri, dar nu i-a dat nimeni afară pe cei doi. Roman a vrut să-și rezilieze contractul și am fost și noi de acord că e mai bine așa. Nu știam unde va ajunge, dar nu îi puteam pune opreliști la desfacerea contractului. Poate, peste câteva etape, Hermannstadt nu va mai fi candidată la promovare, ca să se spună că am antrenat un jucător pentru o echipă aflată în luptă directă cu noi. Iar în ceea ce-l privește pe Grigorie, el la Sibiu venea după o accidentare, care a și recidivat. Situația sa medicală era mai gravă decât ne-am așteptat și asta a fost…”, a menționat antrenorul principal al „Bătrânei Doamne”, în timp ce Codru Grădinariu a explicat motivul despărțirii de macedonianul Izet: „Nu s-a acomodat, nimic mai mult. Noi, pe de altă parte, știam că nu-l putem folosi ca junior în Liga 2-a, iar la data semnării contractului cu el, încă nu se luase o decizie cu echipa a doua. Era o variantă și acolo, iar dacă ar fi confirmat putea face pasul la prima echipă”.

În fine, Mihalcea a ținut să precizeze că responsabilitatea pentru formarea actualului lot, intrând în jocul de cuvinte al unui coleg de presă. „Dacă dumneavoastră spuneți că pianul a fost inventat să cânți la el, eu vă spun că a fost inventat să dea randament. Nu toată lumea e Clayderman să cânte perfect, eu mă mulțumesc să fac să funcționeze lucrurile în primul rând ca și rezultate. Știu că și jocul echipei e important, dar marea noastră problemă este că nu avem timp. Tot legat de treaba cu pianul, am înțeles aluzia, dar, repet, în fotbalul modern nu mai există un coordonator de joc. Nu se mai joacă cu număr 10, toți mijlocașii contribuie la construcția jocului. Toți sunt inteligenți și creativi, plecând de la Tănase, Asani, Jorza, Cârstocea, Buleică, cu toate că acesta e mai mult un jucător de bandă și acum Paul Păcurar. Sunt mulțumit de toți jucătorii mei, eu i-am ales, iar dacă nu vor da randament problema sunt eu”, a adăugat Mihalcea.









13 comentarii

  1. Antrenorul trebuie sa tina jucatorii sub presiune,nu poti sa-i lasi de capul lor,cine nu rezista sa plece !!! Am sperat ca experienta celor 2 va influenta in bine jocul echipei,din pacate unul s-a accidentat iar celalant s-a speriat si a fugit. Acum cei tineri pot face dovada ca merita sa fie la echipa mare ! Cred ca Mihalcea le va da psibilitatea sa joace,nu sa frece banca de rezerve ! Bafta baieti si asteptam victoria ,!!! Fortza UTA !!!

    0
    0
  2. Prea usor ati renuntat la Roman. Nu trebuia pana cand nu aveati altul in loc. Nu era clar ca merge la o contracanditata, credeati ca merge la Miroslava? Le povesteste acum la aia de la sibiu cum e la mallnitz ca ne-am de neamul lor nu o sa vada statiunea aia. Bravo, au aia de ce rade de aradeni.

    Are dreptate ca nu se mai joaca cu decar, se joaca cu doi sau chiar trei (barcelona) decari. Noi jucam cu ce avem si doar cu joc pe benzi o sa ne apuce iarna pana batem pe cineva..

    A ramas valabila treaba cu ridicatul mainii? Sa mai facem ceva economii la salarii si sa facem loc la gemeni, la nick si la nepotu ca sa jucam si ceva fotbal, macar is aradenii nostri, ca de promovare nu mai poate fi vorba, nici peluzarii nu mai cred in minuni.

    Sa nu mai transmiteti meciu pe tvarad, poate asa batem si noi ca la chindia,

    0
    0
    1. Referitor la Roman…nu ai ce să-i faci dacă vrea să plece. Iți intră pe teren și nu-ți joacă nimic, timp in care-l plătești degeaba.

      0
      0
  3. Mai întârzie mult atacanții aia? Sau suntem un fel de pelerina pt vreme rea și vin doar dacă alții nu-i vor? Va rugăm din suflet fara Bud! Ce a aruncat popa blatistu sa nu luam noi de bun!

    0
    0
    1. Zici ca bud asta e singurul atacant de pe suprafata pamantului atata mai asteapta conducerea doar,doar se va indupleca si injosi marele bud sa coboare un esalon.Nu vrea sa vina atunci sa mearga la chiajna sau voluntari.

      0
      0
  4. Între prea omenia lui ROLY ,tăcerea diplomatică a lui ROSU parca as prefera duritatea TARANULUI ! Mai trebuie sa miste și jucătorii !Altfel nu are ce face nici. MURINHO ! Trebuie o victorie pentru deconectare. Lotul cam asta e și să sperăm la un salt valoric la copii promovați

    0
    0
  5. Sa fie bine si sa ii batem pe Balotesti si la sfarsitul meciului , sa ii facem baloti inapoi la Bucuresti. Daca nici acuma nu ii batem pe astia, ar fi culmea !!! UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0
  6. Bravo Mihalcea!!! În sfârșit ne spui ceva!!! Lot ai avut,pt ca ai renunțat la câțiva jucători buni pe care n-ai știut să-i pui în valoare!! Tu nu trebuie sa faci teste ca să-i vezi cum reacționează,trebuie sa-i faci sa joace!! Sint jucători cu personalitate nu ca la Călărași!! De aia uta e prea mult pt tine în acest moment!!! Nu știi gestiona jucătorii cu personalitate,iar tactic trebuie sa mai înveți!!

    0
    0
  7. Ma Andrei dar tu esti prost gramada …cind bate uta te bagi sub masa de nervi , cind pierde esti primu care dai in antrenor ,chiar esti penibil !

    0
    0
  8. Ceea ce nu stiti!Sau poate ca stiti deja!
    Mihalcea a fost primul transfer al verii!Iese in presa acum si declara ca jucatorii veniti,au fost doriti de catre el!In contra,iese apoi cu alte declaratii,in care spune ca nu a cerut decat 2 atacanti de careu!Serios?Poate ca acum….
    Dar,in contractele jucatorilor,fostilor sau actualilor,o clauza principala este ca nu au voie sa iasa in presa,sub nici o forma despre bani,conditii,terenuri,desfaceri de contracte!
    Dupa cum observati,in afara de Gligor,toate despartirile sunt „amiabile” si UTA le doreste succes in continuare,mereu multumindu-le!
    Ori nu s-au adaptat,ori au avut probleme personale!
    Nu ma disculp ca am criticat vehement aducerea „elefantilor”,expresie inventata ad-hoc de catre mine,pe care multi au preluat-o,,dar Mihalcea este ft dubios,in acest caz!Nu calomniez absolut nimic,gandind niste…….
    Acum isi asuma raspunderea!
    Ceea ce in schimb,ma bucura,este reactia conducerii UTA-ei,dupa aceste esecuri(neexistand denumirea de semieesec.Toate sunt esecuri totale),care muta serios cu promovarea lui Toma,Iuga,Dinculescu si mai apoi cu fratii Bodri si Nick!
    Probabil ca nu l-au mai intrebat pe Mihalcea!Ci i-au impus!Felicitari clubului!
    Probabil ca nu se mai iau dupa transferurile „bomba”ale lui Mihalcea,acesta fiind nevoit sa declare ca joaca cu ce are!
    Tin pariul public cu Geo,in continuare!9 puncte din urmatoarele 3 jocuri!
    Sper din toata inima,sa pierd pariul!Apoi tot public,il declar pe Mihalcea,antrenorul anului!Dar ulterior sa o tina la fel!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button